ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ διαδικτυακό ΜΑΚΕΛΕΙΟ απόψε στις 11! Συντονιστείτε! Δεν έμεινε τίποτα όρθιο από το σαθρό οικοδόμημα που κατέστρεψε τους Έλληνες. Καλύτερα. Γιατί ήρθε η ώρα να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας!

Κοινοποίηση:
xios-makeleio-25-1

Δεν έμεινε τίποτα όρθιο από το σαθρό οικοδόμημα που κατέστρεψε τους Έλληνες. Καλύτερα. Γιατί ήρθε η ώρα να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας.

Συντονιστείτε λοιπόν στο διαδικτυακό ΜΑΚΕΛΕΙΟ για τη νέα εκπομπή με τον Στέφανο Χίο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΕΦΑΝΑΡΑ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ. ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΤΑ ΚΩΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!

  2. Όλοι πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι δηλ. Και αυτοί που εκλέγουν και αυτοί που εκλέγονται

  3. Απόλαυση είσαι Στέφανε όταν ήρεμα παραθέτεις τα στοιχεία σου, έτσι τους “σφάζεις με το γάντι” και δέν έχουν πού να κρυφτούν. Όταν εξοργίζεσαι όμως (δικαιολογημένα θα έλεγα) και αρχίζεις το βρίσιμο, τότε χάνεις και το δίκιο σου. Αυτό ίσως να θέλουν και οι πολιτικάντηδες για να βγαίνουν από πάνω και να λένε να μήν σε παίρνουν στα σοβαρά. Επαναλαμβάνω, ότι, η ήρεμη παρουσίαση σου είναι ότι χρειαζόμαστε.

    Καλή συνέχεια και στην βραδυνή παρουσίαση.

  4. Σε ένα κράτος μπουρδέλο που κυβερνούν ανθελληνες μοναχα με αιμα καθαρίζεις τη βρωμια ενα ενα που ειναι στη βουλη αθλιοι ολοι τους κλεφτες προδοτες !! τουρκοσποροι !! ολοι τους σαπιλα.!!

  5. ΗΓΕΤΗ ΧΙΟ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ!!
    ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ!!
    Πρόσεξε νεαρέ τον τονισμό μήπως ξεφύγεις στη διαδρομή

  6. ολοι μια γροθια να τους στειλουμε εκει που αξιζουν . Ηρθε ο καιρος για αληθινη δικαιοσυνη και για υγιει μυαλα και καθαρες συνειδησεις ολοι μαζι να ξευρωμισουμε τον κοπρο του αυγειου.

  7. ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΟΤΑΝ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ… ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ… ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ

  8. Στεφανε να ξερεις χωρις την Ηλια Κασιδιαρη δεν γινεται τιποτα οι αλλοι ειναι μερος του συστηματος.Μονο ΕΛΛΗΝΕΣψηφιζουμε νυν υπερ παντων ο αγων!!!

  9. Περιμένουμε με ανυπομονησία όλα τα νεότερα σχετικά με το κόμμα μας κ τις συνεργασίες Ηγέτη Χίο .Φυσικά κ τον πυρηνο σχολιασμο σου κ τις τοποθετήσεις σου σχετικά με τη επικαιρότητα.Έχουμε ανάγκη αυτή τη τηλεοπτική επικοινωνία κ ενημέρωση κ όσο μπορείς να βγαίνεις ζωντανά .Σε ευχαριστούμε

Comments are closed.