ΝΕΟ «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΕΚΘΕΣΗ-ΡΑΠΙΣΜΑ ΓΙΑ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, ΛΙΣΤΑ ΠΕΤΣΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ. EIΔΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ- ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ- ΣΤΟ MAKELEIO.GR ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Κοινοποίηση:
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ράπισμα κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποτελεί η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ  για τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα, με αναφορές στο σκάνδαλο των υποκλοπών, τη λίστα Πέτσα αλλά και την αστυνομική βία.

Η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σχετικά με την κατάσταση ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε 198 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, την οποία παρουσίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, αποτελεί «χαστούκι» για τον πρωθυπουργό και το επιτελείο του που οδήγησαν τη χώρα μας κάτω από τη… βάση!

Βασισμένη σε στοιχεία, αναφορές και μαρτυρίες, η έκθεση του Στέιτ Ντιπάρμεντ τονίζει τα ζητήματα που χαμηλά το επίπεδο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη χώρα μας.

Στην εισαγωγή της έκθεσης για την Ελλάδα αναφέρεται: «Η Ελλάδα είναι συνταγματική Δημοκρατία και πολυκομματική κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Η νομοθετική εξουσία ασκείται από το Κοινοβούλιο, το οποίο δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση όπου επικεφαλής είναι ο Πρωθυπουργός. Το 2019 στη χώρα πραγματοποιήθηκαν κοινοβουλευτικές εκλογές που οι παρατηρητές χαρακτήρισαν ως ελεύθερες και δίκαιες. Η κυβέρνηση που σχηματίστηκε από το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ηγείται της χώρας. Η αστυνομία είναι υπεύθυνη για την επιβολή του νόμου, την ασφάλεια των συνόρων και τη τήρηση της τάξης. Υπάγεται στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το οποίο είναι επίσης υπεύθυνο για τις σωφρονιστικές εγκαταστάσεις. Το Λιμενικό Σώμα, αρμόδιο για την τήρηση του νόμου και των συνόρων στα χωρικά ύδατα, αναφέρεται στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Οι Ένοπλες Δυνάμεις υπάγονται στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Η Αστυνομία και οι Ένοπλες Δυνάμεις μοιράζονται τα καθήκοντα επιβολής του νόμου σε ορισμένες παραμεθόριες περιοχές. Η προστασία των συνόρων συντονίζεται από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Οι πολιτικές Αρχές διατήρησαν αποτελεσματικό έλεγχο της Αστυνομίας, του Λιμενικού και των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ η κυβέρνηση διέθετε αποτελεσματικούς μηχανισμούς διερεύνησης και τιμωρίας περιπτώσεων κατάχρησης εξουσίας. Μέλη των δυνάμεων ασφαλείας διέπραξαν κάποιες πράξεις κατάχρησης εξουσίας».

Αποκαρδιωτικές αναφορές για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα
Επικαλούμενη αναφορές και στοιχεία η Έκθεση κάνει λόγο για καταστολή, διαφθορά, υποκλοπές, ανελευθερία στον Τύπο, κακή ενημέρωση, άσχημες συνθήκες κράτησης στις φυλακές κ.α.

