ΝΕΟ ΣΟΚ! Μουσουλμανικό πανό… ρίχνει γροθιά στον χριστιανό Άγιο Βασίλη

Κοινοποίηση:
02

Νέος «ξεσηκωμός» στη γείτονα χώρα από Τούρκους μουσουλμάνους, οι οποίοι εκφράζουν ανοιχτά την αντίθεσή τους με τους εορτασμούς των Χριστουγέννων.

Αυτές τις ημέρες άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σχετικές εικόνες, ενώ εμφανίστηκε και φωτογραφία με πανό αναρτημένο στην Κωνσταντινούπολη όπου, πέρα από το έμβλημα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, απεικονίζεται και ένας Μουσουλμάνος να… γρονθοκοπεί τον Άγιο Βασίλη, ενώ πάνω του είναι γραμμένο το σύνθημα: «Είμαστε Μουσουλμάνοι. Όχι στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς»!

Παλαιότερα, εξάλλου, στην επαρχία της Σμύρνης είχαν σκορπιστεί φυλλάδια με τα εξής συνθήματα:

«Οι Εβραίοι, οι Χριστιανοί δεν κάνουν φίλους, είναι φίλοι μόνο ο ένας με τον άλλο, αν τους κάνετε φίλους είσαστε οι ίδιοι με αυτούς. Ο σεβασμός των παραδόσεων των απίστων που μεταχειρίζονται κάθε είδους σκληρότητα στους μουσουλμάνους στη Συρία, το Αφγανιστάν, το Ανατολικό Τουρκεστάν, την Παλαιστίνη, τη Μυανμάρ και σε διάφορα μέρη του κόσμου δεν είναι αντάξιος οποιουδήποτε μουσουλμάνου και βλάπτει την πίστη τους».

«Δεν είμαστε οι άνθρωποι του Άγιου Βασίλη που φέρνει δώρα από την καμινάδα, αλλά του Μωάμεθ που έφερε προσευχή από τους εφτά ουρανούς».

01

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ένας μουσουλμάνος ρίχνει μπουνιά στο μπαρμπαδακι της Coca cola ! Οπότε δεν με πειράζει ,αφού <> κάτι το οποίο δεν υπάρχει ( ή εάν προτιμάτε ένα εμπορικό σήμα), και από τον θόρυβο αυτό η Coca cola πιθανόν να κερδίσει επιπλέον πελατεία ($)στον μουσουλμανικό κόσμο. Με πειράζει αυτό που βλέπω με την λογική ότι αποκαλύπτονται οι πραγματικές προθέσεις των μουσουλμάνων , απέναντι στις χώρες που τους φιλοξενούν ….και μάλλον αυτό μεταφράζεται στο ότι δεν θα διστάσουν να σκοτώσουν τους <> για να πάνε στον <> οπως τον πιστεύουν και ότι οι χώρες που τους φιλοξενούν, οπως η Ελλάδα αρνούνται να δούνε την πραγματικότητα και τους χαϊδεύουν, αντί να βοηθήσουν τους κατά το γένος Έλληνες πρώτα που έχουν ανάγκη μετά από μια σχεδόν δεκαετή κρίση, βοηθούν τους μουσουλμάνους που πιθανόν να αποτελέσουν σημαντικό πρόβλημα στο μέλλον και δεν ασχολούνται με τους γηγενείς οι οποίοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Και όλη αυτή η Βοήθεια στους μουσουλμάνους γίνεται με πρόφαση τον Ανθρωπισμό και τα <> δικαιώματα όταν αυτοί που ήρθαν παράνομα στην χώρα στην πραγματικότητα διεκδικούν περισσότερα δικαιώματα από τους γηγενείς και επιβολή του τρόπου ζωής τους σε αυτή. Με τον ίδιο τρόπο που προσπαθούν να το επιτύχουν αυτό οι διαφορές <> των ομοφυλόφιλων κ.τ.λ… που στο όνομα της ισότητας και τις ανοχής προσπαθούν να επιβάλουν ως κανόνα κάτι το οποίο είναι η εξαίρεση. Πριν με κρίνεται αρνητικά θυμηθείτε πως αντέδρασαν οι μουσουλμάνοι στην περίπτωση του περιοδικού Charlie Hebdo πριν μερικά χρόνια για μια ανάλογη δημοσίευση, που είχε θεωρηθεί ότι πρόσβαλε το ισλάμ. Δεν γίνεται να κρίνουμε συνέχεια με δύο μέτρα και δύο σταθμά…. Μερικές παρατηρήσεις ως τροφή για σκέψη ήταν όλα τα παραπάνω !

  2. ΈΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΚΙ ΕΝΑ ΜΎΔΙ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟ μωχάμετ

  3. Είμαστε Χριστιανοί,δεν θέλουμε τζαμιά στις γειτονιές μας και μαστιγώματα με λεπίδες στους δρόμους μας…

    1. Ειμαι αθεος αλλα θα ηθελα πολύ να δω διπλα σε κάθε εκκλησια και από ένα τζαμι ,στην εκκλησια αυτά τα προβατα και στο τζαμι τα αλλα χαχαχαχαχαχα

      1. Αφού είσαι άθεος,τι σε κόφτει τι κάνουν αυτά,τα άλλα η τα παράλλα πρόβατα…Και γιατί σπεύδεις να δηλώσεις άθεος;Αριστερόστροφο γίδι είσαι,που όπως κάνετε όλοι οι ”άθεοι” λυσσάτε μόνο κατά των Χριστιανών…Αλλού δεν τολμάτε…Τέλος,σπεύδω και εγώ να δηλώσω ότι δεν είμαι θρησκευόμενος η θρησκόληπτος…Δεν μπορώ όμως να βλέπω επιθέσεις από αλλόθρησκους κατά Χριστιανών και να μην αντιδρώ…

        1. Δημητράκη είμαι λιιιιγο πιο αριστερός απ τον Χίτλερ .μπεεεε ρε!!!

Comments are closed.