ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: ΜΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΔΕΙΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟ.. ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΞΩΣΗΣ! Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ «ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ» – ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Κοινοποίηση:
im_teaser_13-02-2024

Οι αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμούν πως η αδελφή της Μαρίας Καρνέση, Δέσποινα, είναι αυτή που μπορεί να «φωτίσει» την υπόθεση, καθώς γνώριζε καλά τον δράστη, αλλά και το τι συνέβαινε μέσα στη ναυτιλιακή εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, θα επιχειρήσουν να καλέσουν για κατάθεση και τον 85χρονο εφοπλιστή (ο οποίος ήταν σε αντιδικία με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας), κάτι που ωστόσο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και βρίσκεται στο Λονδίνο

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι Αρχές έκαναν άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου προκειμένου να εντοπίσουν το κίνητρο του δράστη ή ίσως και τον ηθικό αυτουργό της δολοφονικής επίθεσης.

Η Δέσποινα Καρνέση φέρεται να έχει κληθεί ήδη να καταθέσει στο Ανθρωποκτονιών, κάτι που αναμένεται να γίνει μόλις ξεπεράσει το σοκ και αφού πραγματοποιηθούν οι κηδείες των θυμάτων.

Η δικαίωση του ρεπορτάζ της εφημερίδας μας- όταν οι άλλοι έδειχναν το σπιτι της έξωσης, εμείς δείχναμε τον ηθικό αυτουργό.

Δείτε τι αποκαλύπταμε από χθες:

1.indd

Δείτε και σήμερα τι γράφουμε! Μην χάσετε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης:

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ο κυριοι αυτοι ,αποδεδειγμενα, ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΕΝΦΙΑ ,τουλαχιστον 10.000.000 Ευρω απο το 2014!..
    Η περιφημη ΑΑΔΕ τι επραξε?Μια τρυπα στο νερο…Ο ανωνυμος πληρωνει σαν μ@@@@@.Αυτο ειναι το κρατος δικαιου ΝΔ και Συριζα…Ξαναψηφιστε τους..

  2. Ο γαμημένος ο Πιτσιλής να πάεξ να ψάξει τους λογαριασμούς με τα δισεκατομμύρια των πλουσίων.

  3. Terminator, κι εγώ αυτή την υπόθεση μακελειού, που είχε αναδείξει η Νικολούλη, θυμήθηκα.

  4. Δεν ξέρουμε τι του είχαν τάξει με αντάλλαγμα τις βρωμοδουλειές που έκανε γι’ αυτούς. Ίσως περμενε ότι θα του έδιναν μερίδιο στην εταιρεία. Αλλά στις οικογενειακές επιχειρήσεις δύσκολα να μπει ξένος. Έτσι είναι οι πλούσιοι, σε τελειώνουν, αφού σε χρησιμοποιήσουν, όταν αυτοί θέλουν.

  5. Δεν τους σκότωσε γιατί τον έβγαλαν από το σπίτι, αφού είχε χρήματα να πληρώσει νοίκι. Εκτός αν δεν ήταν δικά του. Μάλλον είχε λίγη συνείδηση και θυμήθηκε όλα τα κακά που τον έβαλαν να κάνει για να φαίνονται τα αφεντικά έντιμα στον κόσμο και τρελάθηκε με τη σκέψη ότι έκανε όλα αυτά γι’ αυτούς και τον πέταξαν. Γιατί κανείς δεν κάνει λεφτά, ή δεν τα διατηρεί, με το σταυρό στο χέρι. Κατά τα άλλα τον βάφτισαν χριστιανό.

  6. Αιγύπτιος;;;;πήρες τοχρημα για να πληρώσει το ΕΝΦΙΑ;πόσα;εκατομμύρια;;;;3 εκατομμύρια;;;;;πλήρωσε φτωχε λαέ εσύ

  7. Η περίπτωση θυμίζει λίγο την τριπλή ανεξιχνίαστη δολοφονία του Σλληνοαιγυπτιου στον Λόγγο Αιγίου το 2005.

    1. Οι ξένοι δεν αντέχουν τις συνθήκες ζωής των Ελλήνων εδώ

Comments are closed.