ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΖΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Ο ΓΕΝΣ ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ – “ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ” ΕΙΠΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Κοινοποίηση:
Belgium NATO Russia

Να ενισχύσουν την παραγωγή τους σε όπλα για να αυξήσουν τις παραδόσεις προς την Ουκρανία και να αποτρέψουν μια αντιπαράθεση με τη Μόσχα «που θα μπορούσε να διαρκέσει δεκαετίες», καλεί τους Ευρωπαίους, σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα στον γερμανικό Τύπο, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ,Γενς Στόλτενμπεργκ.

Ενώ απομένει λιγότερο από μια εβδομάδα για τη συνάντηση των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, στις 15 και 16 Φεβρουαρίου, ο γγ του ΝΑΤΟ δήλωσε: «Πρέπει να ανασυγκροτήσουμε και να αναπτύξουμε πιο γρήγορα τη βιομηχανική μας βάση για να αυξήσουμε τις παραδόσεις προς την Ουκρανία και να αναδιοργανώσουμε τα δικά μας αποθέματα».

«Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περάσουμε από μια βραδεία παραγωγή σε καιρό ειρήνης και σε μια ταχεία παραγωγή σε περίοδο σύγκρουσης», δήλωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ στη γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag.

«Δεν υπάρχει άμεση στρατιωτική απειλή προς έναν σύμμαχο (του ΝΑΤΟ). Την ίδια ώρα, το Κρεμλίνο απευθύνει τακτικά απειλές κατά χωρών του ΝΑΤΟ», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ.

Τονίζοντας πως η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία πριν από σχεδόν δύο χρόνια έδειξε ότι η ειρήνη στην Ευρώπη δεν είναι δεδομένη, επέμεινε στη σημασία της προστασίας των χωρών της συμμαχίας.

«Όσο επενδύουμε στην ασφάλειά μας και παραμένουμε ενωμένοι, θα συνεχίσουμε να αποτρέπουμε κάθε επίθεση», δήλωσε.

«Το ΝΑΤΟ δεν επιδιώκει τον πόλεμο με τη Ρωσία αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για μια αντιπαράθεση που θα μπορούσε να διαρκέσει δεκαετίες», δήλωσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Να πάρουν από τη βόρεια Ευρώπη τους πλούσιους και να δώσουν πίσω τις πολεμικές αποζημιώσεις οι κωλογερμαναραδες

  2. Στρατηγός Φλώρος…..πήρε 2 μεζονέτες στον Χολαργό.

  3. Οι Ρωσία έχει γίνει πολύ πιο δυνατή μέσα από αυτόν τον πόλεμο ο στολτενμπεργκ βοηθάει την Ρωσία! Χαμένοι ο ουκρανικός λαός και οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι!

  4. Μἐσα απὀ τις πολλἐς δηλὠσεις τοὐ Μπλἰκεν κρἀτησα μἰα την πιὀ σημαντικἠ: Με την απὀκτηση των Φ35 η Ελλἀδα καἰ το ΝΑΤΟ θα εἰναι πιὀ ισχυιροἰ. Δηλαδἠ γιἀ το ΝΑΤΟ τα αγορἀζουμε;

  5. Οι σύγχρονοι Νορβηγοί, απόγονοι των Βίκινγκς ή Νορμανδών, είναι παντελώς αναξιόμαχοι. Γερμανικό φύλο εκφύλων. Βασιλεύς ένας Γλυξβούργος, που δηλώνει ευτυχής για την εγκατάσταση δεκάδων χιλιάδων αφροασιατών στην Νορβηγία.

    1. Συμπληρωματικα ο μελλον γαμπρος της χηρας κορης του , πρωην πισωγλεντης εγχρωμος και μελλοντολογος σαμανιστης!!!!

  6. Ο αντιπαθεστατος και εχθρο- Έλληνας Νορβηγός, να ζοριστεί μόνος του αυτος και όλη η Σκανδιναυο-γειτονιά ( ναι περιλαμβάνει και την Γερμανία) .

    1. Ο Πούτιν τι είναι; Φιλέλληνας, για να καταλάβω.
      Οσο για τον Νορβηγό, θα συμφωνήσω μαζί σου. Να ξέρεις όμως, ότι στο θέμα αυτό είναι ο λαγός και είναι αυτό που θα γίνει σύντομα στην πράξη.

  7. Άντε να σε γαμήσει ο ντογάνης βρωμόπουστα

  8. Κριμας σε ο Τραμπ μυζηθροτεκνο ειναι ΑντιΝΑΤΟ! Γκεγκε? Πιασε και κανα τσαρουχι και ριχτο στο τσαμικο με επιδομα παντα βεβαιως βεβαιως! Και οι γοβες δωρο απο τον Στολτενμπεργκ !

