ΝΑΤΟ ΤΟ 41%!! Ατελείωτες ουρές για ένα δωρεάν μπέργκερ σε φαστ φουντ

Κοινοποίηση:
σωσδσ

«Βούλιαξαν» από κόσμο τα καταστήματα αλυσίδας φαστ φουντ, στη Θεσσαλονίκη, που γιόρτασαν τα 10 χρόνια λειτουργίας με δωρεάν μπέργκερ… Γιατί ο κόσμος ευημερεί, σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη.

Για ένα δίωρο τα καταστήματα αλυσίδας φαστ φουντ στη Θεσσαλονίκη, προσέφεραν δωρεάν μπέργκερ, για τα 10 χρόνια λειτουργίας τους. Οι ουρές που σχηματίστηκαν από μικρούς και μεγάλους ήταν εντυπωσιακές και μάλιστα με το πέρασμα της ώρας μεγάλωναν προς τα πίσω. Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης όχι μόνο κατάφεραν να δώσουν χαρά και να βάλουν στα καταστήματά τους ακόμα και άτομα που δεν είχαν ψωνίσει στο παρελθόν, αλλά «έφτιαξαν» και μια δωρεάν διαφήμιση καθώς τα παρακάτω πλάνα, άρχισαν να ταξιδεύουν στο διαδίκτυο. Όσο για τις εντυπώσεις; Ήταν εξαιρετικές όπως έλεγαν όσοι δοκίμασαν τα χάμπουργκερ…

Τα καταστήματα της αλυσίδας σε Καλαμαριά, Τούμπα και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προσέφεραν δωρεάν πιάτα από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης 12 Δεκεμβρίου. Επειδή όμως κάποιοι που περίμεναν για ώρα δεν είχαν προλάβει να εξυπηρετηθούν, δόθηκε παράταση ώστε κανείς να μην φύγει απογοητευμένος…

«Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε ανταπόκριση αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Θέλαμε για αυτήν την ημέρα που κλείνουμε 10 χρόνια λειτουργίας, την αγάπη του κόσμου αρχικά και την συμπαράσταση, την αναγνώριση την αντιλαμβανόμαστε κάθε μέρα. Θεωρούμε ότι όλη η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από πίσω, οι αξίες μας, το φρέσκο χειροποίητο προϊόν, η τιμιότητα και ο σεβασμός στον πελάτη σε καθημερινή βάση μας επιβραβεύουν και για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε στα δέκα χρόνια λειτουργίας να δώσουμε ένα δίωρο δωρεάν μπέργκερ σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται.

Οι κόποι μας ανταμείβονται καθημερινά. Δεν περιμένουμε την σημερινή ημέρα. Σε αυτά τα 10 χρόνια λειτουργίας δεν έχει γίνει καθόλου καμία καμπή, απεναντίας έχουμε καταφέρει να καθιερώσουμε και να θεσπίσουμε το Μπέργκερ στην καθημερινότητα των καταναλωτών και πόσο μάλλον σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες με ακρίβεια και όλα τα προβλήματα», δήλωσε στο karfitsa.gr, η ομάδα του Brothers In Law.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ετρεξαν για το … τζαμπε χωρις να σκεφτουν τι θα μπορουσε να τρωνε .Αχ Ελλαδα πως θα πας μπροστα με ολα αυτα ;;; Το ενα δενει σε κρικο με το αλλο και βγαινει ενα συμπερασμα λαου για τον βοθρο

  2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΤΟΣΟ ΛΥΓΟΥΡΙΑ ΕΙΣΤΕ? ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΓΙΑ 1 ΜΠΙΦΤΕΚΙ?

    ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕ

  3. Τρέξτε νηστικοί να φάτε ένα μπιφτέκι τρέξτε να φιλήσετε τα παπάρια τους να σας δώσουν ένα σάντουιτς.Την εικόνα αυτή πρέπει να την αποθηκεύουμε ώστε να βλέπουμε τις φάτσες των προσκυνημένων.Μην ξεxάσετε να βάλετε μουστάρδα προβατάκια.

Comments are closed.