ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΤΑ ΡΑΝΤΖΑ ΡΕ! “Νοσηλεία κι ας είναι και σε ράντζα”, λέει ο γιδοβοσκός – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

Κοινοποίηση:
POLAKIS

Υπέρ των ράντζων τάσσεται ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο facebook. Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας αναδημοσιεύει και συντάσσεται με ανακοίνωση του διοικητή του νοσοκομείου “Αττικόν” στην οποία δικαιολογεί και αποδέχεται το φαινόμενο.

Χωρίς καμμία διάθεση αυτοκριτικής για την κατάσταση που επικρατεί στα Δημόσια Νοσοκομεία, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης χαρακτηρίζει “fake news” τις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα χθες η ΠΟΕΔΗΝ, με τα δεκάδες ράντζα που αναπτύσσονται μετά από κάθε εφημερία στο “Αττικό” νοσοκομείο.

“Προθέσεις και κίνητρα αντιπολιτευτικά λόγω προεκλογικής περιόδου”, αποδίδουν στην ΠΟΕΔΗΝ, ο Διοικητής του νοσοκομείου και ο αναπληρωτής Υπουργός και συμπληρώνουν ότι η Ομοσπονδία των Εργαζομένων αποσιωπεί έντεχνα το γεγονός ότι το “Αττικόν” εισήχθη στο καθεστώς των εφημεριών το 2011 και το πρόβλημα ξεκίνησε από τότε.

“Ολως τυχαίως κατά τη χθεσινή εφημερία του “Αττικόν” πραγματοποιούσε επίσκεψη υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ”, επισημαίνει στην ανακοίνωση -που αναδημοσιεύει ο Παύλος Πολάκης- ο Διοικητής του “Αττικόν” κ. Κωνσταντίνος Δραγώνας, ενώ το νοσοκομείο οφείλει, όπως τονίζει “να περιθάλπει τους ασθενείς ακόμα και αν χρειαστεί να νοσηλευτούν σε ράντζα”.

Για το πως ΔΕΝ θα υπάρχουν ράντζα, ουδέν ειπώθηκε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δηλαδη τι περιμενατε να πει το ΚΤΗΝΟΣ της Κρητης

Comments are closed.