ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! Τα αντισώματα που βγάζουμε από τα εμβόλια μεταλλάσσουν τον κορωνοϊό σε πολλά διαφορετικά πιο μεταδοτικά στελέχη!!!

Κοινοποίηση:
covid

Σύμφωνα με μελέτη επιστημόνων η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, τα αντισώματα που βγάζουμε από τα εμβόλια μεταλλάσσουν τον κορωνοϊό σε πολλά διαφορετικά πιο μεταδοτικά στελέχη!!!!!

Και συγκεκριμένα αποδείχθηκε ότι εξ αιτίας αυτών(των αντισωμάτων) εμφανίσθηκε η Βρετανική, η Νοτιοαφρικανική και η Βραζιλιάνικη μετάλλαξη με τις συγκεκριμένες κωδικές ονομασίες. Αυτός είναι και ο λόγος που εμφανίζονται οι μεταλλάξεις αυτές σε τόσες πολλές διαφορετικές χώρες ταυτόχρονα, μέσα σ’ αυτές και η Ελλάδα, χωρίς να υπάρχει σύνδεση ανθρώπων μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει ότι τα αντισώματα που παράγουν οι εμβολιασμένοι κατά του covid 19 είναι οι γενεσιουργές αιτίες των διαφόρων μεταλλάξεων κι αυτό γιατί είναι στη φύση του κάθε ιού να μεταλλάσσεται για να επιβιώσει όταν αισθάνεται ότι απειλείται.

Το «επιστημονικό τσίρκο» που λέγεται λοιμωξιολόγοι κατόπιν κυβερνητικών εντολών όπως αποδείχθηκε προσφάτως, παίρνει μέτρα αφανισμού της οικονομίας, της σωματικής και της ψυχικής υγείας των ανθρώπων, με σκοπό να αναγκάσει τον κόσμο να κάνει ένα εμβόλιο κατά του κορωνοϊού το οποίο λόγω των μεταλλάξεων που θα δημιουργήσει, θα προκαλέσει περισσότερους θανάτους!!!!!

Οι άνθρωποι είναι εγκληματίες και ενώ ο πρωθυπουργός το γνωρίζει αυτό επιτρέπει να συμβαίνει και ταυτόχρονα τους απαλλάσσει (εμμέσως και τον εαυτό του) από κάθε ποινική ευθύνη!!, εξασφαλίζοντας έτσι ότι τα μέλη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, όχι μόνο δεν μπορούν να διωχθούν δικαστικά, αλλά ούτε καν να κληθούν να καταθέσουν στις δικαστικές Αρχές για τη διαχείριση της πανδημίας, μην τυχόν και αποκαλυφθούν οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης του.

Έτσι λοιπόν εξηγείται για ποιον λόγο εδώ και έναν χρόνο η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται να δημοσιοποιήσει τα πρακτικά των συνεδριάσεων!!!!!!

Η έρευνα που θέλουν να μας κρύψουν:

https://www.researchgate.net/publication/348635429_mRNA_vaccine-elicited_antibodies_to_SARS-CoV-2_and_circulating_variants

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. αα τώρα μάλιστα… Ο καθένας θα είναι και μετάλλαξη του ιου ή κάποιου νέου….

Comments are closed.