σκληρή, απάνθρωπη, ή ταπεινωτική μεταχείριση, ή τιμωρία κρατουμένων σε φυλακές, καθώς και μεταναστών και αιτούντων ασύλου από τις Αρχές επιβολής του νόμου.
περιορισμούς στην ελεύθερη έκφραση και τα Μέσα Ενημέρωσης συμπεριλαμβανομένης της επιβολής ή της απειλής επιβολής της ποινικής νομοθεσίας περί συκοφαντίας και δυσφήμησης.
αναγκαστικές επιστροφές και εικαζόμενη χρήση βίας από τις κυβερνητικές Αρχές κατά μεταναστών και αιτούντων ασύλου.
ανεπαρκής έρευνας και λογοδοσία για, με βάση το φύλο, βία, συμπεριλαμβανομένης της ενδοοικογενειακής βίας ή εγκλήματα που αφορούν βία που στοχεύει μέλη εθνικών/φυλετικών/εθνοτικών μειονοτήτων και εγκλήματα που περιλαμβάνουν βία ή απειλή χρήσης βίας που στοχεύει λεσβίες, ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους, διεμφυλικούς ή διαφυλικά άτομα.
Το σκάνδαλο των υποκλοπών
Για το σκάνδαλο των υποκλοπών γίνεται ιδιαίτερη αναφορά: «Το σύνταγμα και ο νόμος απαγορεύουν τέτοιες ενέργειες, αλλά υπήρξαν αναφορές περιπτώσεων στις οποίες η κυβέρνηση δεν σεβάστηκε αυτές τις απαγορεύσεις […] Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, η καταγγελία του προκάλεσε συζήτηση κεκλεισμένων των θυρών στη Βουλή, κατά την οποία ο επικεφαλής της ΕΥΠ παραδέχθηκε ότι ο Κουκάκης και ο Ανδρουλάκης είχαν πέσει θύματα παρακολούθησης. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι είχε κάνει χρήση του Predator, υποστηρίζοντας ότι η παρακολούθηση ήταν νόμιμη και με την κατάλληλη δικαστική άδεια.

Η κυβέρνηση αρνήθηκε δημοσίως ότι αγόρασε ή χρησιμοποίησε το λογισμικό παρακολούθησης Predator. Στις 5 Αυγούστου, ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης έκανε δεκτές τις παραιτήσεις του προσωπάρχη του και του επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Στις 19 Σεπτεμβρίου, η κυβέρνηση ψήφισε νομοθεσία που απαιτεί κάθε κυβερνητική παραβίαση της ιδιωτικής ζωής των πολιτών να έχει προεγκριθεί τόσο από εισαγγελέα όσο και από εισαγγελέα εφετών. Στις 9 Δεκεμβρίου, η κυβέρνηση ψήφισε νομοθεσία που προβλέπει ελάχιστη ποινή φυλάκισης δύο ετών για τη χρήση, πώληση ή διανομή κατασκοπευτικού λογισμικού» αναφέρεται στην έκθεση.

Η  λίστα Πέτσα
Στην έκθεση γίνεται αναφορά στο σκάνδαλο της λίστας Πέτσα αλλά και στις αδιαφανείς κρατικές επιδοτήσεις στα ΜΜΕ.

Όπως γράφει, το Govwatch, η διερευνητική αποστολή του MFRR στην Ελλάδα και το Media Pluralism Monitor, κατήγγειλαν όλοι την έλλειψη διαφάνειας στη διανομή των κρατικών επιδοτήσεων στα μέσα ενημέρωσης κατά την περίοδο της εκστρατείας ενημέρωσης για τον COVID-19 (λίστα Πέτσα).

«Η κυβέρνηση ισχυρίστηκε ότι έδωσε επιδοτήσεις με βάση αντικειμενικά κριτήρια, όπως ποσοτικά για την προβολή κοινού, την κυκλοφορία κ.ά, καθώς και ποιοτικά κριτήρια όπως η ασφάλεια της επωνυμίας. Η απουσία δημοσίως διαθέσιμων κριτηρίων ανάθεσης ώθησε μια ΜΚΟ, ωστόσο, να υποβάλει αίτημα απαιτώντας την αποκάλυψη των κριτηρίων. Το δικαστήριο απέρριψε αυτό το αίτημα με την αιτιολογία ότι ο αναφέρων δεν είχε το νόμιμο δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Η «ομοφυλοφιλία» και το makeleio.gr

