ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΤΟ 1999 – ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΤΣΙΤΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Κοινοποίηση:
Βουστις-1024x651

Έξαλλος ο πρόεδρος της Σερβίας για την διαφαινόμενη προδοσία από την Ελλάδα, όπως είχε πράξει και ο Κώστας Σημίτης το 1999. Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς επιτέθηκε στην Ντόρα Μπακογιάννη, εισηγήτρια για την ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, και την κατηγόρησε ότι άλλαξε τους όρους στην εισήγησή της.

Όπως ανέφερε ο Σέρβος ηγέτης, αυτό έγινε έπειτα από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε η Ελληνίδα βουλευτής και παραιτήθηκε από τον όρο η Πρίστινα να εφαρμόσει πρώτα την «Ένωση Σερβικών Δήμων» (ZSO).

Σε ομιλία του την Παρασκευή ο Βούτσιτς δήλωσε πως γνωρίζει ποιος το έκανε.

«Ξαφνικά μετάνιωσε που ήταν πολύ σταθερή και δυνατή. Μετά θυμήθηκε ότι το ZSO δεν είναι σημαντικό. Και μετά θυμήθηκε ότι ούτε η απαλλοτρίωση ήταν σημαντική. Ξέρω πολύ καλά ποιος έδωσε την εντολή να εγκαταλείψετε τις αρχές σας και να συμπεριφέρεστε έτσι. Ντροπή σας! Μόνο κάποιοι στην ραχοκοκαλιά της διεθνούς σκηνής δεν έχουν τίποτε» τόνισε.

Η έκθεση υιοθετήθηκε από την Επιτροπή Πολιτικών Υποθέσεων και το επόμενο βήμα είναι η ψήφιση από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση τον Απρίλιο. Εάν εγκριθεί, τον Μάιο θα συζητηθεί στο Συμβούλιο Υπουργών για την τελική απόφαση.

Σύμπλευση με τον Αλέξη Τσίπρα
Ο πρώην πρωθυπουργός συνέπλευσε με την Ντόρα Μπακογιάννη για την ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Ο βουλευτής και πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο Παρίσι, όπου συμμετείχε στην συζήτηση και ψήφιση της έκθεσης της Ντόρας Μπακογιάννη για την ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Η συζήτηση διεξήχθη στην Επιτροπή Πολιτικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας καλωσόρισε την έκθεση Μπακογιάννη, φτάνοντας στο σημείο να της πλέξει και το εγκώμιο! Όπως τόνισε, χάρη και στις προσπάθειές της το Κόσοβο αναγνώρισε την νόμιμη ιδιοκτησία του Μοναστηρίου Decani στη Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία.

Ανέφερε, δε, ότι απαιτούνται επιπλέον ενέργειες από την Πρίστινα προκειμένου να ενταχθεί στο Συμβούλιο της Ευρώπης, ειδικά όσον αφορά στην καθιέρωση της Ένωσης Σερβικών Δήμων και τον Νόμο για την απαλλοτρίωση μειονοτικών ιδιοκτησιών.

Είπε ακόμη ότι η ένταση έχει αυξηθεί πολύ στην περιοχή με αμοιβαία ευθύνη και των δυο πλευρών, προσθέτοντας πως απαιτείται επιπλέον συζήτηση με τις χώρες που δεν αναγνωρίζουν το Κόσοβο!

Ανέλαβε, λοιπόν, και ο Αλέξης Τσίπρας την προώθηση της αναγνώρισης του Κοσόβου, αδιαφορώντας για τις θέσεις της Σερβίας, υπέρ της οποίας διαδήλωνε. Και πώς έφτασε να υπερασπίζεται το Κόσοβο, που αποτελεί ξεκάθαρα προτεκτοράτο ων Αμερικανών στην περιοχή;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Το οτι αλλαζουν τα συνορα στην Ευρωπη δεν πειραζει κανεναν τωρα, ετσι? Δηλαδη τωρα ειμαστε μαζι με τον ουκρανο-ναζι ψευτολαο και εναντια στον σερβικο λαο? Ρε πατε καλα? οι μασκες εχουν πεσει προ πολλου, ακομα και οι πιο ηλιθιοι, ακομα και τα τουβλα μπορουν να δουν καθαρα οτι Μητσοτακηδες, Μπακογιανναιοι, Τσιπρακηδες, Καραμαν αλητες, παπανδρεηδες ηταν και ειναι και θα ειναι 1. παρεουλα 2. ανθελληνες και 3. ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ πρακτορες ΤΟΥ State Department USA και ‘των αγορων’. Και ο Ερντογαν καλυτερος θα ηταν να μας κυβερνα σε συγκριση με αυτα τα κουμασια. αυτη η κωλογρια ειναι πουτανα του 1$, αν της το δωσεις την πηδας ανετα. το δε ψωφοσκυλο ψαχνει στα σκατα μην βρει κανα ξεχασμενο κοκκαλο και καταλαγιασει λιγο η πεινα του για εξουσια και προβολη.

