«ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ». «Ανόητοι και αλήτες» οι ανεμβολίαστοι! Μόνο ΣΟΚ με όσα ειπώθηκαν στον «αέρα» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
1

Μέρα με τη μέρα εκδηλώνονται οι «τηλε-ειδικοί» εκφοβίζοντας συστηματικά εκατομμύρια πολίτες.

Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ο Καθηγητής Αιματολογίας, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, ο οποίος μιλώντας στο OPEN επανέλαβε την πρότασή του για ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ εμβολιασμό για τους άνω των 12 ετών.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Γεροτζιάφας είναι ένας εκ των…εκλεκτών του Αλέξη Τσίπρα για το περιβόητο think tank (δεξαμενή σκέψης) της Κουμουνδούρου.

Πρόκειται επομένως για ένα άτομο το οποίο συμβουλεύει την ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ της χώρας σε θέματα υγείας και επομένως και στο θέμα του κορωνοϊού.

Αξίζει επομένως να ακούσουμε τις σοκαριστικές (το λιγότερο) ιδέες που έχει ο “ειδικός” για την επόμενη ημέρα της πανδημίας:

«Οριζόντιος εμβολιασμός πάνω από τα 12 έτη. Με ποινές αυστηρές. Δεν ξέρω αν θα είναι φορολογικά (τα πρόστιμα) ή αν θα γίνει η ζωή δύσκολη αυτών που δεν εμβολιάζονται. Πρέπει οι ποινές να είναι αυστηρές ώστε να μην δίνουν το περιθώριο να ξεφεύγει κάποιος ακόμα κι αν έχει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει» (σ.σ. προτείνει επομένως αναλογικά ποινές, αυξανόμενες ανάλογα με το εισόδημα;;;)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ρεμάλια του κερατά ένα θα σας πω,με τόσες κατάρες που τρώτε από τον κόσμο την έχετε πολύ άσχημα γιατί όλα εδώ πληρώνονται , να το θυμάστε….

  2. Ο κωλόγυφτας ο γεροτζαφομαλακας το παίζει ειδικός ο ασχετος… αντε ρε κωλόγυφτα ψοφα

  3. Μπ@ρδελ@καναλα σε αυτά τα ερπετά σε αυτές τις σαύρες δίνεται βήμα. Ας έρθει να με εμβολιασμό με το ζόρι..εν δεν του τη βάλω στο ματι..

  4. Αιματολογε της τρύπιας δεκαρας Γαλλική ποδιτσα σε πήραμε χαμπάρι.

  5. Αιματολογε της τρύπιας δεκαρας Γαλλική ποδιτσα.

  6. Μόνο με πολύ ξύλο θα στρώσετε εσείς όλοι καθημερινοί υβριστές του ελληνικού λαού, προδότες !

  7. 6 σχολιαστές…..ο ένας πιο Μαλακοβλαμμένος…από τον άλλον….σας αποτρέλλανε ο Χίος ρε……!!!!!!!!

  8. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΓΕΝΟΙΤΟ.

  9. Στα μυαλά και στα χέρια όλων αυτών των ψυχοπαθών η εξέλιξη και η πρόοδος της επιστήμης καταντάει επικίνδυνη

  10. Ότι δεν θα ξεφύγει κανείς σας είναι το μόνο σίγουρο!!!!!!!!

  11. Αντε χάσου ρε αχρείε που θα μας τρυπήσεις με το έτσι θέλω…Εμετικέ…

  12. Γιατί ασχολείστε με έναν ψυχακια ο οποίος νομίζει ότι είναι ειδικός. Δεν υπάρχει κανένας ψυχίατρος να τον φωνάξει για εξέταση ο άνθρωπος φαίνεται ότι είναι ψυχω. Εναν τρελό δεν τον παίρνεις στα σοβαρά οι μόνοι που τον παίρνουν στα σοβαρά είναι οι ομιοιδεατες του που και αυτοί είναι ένα από τα ίδια.

Comments are closed.