ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ!!!! Με την υπογραφή Κούλη, μας ρίχνουν ένα ξεροκόμματο για να “παντρευτούμε” του Λ@ΘΡΟ – “Αποθήκη” του Ισλάμ η πατρίδα και επίσημα

Κοινοποίηση:
Spanish legionnaires regroup the minors at El Tarajal beach, near the fence between the Spanish-Moroccan border, after thousands of migrants swam across this border during last days, in Ceuta, Spain, May 18, 2021. REUTERS/Jon Nazca

O Έλληνας επίτροπος και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς σε συνέντευξη του στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro, στις 21/5 αποκάλυψε πως η ΕΕ θα δώσει λεφτά στις «χώρες τράνζιτ», μία εκ των οποίων είναι η Ελλάδα, ώστε να μονιμοποιήσουν στο έδαφος τους, τους παράνομους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, ο κ.Σχοινάς δήλωσε πως οι Βρυξέλλες θα ενισχύσουν τις συμπράξεις «με τις χώρες τράνζιτ και τις χώρες προέλευσης» διότι, «η ΕΕ οφείλει να βοηθήσει αυτές τις χώρες να προσφέρουν μια καλύτερη ζωή στους πληθυσμούς τους ώστε αυτοί να παραμένουν εκεί αντί να διακινδυνεύουν απευθυνόμενοι σε διακινητές».

Σύμφωνα με τον κ. Σχοινά, «πρέπει οι αιτούντες άσυλο να μπορούν να επωφελούνται απ’ αυτά που η Ευρώπη έχει να προσφέρει: δημόσια υγεία, στέγαση, παιδεία και εκπαίδευση. Σε αντάλλαγμα, οι πληθυσμοί αυτοί οφείλουν να αποδέχονται τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, δηλαδή να σέβονται το δημοκρατικό παιγνίδι, τις μειονότητες, τη θέση της γυναίκας στην οικογένεια και στην κοινωνία».

«Ως αντιπρόεδρος της Επιτροπής αρμόδιος για την προώθηση του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, οφείλω να εξασφαλίσω ότι η Ευρώπη υπερασπίζεται την κουλτούρα της και ότι ξέρει να υπερασπίζεται τον εαυτό της, όταν οι αξίες της δέχονται επίθεση» υπογραμμίζει ο Μαργαρίτης Σχοινάς. «Δεν θα μπορέσουμε να προστατεύσουμε τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής χωρίς να προστατεύσουμε τα σύνορα της ΕΕ».

Επίσης, ο Έλληνας επίτροπος, αναφέρει στη συνέντευξή του πως το ευρωπαϊκό σύμφωνο για το άσυλο και τη μετανάστευση, που βρίσκεται υπό συζήτηση, είναι βασισμένο «στην προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ και στον περιορισμό των αφίξεων».

Η Frontex, προσθέτει, «διαθέτει ένα προϋπολογισμό 6 δισεκ. ευρώ –έναντι δύο δισεκ. προηγουμένως–, θα εξοπλισθεί με πλοία και ελικόπτερα και, με ορίζοντα το 2027, θα απασχολεί περίπου 10.000 λιμενικούς, ένστολους και ενόπλους».

«Δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής χωρίς να προστατεύσουμε τα σύνορα της ΕΕ», υπογραμμίζει

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν επισημαίνει επίσης πως χώρες, όπως η Τουρκία ή το Μαρόκο, «οφείλουν να κατανοήσουν πως δεν θα δεχθούμε την εργαλειοποίηση» του μεταναστευτικού, ενώ εκτιμά πως οι χώρες αυτές «θα λογαριάσουν μεσοπρόθεσμα το συμφέρον που έχουν να συνεργασθούν με την Ευρώπη”».

Όσον αφορά κατηγορίες από μη κυβερνητικές οργανώσεις, των οποίων έγινε στόχος και η Ελλάδα, ότι η Frontex, μαζί με μερικά κράτη μέλη, προβαίνει σε παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών, ο Μαργαρίτης Σχοινάς υπογραμμίζει πως «η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Frontex δεν απέδειξε πως υπήρξαν παράνομες επαναπροωθήσεις».

«Για μας, τα σύνορα είναι πρωταρχικής σημασίας», προσθέτει. «Πρέπει τώρα να δώσουμε στη Frontex όλη την εμπιστοσύνη μας για να της επιτρέψουμε να εκπληρώσει την κρίσιμη αποστολή της».

