«ΝΑΤΟΣ, ΝΑΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ». Αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ, έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Περίεργες διεργασίες από ξένους οίκους του στέμματος που κατέκλυσαν την Αθήνα. Τρόμος στους Μητσοτάκηδες και την ψοφο-αριστερά. ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ από πλήθος κόσμου που ΟΥΡΛΙΑΖΕ, αγανακτισμένος κατά της κυβέρνησης, χειροκροτώντας τον «ΔΙΑΔΟΧΟ ΠΑΥΛΟ»

Κοινοποίηση:
exofyllo16-1

im_teaser_16-01-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

opisthofyllo16-1

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Στο ΦΥΛΛΟ ΤHΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 16-1-2023, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

The_Free_Press_Journal_logo

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. …προσωπικά έχω προβληματιστεί για το μέλλον της χώρας μας, γιατί δεν θέλουμε τη δημοκρατία??? που πάει αυτή η χώρα? έχει μέλλον?

  2. Ο Παύλος λέγεται ΠΟΥΛ στα δανεζικα….και ‘ο νοών νοείτω’..

  3. Τρωτε ψωμι κι ελια κοροιδα για να τρων αυτοι τα χαβιαρια.

  4. Ο Παύλος έχει και τις σημειώσεις μαζί του….δεν πας για τεστ αγοράκι….κηδεία έχετε.

  5. Ο Κούλης ο Τσίπρας ο Παπανδρέου στα 24 γλενταγαν τα λεφτά των φτωχών μπαμπάδων τους, από τον βασιλιά είχαν την αξίωση να διώξει την χούντα που οι ίδιοι με τις πράξεις έφεραν, άντε γαμηθειτε λινατσες της πουστε δημοκρατία σας.
    Εξαιρείται ο γιδδοανδρουλακης που στα 24 τον είχε πάρει η NASA μη χάσει τέτοιο μυαλό.

  6. Οι Έλληνες απαιτούν βασιλεια εδώ και τώρα !!!!

    Έξω τα απόβλητα της βουλής τώρα !!!!

    ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ!!!!

    1. Αυτό που απαιτούν οι Έλληνες είναι ο γνωστός,ο βουλευτής, ο δήμαρχος κάποιος τέλος πάντων να τους βολεψει και να τους βοηθάει με αντάλλαγμα την ψήφο τους. Και επειδή η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει σωθεί τόσα χρόνια από τις κυβερνήσεις για το 30% δεν τους νοιάζει. Αυτοί θα πληρώνουν πάντα το μάρμαρο. Καταθέσεις, ακίνητα, αυτοκίνητα και μια χαρά. Όχι σαν εμάς μεροκάματο και τώρα ανεργία.

  7. Μαζευτείτε ρε δέκα χεστες βολευτές και ρίξτε το κάθαρμα τον Μητσοτάκη, Παύλο φτιάξε κόμμα να τους γαμησεις όλους που μας πίνουν το αίμα, Τσο και Λο στους επαγγελματίες δημοκράτες.

  8. Ζήτω ο νέος Βασιλεύς Παύλος Β’.
    Ήδη σας τρέμει η τρυπίδ@ σας…

  9. Δεν θέλουμε επιστροφή της βασιλείας ρε παιδιά, τι είναι αυτά ; Zητάμε επειγόντως πατριωτική κυβέρνηση με συμμετοχή τίμιων ανθρώπων. Η Κούλα προσπαθεί εντωμεταξύ να “κόψει” ακόμα και την κάθοδο του ξαδέρφου Κασιδιάρη στην βουλή και από ότι διαβάζουμε με αντισυνταγματικά μέτρα. Γιατί δεν γράφετε γι αυτό καθόλου ;

  10. Πλήθος κόσμου ή καλύτερα λαοθαλασσα δύο μάζευαν. Ο Ανδρέας και ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος. Όλοι οι άλλοι κατά καιρούς μερικές χιλιάδες. Οπότε χαλαρά, γιατί για να ξεσηκωθεί ο κόσμος χρειάζεται έμπνευση.

    1. ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑΑΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑΑΑ

  11. Αυτοί που συρρέουν για προσκύνημα του δημοκράτη βασιλέως είναι στην συντριπτική πλειοψηφία ψηφοφόροι του Κούλη και του όποιου Κούλη στο μέλλον.

  12. Τί λαοθάλασσα είναι αυτή;Πνίγηκε το Σύνταγμα!Φαντάζομαι ότι θα έκλεισαν και οι δρόμοι για 5-6 ώρες..

  13. ΤΟΣΟ Μ…ΛΑΚΕΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ…….ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΦΑΜΗΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΝΕ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ….

  14. Παλιό Σκρόφα χέστικες επάνω σου με την αγωγή και την Αποζημίωση 300.000 που ζητούσε ο Ηλίας Κασιδιάρης από για την βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς του.

  15. ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΧΕΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!!! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ!!! ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΎΝ!!! Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΟΝ!!! ΕΝΑ ΜΠΑΜ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!

  16. Έγινε βασιλιάς σε ηλικία 24 χρόνων σχεδόν παιδί Κυβερνούσε με την επιρροή της μάνας του Φρειδερικης ,και με ψευτοσυμβουλους εθνικοφρονεσ Χωρις γνώση,ενώ θα έπρεπε να είχε συμβουλους Καθηγητές πανεπιστημίου Αντί να τον είχαν επίσης στείλει να σπουδάσει νομική η πολιτικές επιστήμες η διεθνές σχεσεις σε κάποιο πανεπιστήμιο τον μπέρδευαν όλοι τους και τα εκαμε θάλασσα Σε αυτό ευθύνη έφερε και ο πατέρας του που δεν τον προώθησε σωστά αλλά έτρεμε και αυτός τη Φρειδερικη,με αποτέλεσμα την πλήρωσε σχήμα

    1. Δεν τα παιρνε κα πολυ τα γραμματα …Τι να σπουδασει ρε μαστορα?

    2. ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.

Comments are closed.