ΝΕΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΚ! Δυσκολεύτηκαν όλοι να αναγνωρίσουν τον Πάνο Καμμένο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η νέα δημόσια εμφάνιση του πρώην υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο οποίος βρέθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκιμών στον Πειραιά η τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, προκάλεσε για ακόμη μια φορά μεγάλο ενδιαφέρον.

Κι αυτό γιατί πολλοί ήταν εκείνοι που δυσκολεύτηκαν να τον αναγνωρίσουν, καθώς ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε ακόμη πιο αδυνατισμένος.



ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Τον βρισκω πολύ ΧΟΤ τον Πανο τωρα, φοβερα ανανεωμενο μωρο. και να σας πω με το Χιο ιδια ηλικια εχουν βαλτους διπλα διπλα κα θα καταλαβετε . ο ενας είναι σουπερ ο αλλος σαν γρια σαλεμενη που παραμιλα με με φωτογραφιες της κορομιλα. ο πανος ειναι κουκλους με εμπειρια και λεφτα παρακαλω. Ο Πανος τρωει πανω στο τραπεζι. ο αλλοςπεριμενει να φαει οτι πεσει απο το τραπεζι. ο λαος τρωει απο τηνλεκανη που πανε και δυο. βουταει τηνμουρη τους μεσα και στο τελος βγαζει την λγωσσα του και γλυφεται…. οπως και να εχει ο Πανος ειναι κουκλος.. και να σας πω, καλα εκανε κι εφυγε απο νουδου. ολοι ο ντιγκινταγκες εκει μαζεύτηκαν-γνωστο στην πιατσα…το πασοκ και τον συρζα τους εφαγε η χοληστερινη και ο διαβητης. …

  2. καλο ψωφο προδοτη της Μακεδονιας ευχομαι αργο και βασανιστηκο θανατο……

  3. Αδυνάτισε ο Συγκαμενος για να ξεφευγει αμα τον παίρνουν στο κυνήγι,πιο παλια που τον κυνηγουσαν οταν ηταν χοντρος τον φτανανε ευκολα και πεφτανε ψιλοχοντρες μαπες,τωρα γυμναζεται το παλουκαρι κανει γιογκα.

  4. Η ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΔΕΙΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΔΕΙΛΟΙ

  5. Ο προδότης τρίχα και όψη αλλάζει, χούι δεν αλλάζει ούτε μυαλό βάζει. Άπαξ προδότης πάντα προδότης.

  6. Νόμιζα ότι έρεψε απ’τις τύψεις που πρόδωσε τη Μακεδονία.Όχι! Έκανε εγχείρηση στο στομάχι για ν’αδυνατίσει ο σάπιος.Ούτε λαπά δεν μπορεί να φάει,γιατί τον πάει σερπαντίνα,γι’αυτό έμεινε μισός.

  7. Κανεις δεν αδυνατιζει ετσι και τοσο γρηγορα αν δεν εχει κανει επεμβαση στομαχου…
    Μακαρι ο ανθρωπος να ειναι ενταξη, αλλα πολυ φοβαμαι οτι παιζει και κατι αλλο..

  8. τι να πει κανειs για τουs χλιμιτζουρεs ψευτομπατροιοταισ….
    μεχρι και ο πλανωδιοs πωλητηs σανου γαλατοs μπηκε στην Αθηναικη Λεσχη κατα κοσμον ο βαψωμαλλιαs περιστεροπρωκτωρ-καθετηραs αρλουμπαs μπαρουφαs με το εξωγαμο…

  9. Υψηλή κοινωνία και ο γιος του μαντρά!!! Με τα κλεμμένα λεφτά μας, αγοράζει πανάκριβα γυαλιστερά παλτά στο Λονδίνο και κασκόλ!!! Σε αυτή τη χώρα μέχρι και η “υψηλή κοινωνία” εκφυλίστηκε!!! Αντί για κομήτες, δούκες, φεουδάρχες και βιομήχανους, τώρα απαρτίζεται από εμποράκους, μαντράδες, βοθρατζήδες, εργολάβους σκουπιδιάρηδες και κάθε λογής πλέμπα!!! Εκεί που άλλοτε στις συνεστιάσεις μύριζαν φίνα αρώματα, τώρα μυρίζουν οι πορδές του Καμμένου, του Μπόμπολα, κ.α.!!!

  10. Όσες επεμβάσεις και να κάνουν άπαντες οι προδότες είναι χαρτογραφημενοι. Η ώρα ζυγώνει.
    Ο Ερντογάν ετοιμάζεται για το λάθος…..

    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ:
      ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΥΔΕΙΣ

      1. κυριοι να ευχεσθε να μη γινει το λαθος τα παιδια μας θα αντισταθουν τα παιδια μας θα την πληρωσουν όπως παντα… τα σκουλικια τα ερπετα τα παχυδερμα οι προδοτες θα την κανουν όπως παντα.. 1920 ο μπεν σελον ο μινεικο και αλλοι στο παρισσι, μεσω τουρκιας τ0 1897 ο χαριλαος στο παρισι , στο κινημα 1935 ο μπεν σελον παρισι ο παππους συγκαμενος στη βουλγαρια λιποτακτες,το1940 όλα τα σκουλικια αιγυπτο και παρισι.το 1963 ο καραμαν- αλης παρισσι,1967 μητσοτεοι και τσαντομινεοι και αλλα παχυδερμα στο παρισσι -αμερικη .
        στα ιμια τα παχυδερμα και ααρων αβουρι με ένα πισωσκυψιμο καθαρισαν τα παλληκαρια χαθηκαν .. πολλους από αυτους τους προδοτες τους κανανε εθνάρχες….

Comments are closed.