ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΧΙ. Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ

Κοινοποίηση:
foto-teaser-makXI

Στο πεδίο αυτό τις παρατήρήσεις, τις σκέψεις, τις απόψεις σας.

Μαζί μας δύο καλεσμένοι που έχουν να πουν πολλά. 

Στο μικρόφωνο ο Στέφανος Χίος . 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

56 Σχόλια

  1. ΧΙΟ ονόμασε το κόμμα σου με το σλόγκαν Μητσοτάκη Γ@μιέσαι να δεις πως θα σαρώσεις

  2. Τζήμερε, κάνω 2 ράπιντ τεστ και θες μεθ μόνο για εμβολιασμένους; Την ώρα που οι εμβολιασμένοι μας κολλάνε αφού δεν κάνουν ράπιντ τεστ και κυκλοφορουν ελεύθεροι παντού σε θέατρα και γήπεδα! Στέφανε, τον Κασιδιάρη βάλανε φυλακή, ο κρανιδιώτης ήταν σύμβουλος του σαμαρά! Ο τζήμερος και ο κρανιδιώτης θα ψηφίσουν και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και θα πάνε με μητσοτάκη. Κάνε γκάλοπ για αυτούς και θα δεις ότι δεν τους γουστάρει κανένας. Ο λαός είπε με Ηλία όχι με τους συμβούλους του σαμαρά!

  3. για το λαθρομεταναστευτικο προτεινω τη λυση του δημητρακη του πορνομεταναστη. να φερουμε 40-50 μυρια αλλοδαπους αλλα να ειναι ολες γυναικες

  4. Ε, όχι και με βαξινάκηδες και κοβιντάκηδες, όχι και με τους Τζήμερους, όχι και με τους Τζήμερους. Για αύριο ποιον έχεις για «πατριώτη»; Το άλλο δεκανίκι, τον μασκοφόρο Φαήλο;

  5. Στέφανε καλησπέρα πού μπορούμε να δούμε την εκπομπή?

  6. Μακρια απο Τζημερο Φαιλο περασα απο εκει ειναι με το συστημα μια απο τα ιδια οπως ο Βελοπουλος μονο με τον Ηλια Κασιδιαρη ο μονος που φοβαται η νεα ταξη πραγματων.

  7. Στέφανε ποια ειναι η δική σου άποψη για το θέμα ΕΥΡΩΠΗ ? H Ελλάδα πρέπει να παραμείνει ή όχι στην ΕΝΩΣΗ σφηκοφωλιά Γερμανών και Πισωγλένηδων με αυτές τις συνθήκες υποτέλειας που διαμορφώθηκαν με τα μνημόνια ?
    Το ρωτάω επειδή Έχουν βάλει και αυτοί το Χεράκι τους για αυτή τη ΣΑΠΙΛΑ που βιώνουμε.
    Και αυτοί δίνουν επίσης τις γραμμές για το τι δρόμο πρέπει να ακολουθούμε στο ενεργειακό στο Μεταναστευτικό κλπ.

    Εσύ τι λες ποια ειναι η θέση σου ?

  8. Στεφανε , αν θυμαμαι καλα εισαι Παναθηναικος , γιατι δεν κανεις προταση στον Ντραγκι? παοκτσης ειμαι και στο λεω για να ξερεις οτι θα τον ψηφισει παρα πολυς κοσμος ετσι και πει να τη χωθει και θα βγει χαλαρα και πρωτος , δεν χρειαζεσαι τζημερους και κρανιδιωτες , του συστηματος ειναι κι αυτοι πλην του κασιδιαρη.

  9. Στεφανε,

    Οχι με Τζημερο κ Φαηλο!!!!!
    …Ναι με Ηλια (δεν ειναι ναζιστης!)
    Ναι με Γιαννη = ειναι παληκαρι κ πατριωτης

