ΝΙΚΑΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ;;; ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΟΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ

Κοινοποίηση:
epa09953903 Self-proclaimed Donetsk People's Republic (DPR) militia carry water bottles as the evacuation of Ukrainian servicemen is being prepared from the besieged Azovstal steel plant in Mariupol, Ukraine, 17 May 2022. A total of 265 Ukrainian militants, including 51 seriously wounded, have laid down arms and surrendered to Russian forces, the Russian Ministry of Defence said on 17 May 2022. Those in need of medical assistance were sent for treatment to a hospital in Novoazovsk, the ministry states further. Russian President Putin on 21 April 2022 ordered his Defence Minister to not storm but to blockade the plant where a number of Ukrainian fighters were holding out. On 24 February, Russian troops invaded Ukrainian territory starting a conflict that has provoked destruction and a humanitarian crisis. According to the UNHCR, more than six million refugees have fled Ukraine, and a further 7.7 million people have been displaced internally within Ukraine since.  EPA/ALESSANDRO GUERRA

Με τον πόλεμο στην Ουκρανία, που ουσιαστικά είναι μία σύγκρουση ΝΑΤΟ VS Ρωσίας, ο στρατός του Πούτιν δεν κερδίζει μόνο εδαφικά ερείσματα.

Σε καθημερινή βάση, συγκεντρώνονται από τους Ρώσους αμέτρητοι τόνοι πολεμικού υλικού που είτε είναι αμιγώς δυτικής προελεύσεως είτε πρόκειται να παλιά σοβιετικά συστήματα που οι χώρες της Δύσης έδωσαν στους Ουκρανούς.

Κάποια εξ αυτών, που είναι σε άριστη κατάσταση και άρα εγκαταλείφθηκαν από τους χειριστές τους στη μάχη, μεταφέρονται στη Μόσχα και σε άλλες ρωσικές πόλεις.

Αμερικανικά ΤΟΜΑ (Τεθωρακισμένα Οχήματα Μάχης) Bradley, ΤΟΜΠ (Τεθωρακισμένα Οχήματα Μεταφοράς Προσωπικού) Μ113, αλλά και γερμανικά Marder (από αυτά που έδωσαν οι Γερμανοί στην Ελλάδα σε αντάλλαγμα των BMP-1 που δώσαμε στο Κίεβο) «παρέλασαν» μεταξύ άλλων στους δρόμους της Μόσχας.

Μαζί με άρματα Leopard και Challenger πρόκειται να βρεθούν σε εκθέσεις στη ρωσική πρωτεύουσα ως «δυτικά τρόπαια» σε έναν ακήρυχτο παγκόσμιο πόλεμο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Βλαδίμηρε, προχώρα πιο γρήγορα και τέλειωνε με Ουκρανία μπας και γλυτώσουμε και ‘μεις στο Ελλαδιστάν γιατί όσο ο πόλεμος συνεχίζεται θα βρίσκει δικαιολογία το “ζαβό” να ξεπουλά τα όπλα μας ως δήθεν βοήθεια στους ναζιστές φίλους του.

  2. Η Ρωσία στέκεται όρθια και περήφανη…εσείς ραγιάδες τουρκοσποροι κάνετε πιπες στο νάτο κ στην σιωνιστική ΕΕ.
    τανες είναι οι μανάδες και οι γυναίκες και οι κόρες σας,όχι οι Ρωσίδες.
    Για δείτε λίγο στα σοσιαλ μίντια, ηλιθιοι κρετινοι.
    Σκατοζωα ψηφοφόροι.

  3. Ποση λαγνεια,ελλειψη αξιοπρεπειας και δουλοπρεπεια των ραγιάδων σουβλακοφαγων του Ελλαδισταν-καραμπουζουκισταν προς τα τουρκοφιλα ρωσικα κτηνη των ασιατικών στεπων…δυστυχώς ούτε μια σταγονα ελληνικού αίματος δεν υπάρχει πια σε αυτήν την υποβαλκανια μπανανια με τους τριχωτους κοιλαραδες μελαχρινους ανατολιτες νεο “ελληνες”…

    1. Ακριβώς φίλε μου, διαβάζοντας τα διάφορα των υπολοίπων, έχει χαθεί η τσίπα.
      Βγάζουν το μένος τους κρυβόμενοι πίσω από την μιζέρια και την κακομοιριά που τους δέρνει!
      Σκοτώθηκαν άδικα τόσες χιλιάδες ζωές και από τις δύο πλευρές, ξενιτεύτηκαν και χώρισαν εκατομμύρια ζωές, γιατί; Για το τίποτα…. Αλλά όμως από τα σχόλια τους, ο ένας γράφει, πλάκα κάνει, ο άλλος γράφει για τον γοβατο και τρίχες κατσαρες.