Ανάμεσα στη λίστα των δημοσιογράφων που παρακολουθούνταν με το παράνομο λογισμικό, ωστόσο, υπήρχε και το όνομα του Στέφανου Χίου, ρεπόρτερ της εφημερίδος «Μακελειό», ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο «στόχαστρο» της κυβέρνησης, λόγω των μεγάλων αποκαλύψεων για τα σκάνδαλα στα οποία συμμετέχουν τα εξέχοντα στελέχη της.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ωστόσο, αναφέρει ονόματα κάποιων ρεπόρτερ που έπεσαν θύματα του Predator, αλλά όχι του δημοσιογράφου του «Μακελειό». Αντ’ αυτού, κάνουν λόγο για τον ιστότοπο «www.makeleio.gr» αφιερώνοντας ολόκληρη παράγραφο σε μία διττή- ίσως και περίεργη- αναφορά που μπορεί να διαβαστεί ποικιλοτρόπως. Το «Govwatch»  υπογραμμίζοντας την ελευθερία της έκφρασης και τους περιορισμούς που προέκυπταν από τον ρατσιστικό νόμο και τη νομοθεσία περί διασποράς ψευδών ειδήσεων αλλά και την έλλειψη διαφάνειας εξαιτίας της λίστας «Πέτσα» γράφει: «Ελευθερία της έκφρασης: Το Σύνταγμα και ο Νόμος προστατεύουν την ελευθερία της έκφρασης, αλλά πιο συγκεκριμένα, περιορίζει τον λόγο που υποκινεί διακρίσεις, μίσος ή βία κατά ατόμων ή ομάδων με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την καταγωγή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου […]. Στις 17 Ιουλίου, ο υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού και ο επικεφαλής Οικονομικός Σύμβουλος του  πρωθυπουργού έκαναν μηνύσεις κατά του σκανδαλοθηρικού ειδησεογραφικού ιστότοπου “Makeleio” για μίσος, ομοφοβικό και συκοφαντικό λόγο εναντίον τους καθώς “εξίσωνε την ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία και την κτηνωδία”. Η υπόθεση εκκρεμούσε έως το τέλος του έτους». Η αναφορά της έκθεσης για το site μας σταμάτησε εκεί, χωρίς περεταίρω διευκρινίσεις και φυσικά αφήνοντας τον …αναγνώστη να καταλάβει ό,τι θέλει. Διότι και ο ξένος Τύπος-ο οποίος δεν λογοκρίνεται όπως στο Ελλαδιστάν- έχει βγάλει ουκ ολίγες φορές τον ίδιο τους τον Πρόεδρο «στη σέντρα» να …χαϊδολογεί παιδάκια, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα ως «’Creepy’ Joe Biden (ανατριχιαστικό). Η αλήθεια είναι πως τόσο το makeleio.gr όσο και η εφημερίδα Μακελειό, έχουν μπει «καρφί στο μάτι» της Κυβέρνησης σε σημείο μάλιστα που επιχειρούν άπαντες τη φίμωσή μας. Δεν τους έφθανε που παραλίγο να χάσει τη ζωή του από την απόπειρα δολοφονίας του από το παρα-κράτος, ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Στέφανος Χίος, τον είχαν επισυνδέσει κιόλας για τουλάχιστον ενάμιση χρόνο, κάτι που θα έπρεπε να συμπεριληφθεί στην παραπάνω έκθεση-αναφορά. Θα επανέλθουμε καθότι η εφημερίδα μας, δεν είναι «φυλλάδιο» οιασδήποτε πρεσβείας. 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Καλά δεν περιμέναμε να μας πουν οι άλλοι πόσο διαφθαρμενη χώρα έχουμε το γνωρίζουμε απο μόνοι μας, με όλα αυτά να βγαίνουν στην φορά καθημερινα….
    Δεν είναι μόνο όμως η πάτριδα μας είναι ολόκληρη η Ε. Ε. των λαμογιων.
    Από κει και πέρα λύσεις υπάρχουν οι πολιτικοί δεν ενεργούν επιτηδες γιατί πολύ απλά είναι χωμένοι σε πολλά σκάνδαλα ρε παιδιά είναι τόσο απλά τ πράγματα και μην ακούω τον ΈΛΛΗΝΑ της Γερμανίας να λέει κ να υποστηρίζει ότι στον Σύριζα είναι αδιάφθοροι γιατί γελάει ο κόσμος…… Όλοι τους έχουν προσωπικα συμφέροντα και όχι του λαού που πραγματικά ζει με κουπόνια λες και είμαστε σε χούντα.