    1. Καλε ναι, ο Κασιδιαρης που ορκιζε τα νέα μέλη της Χ. Α. το χειμερινο ηλιοστάσιο πάνω στα βουνά, όπως ακριβώς εκαναν τα μέλη του ναζιστικου κόμματος 100 χρόνια πριν, κ μάλιστα ανεμιζοντας λάβαρα των βαφεν ες_ες με υπερηφάνεια (μην τολμήσετε να το αρνηθείτε, υπάρχουν ντοκουμέντα), και ο Λαγός που εχει τατουάζ στο στήθος τον αετό του 3ου Ράιχ ( ψαξ το και μονος σου, πανεύκολο είναι, ίντερνετ έχεις) και αποκαλούσε την γκόμενά του σε απομαγνητοφωνημενες συνομιλίες του ‘ναζιστουλα μου’, δεν είναι νεοναζί, αλλά εθνικιστές, αχού τα μωρέ τα παρεξηγήσαμε.. ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ;;;;;;;

  10. Στεφανε Χιο
    Για να δεις ψηφο, πρεπειε να δηλωσεις δημοσια οτι 1) καταργεις καθε χουντονομο του Μητσοτακη για τα εμβολια
    2) Οτ ιολη η συμμορια του Μητσοτακη θα σαπισει στην φυλακη για εγκληματα κατα των ανθτωπων και του πολιτευματος 3) θα ακυρωσεις και θα επιστρεψεις ολα τα γαμο-προστιμα και 4) οτι τα ποαραπανω θα γινουν τις πρωτες 15 ημερες που θα βγεις.

    Αλλιως, ουτε εσυ θα δεις την ψηφο.. Γεμισαμε απο πατριωτες. που μας βγηκαν ψευτο πατριωτες..

  11. Αυτά τα γράφει η Δέσποινα ρομπότ.
    Η συναισθηματική Δέσποινα τα αγνοεί και συνεχίζει να παίζει.
    Ποτέ όμως δε θα ψήφιζε τέτοια άτομα γιατί θα το θεωρούσε προδοσία στον ίδιο της τον εαυτό.
    Δε ψήφισα ποτέ τόσα χρόνια και τώρα που πάνε να καταργηθούν όλα τα κόμματα και έρχεται παγκόσμια τυρρανια (ήρθε δλδ) θα πάω να ψηφίσω αυτούς τους καραγκιοζηδες για να βοηθήσω εσάς να μπείτε στη Βουλή;; Όσο κι αν το θέλω η συνείδηση μου δε μου το επιτρέπει. Ο καθένας είναι άξιος των επιλογών του
    Διώξτε τους και θα σας ψηφίσω επί 1 εκατομμύριο φορές. Αν και το γεγονός ότι σκεφτήκατε τέτοια συνεργασία είναι από μόνο του αποτρεπτικό . Δεν θα έπρεπε να το αναφέρετε καν και αδιαφορώ αν δεν υπάρχει ελπίς. Η “ελπίς” άλλωστε είδατε τι δεινά έφερε !! Μετέτρεψε την Αττική σε ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ.

    1. Είστε πολύ γλυκούλια.
      Αν συνεχίσετε με αυτούς ανεξαρτήτως τι θα κάνω εγώ, θα ήθελα πάντως να μπείτε στη Βουλή για να έχετε τα προνόμια ενός Βουλευτή. Πιστεύω ότι έχετε υποφέρει πολύ και τα αξίζετε .

  12. ο Τζήμερος θεωρεί ευλογία την πολυφυλετικότητα και χαίρεται όταν βλέπει Ελληνίδες με μαύρους…..αντισυστημικός τελείως….

  13. Στέφανε το μέλλον της χώρας μας όλοι μπορούμε να το φανταστούμε όπως κάνουμε τόσα χρόνια. Δυστυχώς μετά απο 7 χρονιά στο εξωτερικό οι ελπίδες μου για επαναπατρισμο είναι λίγες. Από το κακό στο χειρότερο. Το πιο καλοστημένο σχέδιο καταστροφής μιας χώρας έχει γίνει με άριστη εφαρμογή όλα αυτά τα χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις.

  14. Είμαι πρώην μέλος της ΔηΞα. Οι Τζήμερος-Φαήλος (παρά την εντιμότητα, ειλικρίνεια και ευθύτητά τους) έχουν ως στρατηγική επιδίωξή τους τη συνεργασία με τη ΝΔ με σκοπό -υποτίθεται- να τη ρυμουλκήσουν στις θέσεις τους. Δε σκοπεύουν δηλαδή να τιμωρήσουν τους προδότες, όπως θέλουμε εμείς.
    Επίσης, οι θέσεις τους γύρω από την πανδημία, τα εμβόλια και τα πιστοποιητικά είναι απαράδεκτες. Έβαλαν πλάτη στα άθλια μέτρα περισσότερο κι από τη ΝΔ. Δε νομίζω ότι ταιριάζετε.

