ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ στην ΞΑΦΝΙΚΗ απόλυση Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ. Το βίντεο πριν απολυθεί, ίσως εξηγεί πολλά

Κοινοποίηση:
nto-1024x756-1-1024x756

Δείτε…

Νέα τροπή δείχνει να παίρνει η ΞΑΦΝΙΚΗ απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ, καθώς υπάρχουν εκείνοι που δείχνουν τον Θάνο Πλεύρη, με τον οποίο είχε μία διαφωνία λίγο πριν απολυθεί…

Παρενέβη και η ΕΣΗΕΑ, η οποία στηρίζει την Ντόρα Κουτροκόη και ζητά ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!!!

Στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ αναφέρεται:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται για την απόλυση της δημοσιογράφου Ντόρας Κουτροκόη από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο οποίος εν μία νυκτί και χωρίς αιτιολόγηση την απομάκρυνε από την συμπαρουσίαση της εκπομπής «ΣΗΜΕΡΑ».

Εάν η εργοδοσία θεωρεί ότι απέτυχαν οι σχεδιασμοί της, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες των δικών της αποφάσεων και όχι να επωμίζεται τις συνέπειες η συνάδελφος η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με την πόρτα της εξόδου μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν και ενώ είχε εγκαταλείψει άλλη εργασία προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση του ΣΚΑΙ.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ θα σταθεί στο πλάι της συναδέλφου σε κάθε ενέργεια που θα επιλέξει, όπως βρίσκεται στο πλευρό κάθε δημοσιογράφου σε ανάλογη θέση».
Γιατί άραγε απολύθηκε ξαφνικά;;;

Το βίντεο πριν απολυθεί, ίσως εξηγεί πολλά:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Αυτό δείχνει πόσο φασίστας είναι ο Πλεύρης.Ευτυχώς που οι φούρνοι του Άουσβιτς έχουν κλείσει,αλλιώς θα την είχε πετάξει μέσα

  2. Έχασε τη δουλειά της γιατί είπε αυτό που λένε όλοι. Ποια επιστημονική κοινότητα, αυτή της …παγώνη και του ….βασιλακόπουλου; Ο Μοντανιέ που είχε πάρει Νόμπελ και ο Ιωαννίδης, αυτή είναι η επιστημονική κοινότητα, όχι οι συνδικαλιστές των κομμάτων που βάζανε απαγόρευση να φύγεις από το νομό αττικής! Και μετά ανοίξανε γήπεδα και συναυλίες!

  3. Ρέ κοπελλιά, στόν Σκάι βρήκες νά πιάσης δουλειά;;; ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ;;;;

  4. ΠΡΟΣ, “Ο ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ”…THN EXEIΣ ΨΩNIΣEI E??? ΜΑΛΛΟΝ “ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΣ” ΛΕΓΕΣΑΙ!!! ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ..”ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ”…

  5. Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΟΓΟ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΕΛΙΞΗ….ΔΥΣΤΥΧΩΣ…..

  6. Αχαχούχα, αχαχούχα, του παππού που κάνει χούχα ψεκάρες μου…

  7. Τα ΜΜΕ είναι όλα κατευθυνόμενα. Άνθρωποι με μπλά μπλά προσλαμβάνονται για να τελειώνουν τις δουλειές των πολιτικών και των εντολοδόχων τους από το εξωτερικό. Όποιος δεν υπακούει απλά απολύεται, μέχρι να προσληφθεί πάλι κάπου άλλου έχοντας βάλει πλέον μυαλό. Αν δεν βάλει μυαλό απλά περιθωριοποιείται. Τα χρόνια είναι δύσκολα και ο κόσμος κυβερνάται πλέον από την τηλεόραση. Όσο για τους νέους που εμπιστεύονται το Ίντερνετ και δεν βλέπουν τηλεόραση, έρχεται και γι’αυτούς ο έλεγχος του Ίντερνετ, στις βασικές του υπηρεσίες. Ο κόσμος αλλάζει και πρέπει να υποταχθεί. Ο covid ήταν απλά μια σφυγμομέτρηση για να δούν ”κάποιοι” πόσο πρόβατα για σφαγή είναι πλέον οι άνθρωποι. Και το αποτέλεσμα της σφυγμομέτρησης έδειξε ότι κατά 70/100 περίπου η ανθρωπότητα επέλεξε να είναι αναλώσιμη με την θέλησή της. Και το θρίλερ σνεχίζεται με την εικονική ενεργειακή και επιστιστική κρίση.

      1. Δίκιο έχει,αλλά εσύ δεν τον καταλαβαίνεις επειδή είσαι ή ημιμαθής ή γίδι

  8. Κοπελλα μου πηγες κοντρα στο γιαλαντζι δεξιο? Πως τολμησες…. δημοκρατια εχουμε!

  9. Τα παιδάκια έχουν μάθει μόνο σε στημένες συνεντεύξεις!!!

  10. Το βλέμμα του Πλεύρη τα λέει όλα…!!!Οσο θυμάμαι και τον ανεκδιήγητο Οικονόμου στον Αυτιά, που έλεγε για τις δήθεν παροχές στους πολίτες και ήταν εκεί ο φοροτεχνικός που έχει ο Αυτιάς, μου διαφεύγει το όνομα του και άρχισε να τις καταρρίπτει μία προς μία…!!Ο Οικονόμου ήταν λες και τον χτυπούσε ηλεκτρικό ρεύμα…!!Πεταγόταν και κουνιόταν κάνοντας σήμα στον Αυτιά για να μην τον αφήσει να μιλήσει άλλο..!!

Comments are closed.