ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Γ@ΦΤΟΥΣ. ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ. ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ.ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Κοινοποίηση:
07-06-35-image-6390dcee250bd

Νέες ταραχές προκαλούν οι Ρομά, αυτή τη φορά στον Ασπρόπυργο, όπου έχουν βάλει φωτιές στην περιοχή κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή.

Μάλιστα λόγω του καπνού έχει διακοπεί η κίνηση των συρμών.

Με ανακοίνωσή της η Hellenic Train αναφερει τα εξής: Εξαιτίας φωτιάς κοντά στις γραμμές στην περιοχή του Ασπροπύργου , με εντολή της πυροσβεστικής, η αμαξοστοιχία 1327 σταμάτησε στον σταθμό των Α. Λιοσίων και η αμαξοστοιχία 1326 στον σταθμό του Ασπροπύργου. Αναμένονται καθυστερήσεις στα δρομολόγια του προαστιακού.

Πάντως σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά αντιμετωπίστηκε άμεσα χωρίς να γίνουν κάποιες ενέργειες.

ΩΡΑ: 20:26.Σε εξέλιξη βρίσκονται επεισόδια και στα Μέγαρα, με συνέπεια να έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα στην Εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου μεταξύ Πάχης και Μεγάρων. Εκτροπή οχημάτων γίνεται από την παλιά Εθνική Οδό.

Θεσσαλονίκη

Νέα επεισόδια εκτυλίσσονται αυτή την ώρα στη Χαλκηδόνα, με Ρομά να έχουν στήσει οδοφράγματα στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, η οποία έχει κλείσει.

Ειδικότερα, ομάδα περίπου 20 ατόμων έκλεισαν το δρόμο, καίνε λάστιχα και πετάνε πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις, διαμαρτυρόμενοι για τον πυροβολισμό του 16χρονου Ρομά από αστυνομικό τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/12).

Αυτή την ώρα κλειστή είναι η Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη Χαλκηδόνα προς Αλεξάνδρεια, σύμφωνα με το grtimes.

Σημειώβεται ότι και χθες στο ίδιο σημείο, όπως και σε άλλα σημειώθηκαν παρόμοια περιστατικά που διήρκεσαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Θα κατέβαινα στην πορεία μαζί τους αλλά θα μου κλέψουν και το σώβρακο αν πάω

  2. Αφου εσεις κοιμοσαστε ας επαναστατησουμε εμεις. Τα μπαλαμα σπιτι στον καναπε να κοιμουνται με τα τσαρουχια. Η αφορμη ηταν η περιπτωση του 16χρονου. Η αιτια ειναι η ακραια φτωχια που βιωνει το συνολο των Ρομα και αρκαιτων μπαλαμων.

  3. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΠΙΟΝΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ

  4. Γ@μημένοι κωλόγυφτοι σιχαμερά ερπετά. Κάψιμο σε όλους τους γυφταραδες.

  5. Τελικά έχουμε ένα κυβερνητικό κράτος μπουρδελο, τι είναι αυτά τα πράγματα με τα γύφτικα κατακάθια να κάνουν ότι γουστάρουν σε βάρος των νόμιμον Ελλήνων πολιτών. Εάν ρε ανθελληνες τις πολιτικής δεν μπορείτε να χειριστείτε την κατάσταση με τους σκατογυφτους ας βγει ο στρατός να καθαρίσει την κατάσταση, γιατί έχει παραγίνει το κακό με όλα αυτά τα αποβρασματα (κοινώς σκουπίδια)!!!!

  6. Η εγκληματικη οργανωση Συριζα πολυ μας ταλαιπωρει με τους τσιγγανόγυφτουςι ψηφοφόροι τους οπωσδήποτε θα πρέπει να υπαρξει πολιτική παρέμβαση.

  7. Ο άχρηστος κ ανίκανος Μητσοτάκης όπλα ξέρει να προμηθεύει στους Ουκρανους Νάζι την Ελληνικη δημόσια περιουσία όμως είναι; ανίκανος να προστατέψει και να διασφαλίσει από τους εγκληματίες γύφτους

  8. ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ.

    1. ξεκινα λοιπον εσυ, που δεν εισαι επαναστατης του πληκτολογιου….

  9. Σοβαρά? Πετάνε πέτρες δηλαδή σε αυτούς που επνιγαν τον κόσμο στα χημικά και στο ξύλο για να ψηφίζουν μνημόνια οι δοσιλογοι πολιτικοι, σε αυτούς που έβαψαν κόκκινο το βουνό στο Πισοδερι από το αίμα Ελλήνων που αντιστέκονταν στην προδοσία Τσιπρα και πετάνε πέτρες σε αυτούς που άνοιγαν κεφάλια φτωχών αδυναμων συνταξιούχων έξω από την βουλή. Και τώρα δηλαδή να κατηγορήσουμε τους ρομα επειδή αντιδρούν στην βία των πραιτωριανων του Μητσοτάκη και των τραπεζιτών, αυτό λέτε? Το μόνο λάθος των ρομα που δεν μεταφέρουν την αντίδραση έξω από τα σπίτια των αλητών καθαρμάτων πολιτικών. Αντί λοιπόν να τους κατηγορείτε ας πάτε μαζί τους ενάντια σε πραιτωριανους πολιτικούς και δικαστές.

  10. Τελικά οι Τσιγγανογυφτοι έχουν δύναμη.
    Ψάχνω στο σπιτόγατο να νοικιάσω σπίτι στον Δενδροποταμο.Σε 2-3 χρόνια θα με συνηθίσουν,θα μάθω κ τα γιουφτικα θα νιώθω κ θα έχω δύναμη θα με τρέμουν όλοι οι μπατσοιμπαλαμο.

    1. Στον Δενδροπόταμο έχω υπηρετήσει. Μας λάτρευαν οι Ρομά, μας αγαπούσαν και μας προστάτευαν σαν παιδιά τους. Δεν έχετε καταλάβει τη δύναμή τους. Θα τον πάνε τον Κούλη και τη Νέα Δημοσιοφαγία του γαμιώντας. Αυτοί θα τον ρίξουν.

  11. Το στρατο και πυροβολημα στο ψαχνο αμεσως με τη καταραμενη φαρα λες κι οι υπολοιποι Ελληνες δεν υποφερουμε!

    1. Μουφα Έλληνας είσαι. Δηλαδή να κάτσουμε να υποφέρουμε επειδή αρνείστε να ξεσηκωθείτε, αυτό λες? Υποφερε μόνος σου για να κονομαει ο Μητσοτάκης και όλο το σκυλολοι μέσα στην βουλή.

Comments are closed.