ΝΕΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ – ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΑΝΚΣ ΠΡΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΠΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ! ΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΤΗΣ ΕΥΦΟΡΗΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ…

Κοινοποίηση:
τανκς

Πριν λίγο στην Ορεστιάδα προς Βαλκάνια 

Αμερικανικά τανκς για Ουκρανία
Επί εθνικού εδάφους
Οι κομπάρσοι της εύφορης κοιλάδος
Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΠΡΟΣ, “Ελληνας σκετο”.. “ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΣΙΣΑ ΓΡΗΓΟΡΑ” ! ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ “ΕΒΡΑ’Ι’ΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ” ΣΟΥ !! ΠΟΥ..”ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ”, ΣΙΩΝΙΣΤΗ !!!

  2. 1ον. Eπειδη αυτα τα σκηνικα μου θυμιζουν κατι ψευτοπροφητειες που υπαρχουν ( μπορει ο Παισιος να ηταν καλος αλλα να αλλαξαν αυτα που ελεγε , δε λεμε οτι δεν ηταν καλος σιγουρα… ) να πουμε οτι υπαρχει η αποκαλυψη και τιποτ αλλο . Ο Τριτος Παγκοσμιος Πολεμος θα γινει μετα τον αντιχριστο ( οχι τωρα ) , υπαρχουν ψευτικες προφητειες για να μπερδευεται ο κοσμος . 2ον. Να πουμε ( παλι ) οτι ζουμε στιγμες αποκαλυψης ( ας του πουμε ετσι ) βγαινουν συχνα ειδησεις για ουφο και εξωγηινους… ( «Βρήκαμε UFO πάνω από τη Χιλή, είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια», λένε οι επιστήμονες ) θα ερθουν Fake Aliens θα πας στην Παγκοσμια Κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο,μετα θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) και μετα θα γινουν αλλα . Ο Πουτιν σε λιγο θα ειναι παρελθον ( ειναι πιθανο ) ειναι ενας δικτατορας… φιλος του Ερντογαν και πιονι της Παλιας Ταξης Πραγματων , δεν ειναι φιλλεληνας ουτε καλος , μερικοι που εχουν φαει το ψεμα σε λιγο θα το καταλαβουν ( ελπιζω ) .

    1. ΠΡΟΣ, “Ελληνας σκετο”.. “ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΤΣΙΣΑ ΓΡΗΓΟΡΑ” ! ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ “ΕΒΡΑ’Ι’ΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ” ΣΟΥ !! ΠΟΥ..”ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ”, ΣΙΩΝΙΣΤΗ !!!

  3. Να βγαλουν και κανα φραγκο οι σκουριασμενες καραβανες μας οπως τοτε με μπασοκ του 1992 αφου προηγήθηκε το ανοιγμα συνορων του καταραμενου 1990.

  4. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΚΟΥΛΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ……

  5. Να απομακρυνθούν οι μισθοφόροι του εβραιόδουλου Μπάιντεν από την Αλεξανδρούπολη.
    Πρόκειται για στρατό κατοχής.
    Έλληνες στα όπλα.

Comments are closed.