ΝΕΟ ΣΥΜΒΑΝ! Ποδοσφαιριστής στη Βραζιλία έπεσε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του ματς

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Την ίδια ημέρα που κατέρρευσε ο Κρίστιαν Έρικσεν, ένα άλλος ποδοσφαιριστής στη Βραζιλία έπεσε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του στον αγωνιστικό χώρο την ώρα του ματς. Όλα καλά για τον 25χρονο Κάιο Σέζαρ.

Η κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν την ώρα της αναμέτρησης των εθνικών Δανίας και Φινλανδίας στην πρεμιέρα τους στο Euro συγκλόνισε τον κόσμο, με τα τελευταία νέα για τον 29χρονο Δανό να είναι ενθαρρυντικά.

Σαν περίεργο παιχνίδι της μοίρας, ένας άλλος συνάδελφός του, πολλά χιλιόμετρα μακριά από το «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης κατέρρευσε επίσης.
Ο 25χρονος μέσος, Κάιο Σέζαρ, έπεσε έχοντας χάσει τις αισθήσεις του στο έδαφος στην αναμέτρηση της Μπανγκού με τη Σάο Μπέντο. Διακομίσθηκε με φορείο σε γειτονικό νοσοκομείο και σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας του (Μπανγκού) έχει τις αισθήσεις του, ενώ κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

gazzetta.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΕΙΧΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΕΣΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΡΟΥΛΕΤΑΣ – ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ, Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΜΥΗΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΛΑΔΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    ΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙ ΩΣ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.

Comments are closed.