  2. Και τι έχουν κάνει η Σέρβοι για την Ελλάδα,πέρα του ότι ήταν σύμμαχοι στο Β βαλκανικό;
    Τους δώσαμε θρησκεία και γραφή ( Κύριλλος και Μεθόδιος).ήταν η αφορμή του ξεσπάσματος του Α Παγκοσμίου πολέμου (δολοφονία Φερδινάνδου από Σέρβους εθνικιστές). Τους σωσαμε από γενοκτονία όταν εισέβαλαν οι Αυστροουγγαροι και βρήκαν καταφύγιο στη Κέρκυρα. Ο Τίτο εξοπλιζε τους συμμορίτες αντάρτες στην Ελλάδα στον εμφύλιο. Ήταν οι πρώτοι που δημιούργησαν την επαρχία Μακεδονίας και την αναγνώρισαν πρώτοι σαν κράτος . Περαστικά μας.

  3. Σιχαμένη εθνική χήρα! Παραμένει καρκίνος στα σωθικά της Ελλάδος! Το πληρωμένο τίποτα. Μαζί και το σκουπίδι του Σφύριζα. Όλοι οι προδότες μαζί. Τα σκουπίδια

  4. Να που και παλι αποδεικνυεται αυτο που γραφω συνεχεια,οτι νδ,συριζα,πασοκ ειναι κωλος και βρακι . Αναρωτιεμαι αν υπαρχουν ακομα κρετινοι που νομιζουν οτι αυτοι οι τρεις εχουν μεταξυ τους καποια διαφορα!

  5. ειμαστε σκατολαος για αυτο ψηφιζουμε σκατοπολιτικους χρονια τωρα. σωτηρια δεν υπαρχει.

  6. ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!!! ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ!!!!

  7. ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!

  8. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΤΟΝ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ…. ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΟΙ ΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ…. ΠΑΝΤΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΧΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ… ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ, ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΗΚΑΡΙ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ….
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!!!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ!!!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ!!!!
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ!!!!

  9. Τσίπρας – Μπακογιάννη .Μια φορά προδότες πάντα προδότες.

    1. Καλά ο Αλεκθης έδωσε την Μακεδονία, στο Κοσσυφοπέδιο θα κολλήσει, το Ντορακι μια ζωή προδοσίες. Τους υποσχέθηκαν καρέκλες και βιαζονται να ξεπουλήσουν.

  10. Τιμή κ δόξα στ Τερρυ τ Χρυσό π γαμησε τ Ντόρα κ βγήκε τ Ζαβοοο

  11. ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΠΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΜΕ ΤΗ ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΜΑΤΖΙΚ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!!!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ!!!!!
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ!!!!

  12. Πουτανα μπακογιαννη να πας να μιρασεις το κολονησο σου καριολα εσυ και ο τσιπρακιας και η κουλα σου κοιτα καμμια μερα μην δειτε τα ραδικια αναποδα ρουφιανα και πατε γρηγορα διπλα στην μαρικα σας προδοτες της Ελλας και το φυτιλι των βαλκανιων.

    1. ΤΟ ΧΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟΝΗΣΟ ΤΟΥΣ…. ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΙ…. ΔΥΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΞ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ… ΑΠΟ ΤΟ 1996… ΕΛΛΗΝΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Η ΑΣΤΕΓΟΣ ΚΤΛ…. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΙ….

  13. Τα αδέρφια μας οι Σέρβοι δεν αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία από τους πρώτους??
    Ξύδι τώρα…
    Άσε ρε πονηρε σερβε

Comments are closed.