17/06/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ληστής στο ΑΧΕΠΑ που δεν μπορεί να μπει η αστυνομία λόγω ΑΣΥΛΟΥ, συλλαμβάνεται από υπαλλήλους και πέφτουν και «ψιλές» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Επίθεση δέχθηκε μια φοιτήτρια στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ που συστεγάζεται με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει χρήματα από μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ).

Υπάλληλοι του νοσοκομείου κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον κλέφτη και καταγγέλλουν ότι λόγω ασύλου η αστυνομία είναι απούσα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, εργαζόμενοι του νοσοκομείου συγκρατούν τον δράστη με το κόκκινο μπουφάν. Μόλις ο εργαζόμενος κοιτάει αλλού, ο κακοποιός για να ξεφύγει προσπαθεί να τον αιφνιδιάσει χτυπώντας τον.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Με βάση τα ρεπορτάζ που είδα τελευταίες δύο ημέρες αυτός ο τραμπούκος δήθεν άρρωστος, κοπάνησε ένα συνταξιούχο, έσπασε το πόδι σε μία εργαζόμενη και τώρα η φοιτήτρια. Αυτά μόνο τα όσα έχουν βγει δημοσίως διότι στάνταρ στα πλαίσια της γενικής χειραγώγησης των στατιστικών τους εγκλήματος από την ηγεσία πολιτική και φυσική της ελας, πολύ φοβάμαι ότι μιλάμε για περισσότερα. Το άσυλο άραγε σε μία δημοκρατική χώρα τι ακριβώς χρειάζεται είπαμε; Δεν αρκεί η δημοκρατία τους να περιφρουρήσει τις ελεύθερες ιδέες; Εδώ μια χαρά περιφρουρεί κάθε είδους κατιμά που μας έχει έρθει από όλη την υφήλιο. Εδώ λες, που είσαι ρε Παπαδόπουλε;

Comments are closed.