ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ! Έλληνας και φέτος ο καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ

Κοινοποίηση:
cache_728x3000_Analog_medium_672438_49961_1832019

Για άλλη μία χρονιά – και δεύτερη συνεχόμενη – ένας Έλληνας πιλότος ανακηρύχθηκε από το σύνολο των συναδέλφων του που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο αεροπορικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΝΑΤΟ TLP, ως ο «καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ» κάτι που έγινε γνωστό μετά την ολοκλήρωση της προαναφερθείσας πολυήμερης εκπαιδεύσεως.

Πρόκειται για τον Σμηναγό (Ι) Α.Α. (τα πλήρη στοιχεία του δεν τα γνωστοποιεί η ίδια η Πολεμική Αεροπορία) της ιστορικής 340 Μοίρας «Αλεπού» της 115 Πτέρυγος Μάχης από την Αεροπορική Βάση της Σούδας, ο οποίος έτσι προσθέτει άλλον έναν κρίκο στις πολυάριθμες διακρίσεις της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο Έλληνας πιλότος ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του πιλότους από τα συμμετέχοντα στην άσκηση κράτη-μέλη, ως ο κορυφαίος πιλότος του Σχολείου του και πιο συγκεκριμένα ως ο “Best Warrior”, δηλαδή ως ο «Καλύτερος Πολεμιστής» δηλαδή ο επικεφαλής που θα ήθελαν οι ίδιοι να τους οδηγήσει στη μάχη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ναι ναι,χρόνια τώρα οι καλύτεροι πιλότοι,οι καλύτεροι βάτραχοι και γενικά όλοι οι καλύτεροι είναι δικοί μας.Οι πιλότοι λόγω των χιλιάδων αναχαιτήσεων γιατί ποτέ κανένας δεν πάτησε κουμπάκι ίσως βγήκαν οι καλύτεροι.
    Όλοι οι υπόλοιποι πως γίνεται να βγαίνουν και καλά οι καλύτεροι? Από που προκύπτουν όλα αυτά από τη στιγμή που όχι απλά δεν έχουν πάρει μέρος σε πραγματική μάχη,αλλά δεν έχουν ρίξει έστω μία σφαίρα έναντι εχρού-εισβολέα.

  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ

Comments are closed.