  15. Όπως βλέπετε κανένας δε τη θέλει αυτή τη συνεργασία με Τζημερο Κρανιδιώτη.
    Οι ερωτήσεις που θέλω να θεσω είναι οι εξής:
    1.Πώς βάσει αυτών των απόψεων που γνωρίζετε οτι έχουν τα δυο παραπάνω άτομα , αποφασίσατε να συνεργαστείτε μαζί τους;;;;
    2.Αν μπείτε υποθετικά στη Βουλή κι έρθει η ώρα ψηφοφορίας για υποχρεωτικό εμβολιασμό και περάσει με τη ψήφο αυτονων τι ευθύνες πιστεύετε ότι θα φέρετε;;
    3.Οταν λέγατε ότι καλά κάνουν τα μικρά κόμματα και υποστηρίζουν υποχρεωτικούς εμβολιασμους με ποιο σκεπτικό το είπατε;; Γιατί το είπατε!!! Προσπαθούσατε να δικαιολογήσετε την συνεργασία αυτή εκ των προτέρων;;
    4. Πώς πιστεύετε εσείς ως αντιεμβολιαστες ότι θα ψηφίζατε ένα κομματικό σχηματισμό σαν αυτόν στον οποίο υπάρχουν άτομα που κάνουν δηλώσεις :
    α) υπέρ των λάθρο
    β) υπέρ των φουστηδων
    γ) κατά της Ελλάδας (μάχη Πύδνας)
    δ) είναι υπέρ ναζιστικών ιατρικών πράξεων
    5. Σε τι πιστεύετε ότι βάσει των απόψεων τους διαφέρουν από τους Ναζιστές Χρυσαυγιτες που λέτε ότι σιχαίνεστε;;
    6. Με το χέρι στην καρδιά!! Έχετε εμβολιαστεί;;;;
    Παρακαλώ θα ήθελα να απαντηθούν ΟΛΕΣ.
    Άλλωστε πιστεύω ότι και άλλοι έχουν παρόμοιες ερωτήσεις.
    Αν δεν απαντηθούν και αγνοηθούν αυτό σημαίνει ότι αποφεύγετε κάτι το οποίο πιστεύετε ότι δε μπορείτε να απαντήσετε γιατί γνωρίζετε έξ’ αρχής ότι τα άτομα αυτά είναι αφερεγγυα.
    Αν όντως συμβεί αυτό, ως απόρροια της μη απαντήσεως σας, γιατί ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ;;;
    Έχετε τα κοτσια να το αναρτήσετε ;;; Αν όχι παραδέχεστε έμμεσα ότι είστε παρόμοιοι και ότι σε μια ανάλογη φάση θα μπορούσατε να μας πουλήσετε όπως αυτοί που βρίζετε ότι τάχα μου εμείς ψηφίζαμε τόσο καιρό.

  16. στεφανε μακρια απο τον φαυλο κρανιδιωτη, χαρακτηριζει τους ανεμβολιαστους ψεκασμενους. μακρια απο τετοιους τυπους γλοιωδης.

  17. Εάν δέν επιθυμείς Στέφανε, παρελθόντος τού χρόνου, νά τό μετανοήσεις (αργά όμως καί ασκόπως), τότε τό εξελισσόμενο αυτό κίνημα, κράτησέ το μακράν από συνασπισμούς μέ ….παρλαπίπας!!!!Εναγκαλισμοί μέ ….φαφλατάδες (ΑΝΕΥ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑΤΟΣ) μόνον μακροπρόθεσμη ζημία καί ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ θά προκαλέσει καί επιφέρει. Η απορία μου εστί, διατί δέν προσανατολίζεσαι πρός σύσταση καί επάνδρωση τού κινήματος ερευνώντας διά ηθικούς, έντιμους, ευσεβείς καί επιφανείς ΕλληνΟρθόδοξους Πατριώτας καί ενίοτε παραγκωνισμένους διανοούμενους επιστήμονας, καθώς καί έκπτωτους στρατιωτικούς, δικαστικούς, αστυνομικούς κλπ. αλλά επιδιώκεις συνάθροιση ξεπεσμένων παρασίτων (όπως τζήμερους, κρανιδιώτες καί άλλα παρόμοια ζιζάνια) προερχόμενα από ήδη δεδοκιμασμένους προδοτικούς χώρους;;;; Διατί δέν εξετάζεις καί δέν λαμβάνεις υπ’όψιν σου τό παρελθόν καί τά προδοτικά των «πιστεύω»;;;; Ένωση μέ παρόμοια κατακάθια θά σημάνει κραυγαλέα καί παταγώδη αποτυχία σου.

