ΝΕΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ! Δείτε το διάλογο της Τρέμη με τον Αδωνι στην ΕΡΤ…

Κοινοποίηση:
1

Τρέμη: ”Να υπενθυμίσω τα θέματα”
Άδωνης:”ου… τα έχω όλα”
”Πού το βρήκατε το χαρτί”;
-”Μου το δώσατε εσείς”
Ξεφτιλίκια άνευ προηγουμένου τώρα παραδέχονται ότι οι συνεντεύξεις γίνονται σε στημένα θέματα και ερωτήσεις αλλά τι τους νοιάζει αφού απευθύνονται σε πρόβατα….
απο ένα βίντεο του @JeronymoBoss

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αγαπητέ Στέφανε,

    Αυτό ΔΕΝ Συμβαίνει στην Ελλάδα τις Περισσότερες Φορές;

    Πόσες Φορές Ακούμε κατά καιρούς, να Λένε οι Δημοσιογράφοι στις Διάφορες Εκπομπές, Ότι Πολιτικοί που Καλούνται Ρωτούν Ακόμη και Ποιοι θα Είναι Προσκεκλημένοι στο Πάνελ της Εκπομπής, ή να Ρωτούν να Μάθουν Ποια Είναι τα Θέματα της Εκπομπής, για να Προετοιμασούν στις Ερωτήσεις και τις Απαντήσεις, ή ακόμη και να Συνφωνούνται και οι Ερωτήσεις που θα Απευθυνθούν στους Πολιτικούς από τους Δημοσιογράφους;

    Για Αυτό Βλέπουμε και τις Περισσότερες Φορές, Όταν Ερωτάται Κάποιος Πολιτικός για Ένα Θέμα, να Ξεκινάει Αμέσως την Απάντηση, Χωρίς Προηγουμένως να Κάνει Μία Μικρή Σκέψη και Ένα Διαλογισμό για το Θέμα.

    Για να Έχει Μία Επιτυχία Μία Συνέντευξη, θα Πρέπει να Είναι Αυθόρμητη, να ΜΗΝ Γνωρίζει ο Πολιτικός εκ των Προτέρων τα Θέματα ή και τις Ερωτήσεις που θα του Απευθυνθούν, Ώστε να Υπάρχει η Φυσική Αντίδραση, να Φανεί αν Είναι Ενημερωμένος και για την Επικαιρότητα Γενικά και για τα Θέματα τα Οποία Αφορούν το Αντικείμενο Απασχόλησής του.

    Για Θυμηθείτε για παράδειγμα, ΠΩΣ Γίνονταν οι Συνεντεύξεις στο MEGA και στο ΣΚΑΙ; Και ο ΣΚΑΙ Συνεχίζει στο Ίδιο Μοτίβο, Αλλά και Τώρα που θα Ανοίξει Ξανά το MEGA, Πάλι τα Ίδια θα Γίνονται. Όχι Ότι στα Υπόλοιπα Κανάλια ΔΕΝ Συμβαίνει Αυτό το Φαινόμενο, Αλλά το MEGA και το ΣΚΑΙ, Διαγωνίζονται Ποιο θα Έχει το Ρόλο του Εκπροσώπου της Εκάστοτε Κυβέρνησης.

    Θέλω να Πιστεύω Ότι ο Κόσμος Καταλαβαίνει τι Γίνεται και τι Συμβαίνει.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.