ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 31ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – “ΑΡΩΜΑ” ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ – ΤΙ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ

Κοινοποίηση:
Untitled-1

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, με τις έρευνες της αστυνομίας να εστιάζουν πλέον και στο ενδεχόμενο της τοκογλυφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, οι αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά τους τραπεζικούς λογαριασμούς, τόσο του κρεοπώλη, όσο και του 36χρονου φίλου του, ο οποίος κλήθηκε χθες, Πέμπτη 18 Ιανουαρίου, για κατάθεση. Παράλληλα, από το μικροσκόπιο περνάνε και οι λογαριασμοί ακόμη τριών προσώπων: Ενός άνδρα και δύο γυναικών.

Οι οικονομικές δοσοληψίες των εμπλεκομένων πιθανόν θα ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου. Ακόμη, εξετάζονται και ενδεχόμενες δοσοληψίες με λίρες και χρυσαφικά.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ωστόσο, πάει την υπόθεση σε… άλλο επίπεδο αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει το ενδεχόμενο οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης να εμπλέκονται και με αρχαιοκαπηλία. Συγκεκριμένα, αναρωτήθηκε σε δηλώσεις του αν υπάρχει και «οσμή αρχαιοκαπηλίας στην υπόθεση».

Άκαρπες οι έρευνες

Το θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι παραμένει άλυτος γρίφος για τις αρχές που συνεχίζουν τις έρευνες για 17η συνεχόμενη ημέρα. Την ίδια ώρα, ο συνήγορος και η οικογένεια του αγνοούμενου μιλούν για ένα προμελετημένο έγκλημα που δεν έχει μόνο έναν δράστη. «Οι δράστες είχαν προμελετήσει αυτό που θα έκαναν και δεν μπορεί να έχει γίνει από έναν μόνο άνθρωπο. Προκύπτει ότι το κίνητρο είναι οικονομικό», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, φέρεται να είχε δανειστεί από τον 31χρονο 17.000 ευρώ και ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε στις 4 Ιανουαρίου, από τότε, δηλαδή, που ο τελευταίος αγνοείται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει? Ο λιανοπωλητής να ήθελε την προμηθεια που του χρωστούσαν ή την προκαταβολή αν δεν του έδωσαν εμπόρευμα, και ο παραγωγός ή χονδρέμπορος να τον έφαγε γιατι να τον απείλησε πως αν δεν μυ δώσεις τα λεφτά θα τα πω όλα?

  2. Εχει ακουστεί οτι ο κρεοπωλης ειχε ξαναδανειστει αλλες δυο φορες από τον τριανταχρονο και του τα ειχε επιστρέψει,αν πσιζει τοκογλυφία τότε το ηταν φιλοι δεν ισχυει,τετοιες οικονομικές συναλλαγές είναι σκληρές και δημιουργούν άσχημες καταστασεις

  3. ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω δεν γινεται οι εκαστοτε κυβερνησεις να βαζουν τα ματ να δερνουν τον κοσμο που διαμαρτυρετε για διαφορα αιτηματα και αδικιες κα να μην βαζει τα ματ να δερνουν δικαιως τους φονιαδες για να μαρτυρισουν.

  4. Ο κρεοπώλης βάφει το μαλλί παρέα με τον διπλανό του…..

  5. Τα δυο αλβανοκούναβα της φωρογραφίας είναι μαζί
    μπλεγμένα… ξυλοφορτώστε λιγο το ασβοκούναβο τον κρεοπώλη, χώστε του κανα παλούκι στον κ@λο να δούμε μετά πως θα πάει ροδάνι η γλώσσα του

Comments are closed.