  18. Στέφανε όπως έκανες δημόσια διαβούλευση για πιθανή συνεργασία με Κασιδιάρη,έτσι να κάνεις κ για οποια άλλη πιθανή συνεργασία.Τιποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.Ο λαός πρέπει να μιλάει για όλα αυτά κ εσύ ως δημοκράτης άνθρωπος νομίζω το κατανοείς αυτό

  19. Στεφανε καλησπερα, σε ακουσα στο χθεσινο live να μιλας για τον κρανιδιωτη. Αυτος ο τυπος μιλαει για τους ανεμβολιστους με τα χειροτερα λογια, και τους χαρακτηριζει ψεκασμενους. Μακρια απο αυτον τον τελειωμενο.

  20. Εάν δέν επιθυμείς Στέφανε, παρελθόντος τού χρόνου, νά τό μετανοήσεις (αργά όμως καί ασκόπως), τότε τό εξελισσόμενο αυτό κίνημα, κράτησέ το μακράν από συνασπισμούς μέ ….παρλαπίπας!!!!Εναγκαλισμοί μέ ….φαφλατάδες (ΑΝΕΥ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑΤΟΣ) μόνον μακροπρόθεσμη ζημία καί ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ θά προκαλέσει καί επιφέρει. Η απορία μου εστί, διατί δέν προσανατολίζεσαι πρός σύσταση καί επάνδρωση τού κινήματος ερευνώντας διά ηθικούς, έντιμους, ευσεβείς καί επιφανείς ΕλληνΟρθόδοξους Πατριώτας καί ενίοτε παραγκωνισμένους διανοούμενους επιστήμονας, καθώς καί έκπτωτους στρατιωτικούς, δικαστικούς, αστυνομικούς κλπ. αλλά επιδιώκεις συνάθροιση ξεπεσμένων παρασίτων (όπως τζήμερους, κρανιδιώτες καί άλλα παρόμοια ζιζάνια) προερχόμενα από ήδη δεδοκιμασμένους προδοτικούς χώρους;;;; Διατί δέν εξετάζεις καί δέν λαμβάνεις υπ’όψιν σου τό παρελθόν καί τά προδοτικά των «πιστεύω»;;;; Ένωση μέ παρόμοια κατακάθια θά σημάνει κραυγαλέα καί παταγώδη αποτυχία σου.

  21. Στεφανε μακρυα απο φαηλο και τζημερο

  22. Πως βλέπεις την πορεία του 2020 με τα όσα γεγονότα έχουμε ζήσει ως σήμερα από την αρχή της χρονιάς;

  23. ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ!!!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΗΛΙΑΣ!!!
    ΕΣΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑΒΕΙ!!!

  24. Αν ισχύει για τζημερο και Κρανιδιωτη
    Ξέχνα τις εκλογές
    Θα ξεφτιλιστειτε
    Δικαίωμα σου να επιλέξεις
    Δικαίωμα μα μάς να μην σε ψηφίσουμε

  25. ΜΟΝΟ ΗΛΙΑΣ ΑΔΕΛΦΕ ΣΤΕΦΑΝΕ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑ. ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΨΑΞΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ? Ο ΙΕΧΩΒΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΓΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ? Η Ο ΦΑΗΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ? ΜΑΚΡΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ

  26. Στέφανε για ποιον λόγο έκανες νύξη σε φαηλο και τζημερο και οι δύο είναι υπέρ λάθρο φυλάκισης ανεμβολιαστων κ α γιατί μόνο ο Κασιδιάρης έχει μελλον

    1. Φυσικά, έχει μέλλον ακόμα στην μπουζου ο ψυχακιας, το δυστύχημα βέβαια ειναι ότι κάποια στιγμη πάλι θα είναι έξω, ε τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, προς το παρόν : ΜΠΟΥΖΟΥ

    2. Σωστός, και οι δυο έχουν συστημικές απόψεις.