  4. Βρέ παιδιά μην μαλώνετε. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Μέχρι τώρα εσείς τι λέτε; Η Ρωσσία χάνει; Σαφώς όχι. Περίπατο και πλάκα κάνει. Μέχρι τώρα. Αν αλλάξει ρότα ο πόλεμος μετά από χρόνια δεν το ξέρω.

  5. Οι ουκρανοί παρά την ατυχία που είχαν να βγάλουν ως ηγέτη τον ΖΕΛΕΝΣΚΙ που θα καταλάβουν μετά τι έκαναν όταν θα τους καλέσει η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ να πληρώσουν τον λογαριασμό για όλα αυτά τα ΔΙΣ που έχουν στείλει από την ΔΥΣΗ εκεί πέρα

    Εγώ θα πω μόνο αν στην Ουκρανία δεν υπήρχαν Ρώσοι πιστεύω ότι άνετα ο Πούτιν θα είχε κηρύξει επίσημα πόλεμο και άνετα θα είχε ρίξει τακτικά πυρηνικά όπλα αλλά υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να το κάνει έτσι κάνει μεθοδικές στρατιωτικές επιχειρήσεις και είναι ο κερδισμένος αυτής της υπόθεσης.

    Είναι σαν να λέτε να πούλαγε τσαμπουκά στην Ρωσία το Ιράν ή να κρυβόταν πίσω από τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ρωσία το Ιράν άνετα θα του είχαν κηρύξει τον πόλεμο και άνετα θα είχε φάει τακτικά πυρηνικά όπλα σε όλη του την επικράτεια

    Με αυτά που γράφουν μερικοί ειλικρινά μας χρειάζεται να πέσει ένα πυρηνικό στην χώρα μας να τελειώσουμε

  6. Η ρώσοι στέλνουν καινούργια αρώματα γιατί τα προηγούμενα τους τα ‘χουνε κάνει σμπαράλια οι ουκρανοί..

  7. Ισραηλινά F-35 έκαναν στάχτη συστήματα S-300 σε καλά προστατευμένη περιοχή του ιράν, στο κεντρικό ισφαχάν, εκεί που οι πέρσες προσπαθούν να κατασκευάσουν πυρηνική βόμβα. Κανένας δεν πήρε χαμπάρι, μόνο το μπαμ είδαν και άκουσαν. Επειδή μας είχατε πρήξει με το ισλαμικό μαγαζάκι του ιράν. Πάμε τώρα και στα νέα της μόσχας. Ο περίπατος των τριών ημερών, έγινε τριών ετών, απέναντι μάλιστα σε μια υποεξοπλισμένη χώρα. Θα δούμε ποιος θα μιλήσει τελευταίος. Μέχρι τώρα έχουν σκοτωθεί χιλιάδες άνθρωποι και από τις δύο πλευρές χωρίς να υπάρχει λόγος, για αυτό το έγκλημα ούτε ένα σχόλιο δεν κάνατε ποτέ.

    1. Μάλλον ξέχασες ότι μέσα σε τρεις ημέρες είχαν κάνει παρέλαση τα άρματα μάχης έξω από το Κίεβο. Και ενώ οι Ουκρανοί ήταν έτοιμοι να έρθουν σε συμφωνία με τους Ρώσους οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι αθέτησαν τη συμφωνία και άρχισε ο πόλεμος από την αρχή όχι σε μια υποεξοπλισμένη χώρα όπως λες αλλά με τη βοήθεια Αμερικανών, Γάλλων, Γερμανών Άγγλων, Καναδών, Πολωνών ακόμα και εμείς στείλαμε υλικό οπότε άρχισε ένας πόλεμος μεταξύ Ρώσων και όλων των Δυτικών κρατών του ΝΑΤΟ. Άρα όλοι εναντίον ενός. Μπορείς να διαβάσεις και να δεις φωτογραφικό υλικό και από ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία αν τα αμφισβητείς αυτά

  8. Μακάρι να επιτεθούν και στην Πολωνία, την Γερμανία, ακόμα και στην Ελλάδα του Κουλιστάν! Δεν αντέχω άλλο τους σατανιστές του Κούλη!

    1. Μάκαρι θεέ μου να επιτεθεί όλο το νάτο στην Ρωσία και να μη μείνει κανένας ζωντανός μόνο οι Ρωσίδες για να τις βάλουμε για δουλειά

      1. Σωστή θέση, για να γίνει το συγκεκριμένο, τι θα του γλύφεις;

Leave a Response