  2. εμεις οι Ελληνες πατριωτες καναμε νεο κομμα ,
    μαζι με τον Ηλια Κασιδιαρη
    το Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ……
    Ιδεολογια μας Πατριδα-Ορθοδοξια-Οικογενεια……….
    αυτο ειναι το δογμα μας….
    και αυτο θελουν να καταργησουν οι μασωνοι της ΝΔ
    και οι προδοτες του Συριζα…….
    Ακουσαμε στην βουλη τον Ν.Βουτση (Συριζα) ,
    οταν ηταν κυβερνηση το 2015, να λεει:
    “θα καταργησουμε το δογμα Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια”.
    Ο δε Κυρ.Μητσοτακης 11/6/2018 από το Global Forum στο Ισραήλ
    ειπε: “θα παταξω τον Νατιβισμο , οταν γινω κυβερνηση”.
    Τι ειναι Νατιβισμος????
    Το να κυβερνα ο ντοπιος πληθυσμος την χωρα του….
    Δηλ. να κυβερνανε οι Ελληνες την Ελλαδα……
    Γιαυτο νομοθετησανε να απαγορευτει το συνθημα
    “η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες”……..

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
    Εθνικο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ και ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

  3. Αποκάλυψη βόμβα από το Νίκο Ανδρουλάκη
    Ο Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει,πριν αποκαλυφθεί το σκάνδαλο των υποκλοπών ζητώντας του συναίνεση για να εκπαραθυρωθεί ο Κ. Μενουδάκος από την Αρχή Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
    Θρασύτατος απατεώνας

  4. Με κυβέρνηση Μητσοτάκη τα Σκόπια κατοχύρωσε τη Μακεδονική γλώσσα.
    Παραμύθια μας λέγατε προεκλογικά για τα ψηφαλάκια και είστε εντελώς καθάρματα γιατί εν γνώση σας μας κοροιδεύατε και μας ξεσηκώνατε στα συλλυπητήρια.
    Τα συλλυπητήρια για τη συμφωνία των Πρεσπών διοργανώθηκαν ανεπίσημα από τη ΝΔ.
    Εμένα προσωπικά με πήρε τηλέφωνο η γραμματέας βουλευτού της ΝΔ.
    Ντροπή σας μας κοροιδεύατε.
    Με την πανδημία μας ρίξετε πρόστιμα και μας γλευάζατε σε όλη την κοινωνία λες και είμασταν λεπροί λες και δεν έχουμε το δικαίωμα τι θα βάλουμε στο δικό μας σώμα.
    Πλιάτσικο παντού, ρουσφέτια και ημετέρου παντού τα παιδιά μας μορφωμένα έφυγαν στο εξωτερικό γιατί εδώ ήταν άνεργα.
    Υποκλοπές σαν το κάθαρμα τον πατέρα σου.
    Με τα Τέμπη φάγατε τα παιδιά του κόσμου.
    Και συνεχίζετε χωρίς τσίπα χωρίς ντροπή και αξιοπρέπεια να λέτε ψέματα για να καλύψετε τις ευθύνες σας.
    Δολοφονήσατε 59 νέους ανθρώπους και μόνο πως θα το χειριστείτε επικοινωνιακά σας ενδιαφέρει για τα ψηφαλάκια.
    Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις εκλογές όσο πίσω και αν πάνε δεν θα ξεχάσουμε τα αίσχη που κάνατε.

  5. Μας έχετε ντροπιάσει φύγετε τομάρια.
    Ντροπιάσατε την Ελλάδα.
    Γόνοι και πολιτικά τζάκια κατέστρεψαν την Ελλάδα.
    Η κόρη έφυγε στο εξωτερικό το 2012 ο γιος μου πριν μερικούς μήνες.
    Σπούδασα τα παιδιά μου και ήταν άνεργα στην Ελλάδα.
    Άχρηστοι γόνοι εγκληματίες.
    Στο τέλος θα φύγω κι εγώ αφού τα παιδιά μου είναι έξω.
    Και τι μου προσφέρατε τόσα χρόνια;
    Ένα τίποτα μόνο φόρους και υποχρεώσεις.
    Άντε στο διαόλου και παραπέρα.
    Μητσοτάκη είσαι μεγάλο κάθαρμα και στο λέω εγώ που σε ψήφισα.

