ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! Γυφτοσκοπιανοί γλεντοκοπούν και μπεκροπίνουν στην Πέλλα

Κοινοποίηση:
skopai

Απροκάλυπτα πλέον οι Σκοπιανοί προκαλούν τον Ελληνισμό. Άλλο ένα γλέντι αλυτρωτισμού είχαμε στον Άγιο Αθανάσιο Πέλλας. Μπεκροπίνουν οι “φίλοι” του Τσίπρα και εποφθαλμιούν ελληνικά εδάφη.

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, μας έστειλε αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

Δείτε τι μας γράφει:

“Το βίντεο απεικονίζει μειονοτική ομάδα ανθρώπων που χορεύουν και τραγουδούν.Σύμφωνα με τοπικά site και μέσα ενημέρωσης της περιοχής της Έδεσσας, όλα διαδραματίστηκαν σε παραδοσιακή ταβέρνα του ξακουστού χωριού Άγιος Αθανάσιος Πέλλας.Το θέμα πήρε διαστάσεις όταν σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η οχρήστρα “ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΧΟΣ” ‘οπως αυτοαποκαλείται άρχισε να τραγουδά στην σκοπιανή πάντα διάλεκτο ως συνήθως,τα γνωστά-άγνωστα τραγούδια που περιέχουν στίχους,όπως “είμαστε εδώ πριν από εσάς-λέτε πως δεν υπαρχουμε αλλα εμεις ειμαστε εδω-κλαψε μανα τωρα που με σκοτωνουν-υπονοώντας το ελληνικό κράτος. Αυτα απεικονιζονται και στο βιντεο που σας στελνω το οποιο οπως ειναι λογικο εχει προκαλεσει θυελλα αντιδρασεων στα social media.Ευχαριστω για τον χρονο και την κατανοηση σας και ελπιζω να βοηθησετε και εσεις στην διαδοση των θλιβερων αυτων γεγονοτων και του βιντεο με σκοπο να ενημερωθει και περισσοτερος κοσμος για το τι συμβαινει στην ευαισθητη περιοχη της Εδέσσης.”

Θαύμασε τους Αλέξη:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Καλημέρα άγνωστε εσένα σε έχουνε βάλει να τρέχεις πίσω από τους γυφτοσκοπιανους όπως τους λες για να σχολιάζεις; Δηλαδή μας λες επειδή ακούνε κ χορεύουνε αυτούς τους χορούς πάει να πει ότι συμφωνούνε με το σκοπιανό λάθος απλά σε κάποιες περιοχές αυτοί είναι οι παραδοσιακοί χοροί τη να κάνουμε αυτά μάθανε με αυτά μεγαλώσανε κ όχι ότι δεν χορεύουμε ποντιακά ή άλλους χορούς .Θα έλεγα να σταματήσεις να ασχόλησε μ’αυτά άλλη δουλειά δεν έχεις ;Οι πόντιοι ήρθαν από τη Σμύρνη την Μικρά Ασία κ την Τραπεζούντα και είναι Έλληνες,κ αυτοι που χορεύουν κ ακούνε αυτα τα τραγούδια είναι σκοπιανοί ντροπή σου θα ήθελα να μάθω εσύ ποιός είσαι κ αν έχεις τα π……. να σχολιάζεις επώνυμα γιατί έτσι είναι το σωστό εκεί είναι η μαγκιά, και κάτι τελευταίο εμένα όταν δεν μου αρέσει κάτι δεν πηγαίνω αυτά.Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που θα διαθέσατε για να το διαβάσετε καλη σας μέρα.

  2. Η ορχήστρα δεν ειναι ο Βορειος Ηχος .ειναι η Ρυθμη της Μακεδονίας τρομάρα τους βαζουν και το ονομα της Μακεδονίας ντροπή τους

Comments are closed.