    3. Καμία συνεργασία με συστημικούς. Επιτέλους να βγει ένας κομματικός φορέας που να αποτελείται από ατομα μέσα από την πιάτσα, που να έχουν ζήσει την δύσκολη καθημερινότητα, καθαρούς και αυτοδημιούργητους μεσα απ την ζωή και ακάματους και επαγγελματίες πολιτικαντηδες.

  27. Στέφανε κάτι πρέπει να γίνει να απαλλαγούμε από τα παράσιτα δεν πάει άλλο αλλά δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα έχει κατσικωθει και δεν φεύγει με τίποτα ο Δρακουμέλ

  28. Καλησπέρα Στέφανε εύχομαι να έχεις δύναμη!Θα είσαι εσύ αρχηγός σε αυτήν την προσπάθεια να σώσουμε ότι μπορούμε;

  29. ο τζημερος και ο φαυλος ειναι λαγοι και υπερ των υποχρεωτικοτητων.Απο κει και περα ΝΑΙ σε συνεργασιες με τον οποιονδηποτε φτανει να ειναι αντισυστημικος. Ακομα και με τον Καζακη αν και ειμαι αντιριστερος. Ομως ο τζημερος και ο φαυλος ειναι ο,τι χειροτερο Στεφανε

    1. Πες τα.
      Μακριά από Τζήμερο και Κρανιδιώτη. Νεοταξίτες ανθέλληνες και οι δύο!
      Δεν έχω ακούσει να λέμε μία πατριωτική κουβέντα από τότε που άρχισε να εμφανίζεται το όνομά τους.

    2. Εχεις απόλυτα δίκιο.Προσοχή στίς συνεργασίες με τους αναφερόμενους

  30. Καλησπέρα Στέφανε,
    Με αφορμή την τελευταία σου εκπομπή, έχεις δει τις απόψεις του Τζήμερου για τα εμβόλια; Πώς γίνεται να έχει τέτοιες απόψεις για ένα πειραματικό σκεύασμα αγνώστων συστατικών, για το οποίο έχει πολλάκις αναρτήσει σχόλια κατά των ανθρώπων που επιλέγουν να μην γίνουν πειραματόζωα; https://twitter.com/thanostzimeros/status/1418542120433033218 Είναι σαν να γλείφει την αρχιδοραφή της κούλας και εν γένει όποιος συμμερίζεται την άποψη αυτή μπορεί να βάλει τα εμβόλια στον κώλο του.

  31. Στεφανε,μονο με τον Ηλια Κασιδιαρη μπορεις να συμπραξεις.
    Αν πας με Τζημερο και Κρανιδιωτη,δε θα κανεις τιποτα,οι τυποι ειναι συστημικοι και καραγκιοζηδες.
    86% ναι ειχες στη δημοσκοπηση,η συντριπτικη πλειοψηφια οσων διαβαζουν το Μακελειο ειναι ξεκαθαρα υπερ.

    1. Τον νομίζεις χαζό ρε τον Χίο να συμπορευτει με τον χιτλερικο εωσφοριστη ουγκανο,;; είχε λόγους που έριξε το τυράκι αλλά που να σου εξηγώ τώρα θα πάθεις βραχυκύκλωμα . Ποιον Κασιδιαρη ρε σοβαρευτειτε επιτέλους μερικοι 2022 έχει πάει και εσείς ακόμα τσιμπάτε με πατριδοκαπηλους ταχαμου εθνικιστές που ζούνε στο μυαλό τους στο 1936; βάλτε τα ζιγκ χαιλ στον πάτο σας και χαθείτε επιτελους από τα μάτια μας αρκετό κακο έχετε κάνει ήδη στον τόπο μολύνοντας τα μυαλά νέων παιδιών, ουστ ναζιδια η Ελλάδα δεν θα ξεχάσει ποτέ τι της έκαναν οι αρχηγοί σας, βλαμενοι.

  32. Ποια η γνώμη σου Στέφανε για τον Βοβολη?? Θα συνεργαζοσουν μαζί του?

Comments are closed.