  6. ε γι αυτο εμεις οι βασικοι μαρτυρες του επικεντρου λαλαμε εναντι ολων των βοθρων οταν ορατα ειδαμε να μας ερχεται ο ερντογαν στο ασυλο μας μονο που δεν ηπιαμε καφε τα ιδιωτικα κολοκαναλα να υποστουν τις συνεπειες οπου ενεπλεξαν ανταμα με του βοθροπολιτικους της πασαν κατευθυνσεως εθνικα ζητηματα στα οικογενειακα μας ασυλα που υποκλεπταν αρα μην αναρωτιεται ουδεις της ενημερωσης στο σπιτι του κρεμασμένου δε μιλας για σκοινια η τριχές

  7. Τους έχουμε χεσμένους τους Αμερικανούς και τις εκθέσεις τους.
    Από αυτό και μόνο φαίνεται πως η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης δεν είναι αμερικανόδουλοι.
    Οι Έλληνες εμπιστεύονται την κυβέρνηση και αυτό φαίνεται και στις δημοσκοπήσεις.

    1. Ωξω ρεεεεεε!!!! Η κυβέρνηση κι ο Μιζοτακης είναι μόνο ζητιάνοι της “πουτσας” !!! Τελειωμένα λοατκια και κάτι πουτ@ν@κι@ σαν εσένα…!!! Που τους γλύφουν για μια τυρόπιτα… κομοδίνα ε κομοδίνα.
      Λιάκο γ@μ@ τους το νιμ@υ της μάνας τους… ερχόμαστε ρουφιάνοι.. ερχόμαστε.

  8. Η έκθεση βασίστηκε σε ψευδή στοιχεία και σκευωρίες.
    Εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά.
    Για το καλό της πατρίδας μας.

  9. Η έκθεση δεν έχει βάση αξιόπιστα στοιχεία.
    Είναι μια αυθαίρετη άποψη τις γραφειοκρατίας του Στειτ Ντιπαρτμεντ.
    Ας μην ξεχνάμε το παρατεταμένο χειροκρότημα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μέσα στο Κογκρέσο πριν λίγο καιρό.
    Η Ελλάδα ήταν είναι και θα είναι σταθερή στις αξίες της και η κυβέρνηση εγγυάται την εφαρμογή του κράτους δικαίου.
    Η Ελλάδα άλλαξε πολλά επίπεδα προς τα πάνω με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
    Κάτι που όσοι αγαπάνε πραγματικά την πατρίδα να το προσέψουν στην κάλπη.

    1. Τσάμπα ζοριζεσαι ρε μάστορα,δεν πρόκειται να ξανακυβερνησει ο δικός σου…Παρ το χαμπάρι,Κούλης τέλος…

  10. Η χώρα έχει ξεφτιλιστεί διεθνώς εξαιτίας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μιλάμε για το μεγαλύτερο βλαχοβαλκάνιο ματαιόδοξο γίδι, παίζει να χαρίσει Σαντορίνη για να τον αφήσουν να ξανά μιλήσει στο Κογκρέσο και να βγάλει φωτογραφίες.

  11. Κουλη κανονας και να τον θυμασαι! Αμα δεν παραιτεισαι σε παραιτουνε τα αφεντικα σου! Αρκετα θυσιαστηκες κανοντας τα χατηρια τους! Ο επομενος παρακαλω!

  12. Το κομμάτι που λέει ότι ο Χίος κάνει υπέροχα τσιμπούκια γιατί το εξαφανίσατε;

  13. Αρε ρε καθαρμα ποτε θαρθη η ωρα να λογοδεοτησης για τον οπλισμο που δωρισες στην ουκρανια χωρις το ενταξει του λαου , και τα 30 φρεσκα εκατομυρια στα χερια του ζελενσκι ενω ο ελληνικος λαος λοιμοκτωνει. Ποιος εισαι ρεεε ε? ειναι τσιφλικι σου η Ελλαδα? θελεις να βαλεις και υποψηφιοτητα για βουλευτης στον νομο εβρου τολμα να ερθης ακομα μια φορα θα σε θαψουμε πριν πατησεις τη γη, προδοτη ανθελληνα παλιο πισωγλεντη μαριονετα.