  9. στολτενμπεργκ, μόλις διαβασα την συνεντευξη που εδωσε ο Βλαδήμοιρος. Μού την έστειλαν γραπτως φυσικα, γιατι δεν ανοιγουν τα βιντεο στα γιουτιουμπερ σας και δεν ξερω και αν δωσατε αδεια στη μαριονετα σας τον κουλι για να την αφησει..
    .
    Τα ‘χω πάρει κρανιο!… νατο τελικα που βρεθηκε
    ..ξερεις.. τότε…το 2008(@)
    .
    Ε, θα σου στειλω κι Εγω τωρα ενα δωρακι για να σας κοπει το.. γελιο

    .
    .
    .
    .. Και την κόλαση δεν τη φοβήθηκα
    Αξιώθηκα και λευτερώθηκα
    Όρτσα τα πανιά κόντρα στο δεληβοριά
    Είναι τ’ αμπάρια γεμάτα π’ ανάθεμά τα άγρια θεριά

  10. Οχι την παραγωγη οπλων να αυξησετε ρε καραγκιοζη, οτι και να αυξησετε δεν προκειται η Ουκρανια να νικησει!!! Οπως ο Ναπολεων και ο Χιτλερ αργοτερα εσπασαν…τα μουτρα τους , ετσι και το ελεεινο ΝΑΤΟ θα παθει τα ιδια!! Αλλα εσεις μυαλο δεν βαζετε!! Προς το παρον , δεν καταλαβαινω γιατι , ο Πουτιν θυμιαζει και δεν τελειωνει την …υποθεση με την Ουκρανια!!

  11. Αγόρι μου όλη η π@υτσα του πουτιν έρχεται να την απολαύσετε………….κράτα κ για σένα ένα μεζεδάκι γιατί σε βλέπω ότι το χεις ……….

  12. το ΝΑΤΟ που έχει περικυκλώσει την Ρωσία θελει την καταστροφή της…όλα τ άλλα για την Ουκρανία είναι προφασεις για εισβολή στην Ρωσία όπως έγινε από την εποχή του Ναπολέοντα και στον Β’ ΠΠ….

  13. Να αυξηθει η παραγωγη σε…. γοβες παραυτα και στιλετο style ξεπεσμενε ανωμαλε! Ερχεται ο Τραμπ οσονουπω που θα σου σφυριξει και δυο…φωνηεντα παραπανω!

    1. Neoellinas,
      1. Πες να σου κρατήσουν καναδυό ζεύγη γόβες.
      2. Ο Τραμπ ρε βλάκα είναι φιλότουρκος, ανθέλληνας, φιλόρωσος και φιλογερμανός με πολύ χαμηλό IQ.

  14. Πρέπει να διαλυθεί το σαταΝΑΤΟ και η EU-SSR στον βόθρο της οποίας ζούμε. Μακάρι να μας βοηθήσει η Ρωσία σε αυτό.

  15. Τι ν αυξησεις τη παραγωγη των οπλων καραγκιοζη κωλοσιωνιστη? Για να ενισχυσεις με τις σιωνιστικες βιομηχανιες παραγωγης και τον Ναζινιαχου?
    Μαλλον η σουφρα σου δεν εχει χορτασει απ τη πουλα του κοντου!
    Εχει καταντησει το ΝΑΤΟ μπουρδελο!

  16. Αμετανόητοι μυαλό δεν βάζουν δαιμονισμένοι. Εκεί συνέχεια να κατάστρέψουμε τα πάντα. Ο πουτιν μίλησε καθαρά και ανοιχτά και αυτοί ονειρεύονται ότι θα καταφέρουν να νικήσουν. 2 φορές έχασαν στους παγκόσμιους πολέμους και η ιστορία δεν τους έμαθε κάτι ότι επαναλαμβάνεται

  17. Πλάτη δεν ξέρω εάν βάζετε αλλά λοκώ σίγουρα και ο Πούτιν σας τον έχει κάνει φουγάρο. Ευτυχώς που είναι και μερακλής ο Ρώσος και του αρέσουν τα ανέκδοτα, διότι εάν έπαιρνε στα σοβαρά την εμπλοκή του ΝΑΤΟ θα είχατε γίνει αστρόσκονη ήδη. Όσο για την κουλα που έχει κηρύξει επίσημα τον πόλεμο στη Ρωσία (βλέπεις μέχρι και ο Στόλτενμπεργκ μιλάει για στήριξη της Ουκρανίας και όχι πόλεμο με τη Ρωσία) είναι γνωστή η τακτική της να της ζητάνε ένα από το ιερατείο που τον κατευθύνει και εκείνη να κάνει δέκα, προς το χειρότερο φυσικά για την Ελλάδα την οποία μισεί ως γνήσιος χάζαρος. Χαιρετισμούς στην αδερφομάνα, τα ζυγωματικά της οποίας προδίδουν την καταγωγή. Κλασική μογγολόφατσα.

  18. Αποκλείεται να επιτρέψουν στην Ρωσία να νικήσει στην Ουκρανία.

    1. Πρέπει να μπορούν
      Πράγμα που δεν αποδεικνύεται

  19. ΠΟΥΤΙΝ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ! ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Comments are closed.