ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΟΚΥΡΑΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ LOUIS VUITTON! Έστειλαν στο νοσοκομείο παιδάκια και έπνιξαν στα δακρυγόνα χιλιάδες Έλληνες – ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ

Κοινοποίηση:
sooc

Αν υπάρχει έστω ένα αμελητέο ίχνος φιλότιμου σε αυτή την αναρχοαριστερή συμμορία που μας κυβερνάει, οι κυρίες Παπακώστα και Γεροβασίλη πρέπει μέχρι το βράδυ να παραιτηθούν.

Έστειλαν στο νοσοκομείο δεκάδες παιδάκια με αναπνευστικά προβλήματα, ηλικιωμένοι δεν μπορούσαν να ανασάνουν από τα εκατοντάδες καρκινογόνα δακρυγόνα που έριξαν οι αστυνομικοί. Οικογένειες έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν από τα κλομπς.

Όλα αυτά όχι σε εχθρούς της Δημόσιας Ασφάλειας αλλά σε Έλληνες. Από την άλλη, στους αλλοδαπούς τους δίνουμε σπίτια, επιδόματα, απαλλαγές, δωρεάν το ένα δωρεάν το άλλο.

Σκοπός των βρωμερών κομμουνιστών είναι να διχαστεί ο λαός και να αλληλοσκοτωθούμε. Το πατριωτικό τσουνάμι πρέπει να παραμείνει ζωντανό και αμείωτο και να στείλει τους αναρχοσυμμορίτες στα λαγούμια τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Πατσαβουρες συφιλιασμενες γαμω τα σπιτια σας !!!!
    Λιωσιμο θελουν τα κεφαλια σας με πετρες ως που να μην μεινει τιποτα βρωμιαρες
    Να ψοφισουν τα γεννηματα σας παλιορουφιανες!!!

  2. Σιχαμερες, κακασχημες γριές και οι δυο. Ολη η κακια της ψυχής τους ειναι γραμμένη στα αποκρουστικά πρόσωπα τους.

  3. Κοιτα φατσες οι αναρχοκομουνιστριες ; Εδω πληρωνονται ολα βρομοτσοκαρα !

  4. Απόλυτες, αγαμητες πληρώνουν πακιστανούς να τις γαμανε αυτές και τα πουστοσυριζεα γι’αυτό τους έφεραν.. Έρχεται η ώρα σας..

  5. κοιτα υφος η καραμανλικια. σαν τον μουσολινι.
    περιμενετε να τελειωσουν το πλακομουνι και θα παραιτηθουν

  6. ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΕΣ ΤΟΥ αλεκσι . ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ . ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΑΤΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ , ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΒΑΛΤΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑΝΑΣΣΗ , ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΕΙΑ . ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΣΙΠΡΑ , ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΕΟ ΕΜΦΥΛΙΟ .ΦΤΕΧΤΕΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΥΓΟΥΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ .

  7. Σαν αποτυχημενες τραβεστι ειναι και οι δυο τους που απο τα μποτοξ οι μουρες τους εχουν κρεμασει σαν μπουλντοκ
    Η μια πιο θλιβερη ,πιο αποτυχημενη και πιο αηδιαστικη απο την αλλη

  8. Από το μποτοξ δεν μπορούν να μιλήσουν. Οι πατσαβούρες!!!!!!

  9. κοιτα μουτρα, να τις δειχνεις στο παιδι να τρωει το φαγητο του. Ουστ π@υτανες πατσαβουρες διαβολογριες..

  10. τα γεροντοφροικια τα πουλημενα τομαρια τα τσολια μοναχα το ΚΡΕΜΑΣΜΑ τους φοβουνται απο την οργη του λαου που θαρθει οπως καναν οι Ρουμανοι επι Τσαουσεσκου καπποτε……….

  11. Αυτες οι δυο πουτ@νες εδωσαν την εντολη να χτυπησουν γυναικοπαιδα στο ψαχνο.Αλογομουρα Γεροβασιλη και πιπ@ Παπακωστα ερχεται το τελος σας.Το γ@μησι που θα φατε στις εκλογες θα ειναι ασυληπτο.

    1. Με εκλογες πραγματικα πιστευεις οτι θα αλλαξη κατι? Αλλοστε ταχουν φτιαξη μια χαρα 250.000 παρονομος ελληνοποιημενους λαθροεποικους εχουν για νεους φηφοφορους ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ………………..

  12. η Σκυλα και η Χαρυβδη,στην κυριολεξια ομως

Comments are closed.