Η απελπισία που αισθάνονται πολλοί ευρωπαίοι πολίτες για την ανεξέλεγκτη συρροή αιτούντων άσυλο είναι κατανοητή, λέει ακόμη ο Έλληνας επίτροπος, καθώς «αποτελεί τον καρπό της πολυετούς απουσίας μεταναστευτικής πολιτικής στην Ευρώπη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Η ισλαμοποίηση τής Ελλάδας έχει βαθιές ρίζες.
    Ο πρώην επίτροπος μετανάστευσης Δημήτρης Αβραμόπουλος,αυτός μέ τά 16.000.000 εκατομμύρια εμβόλια τής Novartis ο μεγαλύτερος απατεώνας τής Ελλάδας,τό 2016 στό Konrad Adenauer Stiftung
    στήν Γερμανία τό 2016 θέλει νά βρεί “νόμιμους τρόπους μετανάστευσης”
    “Στήν Ελλάδα θά έρθουν 100.000 χιλιάδες πρόσφυγες καί μετανάστες”.
    Νίκος Χειλαδάκης 13 Ιουλίου 2016
    Δηλώσεις τού Δημήτρη Αβραμόπουλου στό Βερολίνο σέ συνάντηση μέ τόν πρώην υπουργό Εξωτερικών τής Γερμανίας Φράνκ Βάλτερ Στάινμαιερ.
    “Η Ευρώπη έχει ανάγκη από τήν έλευση 10.000.000 εκατομμυρίων λαθρό
    Μέ τήν έλευση τών λαθρό ή Ευρώπη αναζωογονείται καθώς μπαίνει φρέσκο καί σφριγηλό αίμα στήν γηραιά ήπειρο”.
    Βούτυρο στό ψωμί όσων υποσίτηζαν τήν πλήρη νόθευση τών ευρωπαικών λαών καί ΠΡΩΤΗ καί καλύτερη ή Ελλάδα πού είναι στό πρώτο στόχαστρο αυτής τής πολτοποιητικής πολιτικής.
    Γιάννης Λάκων

  2. Αν για σας τα συνορα ειναι πρωταρχικης σημασιας Κε Σχοινα , η Frontex να μην αφηνει καμια βαρκα να περνα προς τα Ελληνικα νησια με λαθρο!!!!!! Και αντι οι Ευρωπαικες χωρες να χορηγουν ασυλο σε ολους αυτους τους παρανομους, οι οποιοι δεν μπορουν να ενσωματωθουν σε Χριστιανικες κοινωνιες, γιατι ειναι ισλαμιστες, να δινει χρηματα στις χωρες τους και να τους κρατουν εκει!!!!!!! Και παρτε οσους κουβαληθηκαν με την ανοχη των Εθνομηδενιστων του Συριζα και της ΝΔ και επιστρεψτε τους στις πατριδες τους να ξεβρομισει η χωρα απο τα εγκληματικα στοιχεια, που αλωνιζουν εγκληματοντας, οπως το κοπροσκυλο ο Πακιστανος που σακατεψε το αγγελουδι την Μυρτω στην Παρο και τον εχουμε και τον ταιζουμε και σε λιγο θα ειναι εξω!!!!!!!!

  3. Αφού θα πάρει η χώρα 456 εκατ. για περίθαλψη, επιδόματα κλπ. Γιατί να τους διώξει. Όλοι θα μείνουν εδώ κι όταν γεμίσει η κοιλιά τους και θα θέλουν ΚΟΚΟ…τότε να σας δω που θα κρύψετε τις γυναίκες & τις κόρες σας. Καλά είναι να τα γράφουμε πίσω από μια οθόνη Η/Υ αλλά δεν έχω δει καμία μεγάλη διαμαρτυρία για όλους αυτούς που μας κουβαλάνε να γίνεται, μόνο κάτι μεμονωμένες περιπτώσεις εδώ κι εκεί που φτιάχνουν τα hotspot. Δεν πειράζει αρχίστε να μαθαίνετε αραβικά , να το βάλετε στο βιογραφικό σας γιατί θα σας χρειαστεί στο μέλλον…!!!

  4. «πρέπει οι αιτούντες άσυλο να μπορούν να “”επωφελούνται”” απ’ αυτά που η Ευρώπη έχει να προσφέρει: δημόσια υγεία, στέγαση, παιδεία και εκπαίδευση.
    “””Σε αντάλλαγμα, οι πληθυσμοί αυτοί οφείλουν να “αποδέχονται” τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής, δηλαδή να “”σέβονται”” το δημοκρατικό παιγνίδι, τις μειονότητες, “” τη θέση της γυναίκας”” στην οικογένεια και στην κοινωνία». απο ελληνικο στομα ακουγοντε ολες αυτες οι μπουρδες ακομη πιο “πιστικες” …… η ευρωπη εχει εξισλαμιστει και τωρα δινουν και ρεστα….. ουστ…. και ακομη παρα περα ………………

  5. Ο στόχος είναι η διάσπαση των κοινωνιών δηλαδή διαίρει και βασίλευε. Γι αυτό και φέρνουν μόνο μουσουλμάνους οι οποίοι δύσκολα ενσωματώνονται στις δυτικές κοινωνίες.

Comments are closed.