  14. Η κ.Τουλουπάκη είχε ασκήσει ποινικές διώξεις σε τραπεζίτες τους οποίους η κυβέρνηση αμνήστευσε,δεν της έπετρεψαν να ολοκληρώσει την έρευνα για τη Novartis οπως κ την έρευνα για την ΕΡΓΟΣΕ την οποία ο κ.Μπαρδάκης αρχειοθέτησε.Για όλα αυτά απειλούσε να την γδάρει ο υπουργός.
    Πραγματικά, με όσα συμβαίνουν, αν η ΝΔ δεν πάθει πανωλεθρία στις εκλογές -πανωλεθρία, όχι απλά ήττα-, θα χάσω κάθε ελπίδα για τη χώρα.

  15. Η έκθεση του Στειτ Ντιπαρτμεντ που χαρακτηρίζει την Ελλάδα με Μητσοτάκη τριτοκοσμική χώρα, πρώτο θέμα είναι ο Αδωνις με τον μπακαλιάρο και η έκθεση δεν είναι καν είδηση και πρώτο θεμα στα κανάλια.

  16. Όσοι νομίζανε ότι “τελειώσαμε με τις υποκλοπές” κάνουν μεγάλο – κορυφαίο …- λάθος! Σκάει υπόθεση που θα … χαλάσει σπίτια!
    ΥΓ: Και εδώ και στο εξωτερικό.

  17. Έκθεση κόλαφος Τριτοκοσμική χώρα η Ελλάδα.

  18. Μια απορία έχω μόνο θέλω να δω πόσο ποσοστό θα πάρει η συμμορία ΝΔ στις προσεχείς εκλογές για να βεβαιωθώ πόσοι νεοελληναράδες είναι απατεώνες, βολεμένοι, κομματόσκυλα και παλιάνθρωποι.

    1. Το 90%. Και το υπόλοιπο 10% αν μπορούσε να κάνει τα κονέ του για να βρει κι αυτό μια θεσούλα να βολευτεί, πίστεψε με θα το έκανε. Απλά δεν διαθέτει πρόσβαση σε πολιτικά μέσα και μένει στην απ’έξω. Τέτοιοι ήμαστε, αυτό ήμασταν πάντα.

      Επίσης, η μοναδική πολιτική ομάδα που υπήρξε στην Ελλάδα είναι η 17Ν. Σοβαρότητα, αποτελεσματικοτητα, Δικαιοσύνη. Και πότε δεν εισπράξε ούτε 1 Ευρω ως αποζημίωση. Όταν εμείς Μαλακιζομασταν με τα Βυζια της Μιμής και της Κορομηλα, κάποιοι κάνανε Σοβαρή πολιτική που βέβαια δεν καταλαβαίνει ακόμα και σήμερα Κανένας.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ζώα…
      ΤΕΛΟΣ…

  19. Σε οποιαδήποτε σοβαρή ευρωπαϊκή χώρα η κυβέρνηση μαφία θα είχε παραιτηθεί.
    Στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ 108 πάντως και στα κανάλια δεν είπαν τίποτα.
    Τριτοκοσμική χώρα και μπανανία.

  20. Στο ελλαδιστάν του Μητσοτάκη.
    Και οι νεοελληναράδες κομματόσκυλα με ιδεολογία το ρουσφέτι το βόλεμα και το διορισμό συνεχίζουν να τους ψηφίζουν.
    Μετά υποκριτικά παριστάνουν και τους πατριώτες τρομάρα τους.
    Παριστάνουν και τους μενουμευρωπάδες οι κατσαπλιάδες νεοδημοκράτες.

