ΝΑΥΑΓΙΟ Η ΕΘΝΙΚΗ! Εχασε με 2-3 από την Αρμενία στο ΟΑΚΑ!

Κοινοποίηση:
ellada-ethniki-omada-uefa-2020-armenia-11062019

Μπορεί το περασμένο Σάββατο η Ιταλία να ήταν ποιοτική, αλλά απόψε η Αρμενία είχε εξυπνάδα και ψυχή και κέρδισε την αποκαμωμένη Εθνική ομάδα μέσα στο ΟΑΚΑ με 2-3 για τα προκριματικά του EURO 2020.

Ετσι, η Ελλάδα μένει αρκετά μακριά από τη 2η θέση, καθώς η Φινλανδία κέρδισε 0-2 στο Λιχνεστάιν και βρίσκεται στο +5 από την Εθνική που είναι στην 5η θέση πίσω από Βοσνία και Αρμενία. Και για το αποψινό χάλι, όπως και για αυτό του Σαββάτου, την τεράστια ευθύνη έχει ο Αγγελος Αναστασιάδης. Με τις επιλογές του στην 11αδα και τις αλλαγές, μα κυρίως με το σχέδιο του από την αρχή του αγώνα.

Στο 8′ και στο 33′ ο Καραπετιάν και ο Γκαζαριάν… σκότωσαν την άμυνα της Ελλάδας με τα τεράστια λάθη της, με τον Ζέκα να μειώνει στο 54′. Στο 74′ ο Μπαρσεγιάν μετά από δοκάρια μείωσε τις ελπίδες της Εθνικής που είδαν τον Φορτούνη με ένα εκπληκτικό γκολ να μειώνει απλά σε 2-3. Στο τέλος μάλιστα ο Βλαχοδήμος έσωσε την Ελλάδα και από άλλα γκολ…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. θερινη συναξη αγροφυλακων ….θλιβεροι και ανικανοι

  2. Καφεμαχαλας η Ελλας να τη βλεπεις και να χασκογελλας,τα ιδια οπως οι πουλιτικοι,καφενεία μας καταντησαν,παμε για διακοπουλες τωρα,κουραστηκαμε.

Comments are closed.