ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – ΕΚΤΡΩΜΑ για ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ και ΕΛΛΗΝΕΣ: ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ όλοι τους σήμερα στη ΒΟΥΛΗ! ΕΜΕΤΟΣ!  ΔΕΙΛΟΙ, ΚΟΝΟΜΗΣΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ αν άκουγε τον ΠΡΟΔΟΤΗ της ΚΡΗΤΗΣ ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ θα τον έφτυνε! 

Κοινοποίηση:
vouli

Όποιος παρακολούθησε βουλή σήμερα, η οποία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, θα ένοιωθε το λιγότερο αηδία. Βγήκαν όλοι οι “δημοκράτες” από το βήμα της βουλής να μας πείσουν πως θέλουν να θωρακίσουν τη δημοκρατία από τους ναζιστές …”εγκληματίες.”

Ποιοι ειναι κύριοι ναζιστές και εγκληματίες; Το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ; Ένα καθ΄όλα νόμιμο και δημοκρατικό κόμμα; Τόσο πολύ τρέμουν και φοβούνται. Εδωσαν ρεσιτάλ ψευτιάς με τους πολίτες να παρακολουθουν με ανοιχτό το στόμα.  Όλα αυτά συμβαίνουν απο τις 12 το μεσημέρι στο ναό της δημοκρατίας ειναι το λιγότερο τραγικό. Αν  άκουγε τον προδότη της Κρήτης, Ν. ανδρουλάκη ακόμα και ο ίδιος ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο σοσιαλιστής, θα τον έφτυνε. Το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει το νομοσχέδιο – έκτρωμα και θα ψηφίσει ΝΑΙ.

Ο Έλληνας πολίτης δεν δικαιούται να διαλέξει το κόμμα που τον εκφράζει επειδή κάποιοι βολευτάκηδες θέλησαν να βαφτίσουν το κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ εγκληματική και ναζιστική οργάνωση και να μην επιτρέψουν και στον Ηλία Κασιδιάρη να κατέβει στις εκλογές πετώντας στα σκουπίδια το τεκμήριο της αθωότητας.

Σειρά τώρα θα έχει το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου και στην συνέχεια η ολομέλεια.

Περισσότερα μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΟΙ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΙΣΑΡΙΩΝ ΤΩΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΩΝ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

  2. Κάποιος να οργανώσει την σντιδραση
    Δεν πάει αλλο με αυτά τα ερπετά
    Που είναι οι καθηγηταδες της επιστήμης του δικαίου ; Ντροπή τους .Οι έδρες τους ξεφτιλισμενα σκαμνιά της σκλαβιάς τους

  3. θελουν εμφυλιο ? Θα τον εχουν.Αυτοι φερουν την ευθυνη.Δεν υπολογιζουν ενα εκατομμυριο ψηφοφορους των ΕΛΛΗΝΩΝ και το καθεστως αδιαφορει για οτι προκυψει.Κανενας αλητης δεν μπορει να αγνοει ενα εκατομμυριο Ελληνες οπαδους του Ηλια Κασιδιαρη.Ο λαος αποφασιζει και οχι οι κυβερνησεις ή τα δικαστηρια.Η λαίκη βουληση ειναι πανω απολα

  4. Η συμμορία της γαμω-μεταπολιτευσης ξεβρακωθηκε !!!

  5. τι φωναζεις ρε στεφανε? ο ηλιας νικησε αποψε..η ευρυτατη συναινεση που ποθουσε η νδ, εγινε φτερα και πουπουλα…αν στειλει στον αρειο παγο τροπολογια με συναινεση δυο κομματων απο τα 6, εκει που περιμενε 6 η 5 τουλαχιστον, ο αρειος παγος θα την κανει χαρτοπολεμο..το πρωτο βημα εγινε για την καθοδο του ηλια στις εκλογες..εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος

  6. Θα πέσουν από τα σύννεφα οι γελοίοι … ούτε μια ψήφος δεν θα πάει από τους ‘Έλληνες” σε ΝΔ, τζάμπα ο κόπος και οι παρανομίες του Μητσοτάκη και της εγκληματικής συμμορίας του !!

Comments are closed.