“ΝΑ ΠΡΟΣΑΧΘΟΥΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ”. ΚΟΥΛΗΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ: ΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΕ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ, ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ. ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΜΙΚΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ” ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΑΤΟΪ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

Κοινοποίηση:
exofillo5-8

teaser5-8

Tεύχος 1966, 6μιση χρόνια αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

24_sport.indd

 Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Πέμπτης 5-8-2021 , του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

alitheia-aima-banner

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε  πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Συμφωνώ με τον Αιτωλό. Όσο κάθονται και τους ακούνε και δεν τους παίρουν με τις πέτρες σττο κυνήγι αυτοί θα συνεχίζουν την κοροϊδία τους, γιατί οι διεφθαρμένοι δεν νοιώθουν ντροπή!

  2. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ…. ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ… ΚΑΨΤΕ ΝΣ ΚΑΝΟΥΜΕ BUSSINES…

  3. ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΕΡΩΤΗΣΗ…. ΠΟΙΟΣ #ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ# ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ?…. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ο KOULIS BASTARDO ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ!!!!!…. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΗΠΩΣ?

  4. Στέφανε σήμερα στη Μεσσηνία πέταγε ένα Ericsson κι τα έλικόπτερα κουβαδάκια σήμφωνα με παλιότερη αναφορά της πυροσβεστικής, εδώ κι τώρα να παραιτηθεί όπος ζητούσε από τον Τσίπρα ο λοατΚούλης…

  5. Η Ελλαδα χρειαζεται εναν πολιτικο ηγετη
    που να ειναι οχι μονον πατριωτης
    αλλα να μην ειναι μασονος
    αλλα χριστιανος ορθοδοξος για να βγαλει την Ελλαδα
    απο τα οικονομικα, ηθικα και εδαφικα αποκαιδια.
    Διαφορετικα θα ειναι ιδιος μ αυτους και θα επισυρει την οργη του Θεου
    που θα εξολοθρεψει απο προσωπου γης τον καρπο της γης ,ανθρωπους και κτηνοι.

    1. Όντως. Χρειάζεται έναν Στέφανο Χίο πρωθυπουργό.

    2. Ο Κασιδιάρης είναι μάλλον λίγος γι αυτά που λες. Θέλετε προδότες και λουγκρες και ψάχνετε κατά τ άλλα τον άγγελο εξ ουρανό. Όσο δεν ανοίγετε τα μάτια να δείτε την αλήθεια ακόμη θα ψάχνετε.

  6. ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ… ΚΑΨΤΑ ΟΛΑ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΒΙΛΛΕΣ Η ΕΛΙΤ…. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠ ΑΚΡΗ Σ ΑΚΡΗ…. ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ…. Η ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ MERKELINA ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ…. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ…

  7. ο ψυχακιας με τους 3 γαμους χρυσοτρομπιδης, αχτενιστος σαν το Τζονσον, σκορπαει το γέλωτα

  8. Στέφανε είναι πιά φανερό ότι οί μπράβοι τού γουρλομάτη φάνουν τίς φωτιές γιά νά χτήσει ή άπληστη αδερφή τού γκαβού ή Αλεξάντρα Μητσοτάκη ανεμογεννήτριες σέ όλη τήν Ελλάδα.Ολες οί φωτιές είναι εμπρησμοί γιά τίς τρισκατάρατες γερμανικές ανεμογεννήτριες.Στήν Ολυμπία έβαλαν ταυτόχρονα σέ τρια χωριά.Ο ανθέλληνας γουρλομάτης θέλει νά κάψει τήν Ολυμπία γιατί μισεί τήν Ελλάδα καί ότι είναι ελληνικό
    Γιάννης Λάκων

  9. Περιστέρης, Μυτιληναίος, Κοπελούζος από τα μεγαλυτερα παράσιτα της ελληνικής κοινωνίας.
    Κατέστρεψαν την ελληνική Πατρίδα τα αχόρταγα αιμοδιψή βαμπίρ.

  10. Κατέστρεψαν τα πάντα ,η χειρότερη Βουλή ever. Όλοι τυχοδιώκτες ούτε ένας δεν παραιτείται εσείς βουλευτές όλα καλά ε; Κορδονεστε κ παριστάνεται τους σπουδαίους σας σιχαθηκαμε ρε

  11. Αφού δεν ξεσηκώνονται αυτοί που κατακάηκε το βιός τους να πάρει τους πολιτικούς στο κατόπι με το ξύλο, δεν υπάρχει ελπίδα, έχουμε ακόμη σκλαβιά!

  12. Η ελαδα καιγετε και ο μαλακας σουλατσαρη με την μασκα εεεε ρε γελοιε κλωτσες που θελης στο κεφαλι

  13. υπαρχει δικαστικος ή στρατιωτικος να μαζεψει τα σκουπιδια ή θα τους μαζεψουμε εμεις ολους, στο τελος
    ΚΑΙ μετα γκιλοτινα?

Comments are closed.