    1. Έλληνας Γερμανίας

      Ωπα! Ξενητεμενε! Αλλαξε και λιγο το ρεπερτοριο σου, γιατι μας κουρασες! Συνεχεια μας κατηγορεις! Εσυ δηλαδη εισαι καλυτερος, που βρισκεσαι στην Εταιρεια.ΑΕ; Γιατι για να λεμε και του στραβου το δικιο, η Γερμανια, “Κρατος” δεν ειναι! Εκτος τουτου, προσφερεις τις υπηρεσιες σου, στους νυν και αει Εγκληματιες, που δυο φορες αιματοκυλησαν τον κοσμο και δεν δισταζουν να τον αιματοκυλησουν και για τριτη φορα! Και δεν ντρεπεσαι, που εγκατελειψες την Πατριδα σου! Που εγινες Λουης, αντι να πολεμησεις για την Ελευθερια της! Και μας την λες κι’ απο πανω! Για κουλαρισε λοιπον και παρτην αλλιως! Γιατι η υποθεση, συμπεριλαμβανει και την διαχρονικη νοθεια των εκλογων, για την οποιαν δεν κανεις λογο! Παντως δεν διαφερεις και πολυ, απο τα πληρωμενα τρολλ! Ασε δε, που ευρισκομενος εκει, απεκτησες και ναζιστοφασιστικη νοοτροπια!

      1. Οι αλήθειες μου πονάνε αυτό είναι όλο.

      2. Σωστά έπρεπε να μείνουμε στην Ελλάδα για να είμαστε άνεργοι να δουλεύουμε για 600 ευρώ και να τρώμε από το καλάθι της νοικοκυράς του Άδωνι.
        Όχι φίλε ευχαριστώ.
        Για αυτό μας παίρνουν τηλέφωνο συγγενείς φίλοι και γνωστοί από την Ελλάδα και μας ζητάνε να τους βοηθήσουμε να έρθουν στη Γερμανία τα παιδιά τους;
        Επειδή είναι καλά στο ελλαδιστάν για αυτό.
        Στο ελλαδιστάν υποδομές δεν υπάρχουν το είδαμε τι έγινε στα Τέμπη.
        Ο σταθμάρχης κομματόσκυλο της ΝΔ άσχετος που πήραν στο λαιμό τους τα παιδιά.
        Τσίπα δεν έχουν στην κυκλοφορία και προσπαθούν με ψέματα και προπαγάνδα να καλύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους.
        Υγεία δεν έχετε φάνηκε στην πανδημία η γύμνια του ΕΣΥ πέθαναν 35.000 Έλληνες εκτός ΜΕΘ πολλοί από αυτούς θα είχαν σωθεί αν υπήρχε στοιχειώδη στήριξη των νοσοκομείων.
        Δουλειές με αξιοπρεπείς μισθούς δεν υπάρχουν μόνο για τα κομματόσκυλα.
        Τι υπάρχει τελικά στο ελλαδιστάν μόνο ρουσφέτι βόλεμα και διορισμούς από τα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που σας χρεοκόπησαν σας φτωχοποίησαν και σας γελοιοποίησαν σε όλο τον πλανήτη.
        Δεν σας θεωρούν πολίτες με υποχρεώσεις αλλά και δικαιώματα αλλά δούλους τους.
        Δική σου επιλογή είναι να ζεις σε μια τριτοκοσμική χώρα δική μου επιλογή είναι να ζω όπου με σέβονται.

    2. Και σένα ρε τρόμπα, αφού σ αρέσει στην Γερμανία τι σε νοιάζει τι κάνουμε εμείς στην Ελλάδα ? Θα την βρούμε την άκρη μας. Ζήτησε κανείς να μας βοηθήσεις ? Άντε γιατί σας ξέρουμε εσάς τους Έλληνες της Γερμανίας και όχι μόνον τι φασιστόμουτρα είστε και πως συμπεριφέρεστε στους συμπατριώτες σας εάν σας ζητήσουν δουλειά. Τι χρήματα τους δίνετε, πόσες ώρες δουλεύουν, που τους βάζετε και μένουν, χειρότερα κι από τα ζώα. Κάτσε εκεί που είσαι αφού περνάς καλά, και σε σέβονται, και μην ασχολείσαι μαζί μας.

Comments are closed.