«ΝΑΙ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ…» ΠΑΓΩΣΕ η ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ στο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του STAR. ΑΣΤΡΑΠΕΣ & ΒΡΟΝΤΕΣ απο τον ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΆΜΥΝΑΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ. ΟΙ 1000 ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΗΡΘΑΝ στα ΣΥΝΟΡΑ για να… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
dhfjghj

«Ναι, η κατάσταση θα σοβαρέψει, αλλά θα είμαστε αποτελεσματικοί και πολύ καλύτεροι»
«Θέλουμε να δούμε πώς θα χρησιμοποιήσουν αυτές τις ειδικές δυνάμεις» τόνισε ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής για τους 1.000 άνδρες των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής στρατοχωροφυλακής που θα προωθήσει η Τουρκία στον Έβρο, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας Σουλεϊμάνη Σοϊλού.

«Πιστεύω ότι θα τους χρησιμοποιήσει και για ειδικό σκοπό. Υπάρχουν ήδη αντιδράσεις στην Αδριανούπολη» ανέφερε ο κ. Στεφανής σχετικά με τους μετανάστες που καταφθάνουν στην τουρκική πλευρά των συνόρων μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Για το ενδεχόμενο να υπάρξει θερμό επεισόδιο στα σύνορα, ο υφυπουργός Άμυνας ανέφερε: «Δε μας ανησυχεί τίποτα. Δεν θα κλιμακώσει τόσο ώστε να γίνει θερμό επεισόδιο. Αλλά και να δημιουργηθεί, θα απαντήσουμε».

«Ο σχεδιασμός ήταν έτοιμος από τον Νοέμβριο και ενισχύθηκε από τον Δεκέμβριο και μετά. Ήμασταν ήδη έτοιμοι και για αυτό υπήρξε άμεση αντίδραση. Ο Ερντογάν θα προσπαθήσει να αυξήσει την πίεση προς εμάς αλλά με τις θέσεις που έχουμε πάρει που θα είμαστε έτοιμοι» διαβεβαίωσε ο κ. Στεφανής.

Για το Αιγαίο ο υφυπουργός επισήμανε ότι έχουν αναπτυχθεί 62 σκάφη συνολικά των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού και της Frontex, ενώ παράλληλα υπάρχει αυξημένη επιτήρηση από ηλεκτρονικά μέσα. «Και βεβαίως έχουμε διαφορετική νοοτροπία για την υποδοχή των ανθρώπων που έρχονται στην Ελλάδα» συμπλήρωσε.

Όπως είπε ο κ. Στεφανής στο Star η κυβέρνηση έχει λάβει σειρά μέτρω σε διαφορετικά επίπεδα και ο πρωθυπουργός σε συνεννόηση με τους αρμόδιους υπουργούς κάνουν αυτό που πρέπει και σε επιχειρησιακό επίπεδο.

«Ο σημαντικότερος παράγοντας είναι ο άνθρωπος. Ο ελληνικός λαός μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Ναι, η κατάσταση θα σοβαρέψει, αλλά θα είμαστε αποτελεσματικοί και πολύ καλύτεροι» ανέφερε ο υφυπουργός Άμυνας.

Δείτε το απόσπασμα μετά το 26:00:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Λέει ‘το εμείς είναι η πατρίδα’ και αυτό το μήνυμα προσπαθούν να περάσουν αλλά σ´όλα τα κανάλια και στους δρόμους βγαίνουν τα κομμούνια και προσπαθούν να σαμποταρουν αυτή την προσπάθεια, βρίζοντας αυτούς που ξαγρυπνούν για να είμαστε ασφαλείς και ενισχύοντας την τουρκική προπαγάνδα σε βάρος της Ελλάδας. Άρα λοιπόν αν είναι μάγκες να κάνουν αυτό που έγραψε το Μακελειό και να θέσουν εκτός νόμου τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ/Μ25 και να δικαστούν τα μέλη τους για εσχάτη προδοσία. Αλλιώς όλα αυτά λέγονται για να ικανοποιηθούν μερικοί ψηφοφόροι της ΝΔ που νομίζουν ακόμα ότι ψήφισαν ένα δεξιό κόμμα, εκτός από νεοφιλελεύθερο.

  2. Ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να κοιμηθεί ήσυχος. Όλοι προετοιμασμένοι. Και από κυβερνήσεις που έχουμε όλα τα περιμένουμε.

  3. Θα φιαξουν αλυσιδα φραγης . Οι Τουρκοι θελουν να σφυροκοπουν τα συνορα με λαθρομεταναστες και να μοιραζουν χιλιαδες ευρω σε ανθρωπιστε$

  4. Αρχίστε να χτίζετε ενα τοίχο τουλάχιστον τέσσερα μέτρα ψηλό με ηλεκτροφόρα καλώδια. Αν ο Ερντογαν κανει απόβαση σε ενα νησί, θα φύγουν οι δυνάμεις μας απο τον Έβρο για να πανε στο νησί, με αποτέλεσμα να μεινει αφύλακτη η περιοχή και να μπουκάρουν. Για τις δομές στα νησιά στείλατε τον Μπόμπολα και τους υπόλοιπους. Ε, λοιπον τωρα, στείλτε τους στον Έβρο να κατασκευάσουν τοίχο. Αν πεσει ο Έβρος, τελειώσαμε. Ο κίνδυνος ειναι τεράστιος και δεν θα πρεπει ο Ελληνικός λαός να συγχωρέσει κανενα …λαθος….απο τους κυβερνωντες. Τα …λάθη… πρεπει επιτελους να αρχισουν να πληρώνονται και στην Ελλαδα. Απο την πολυ ατιμωρησία φθάσαμε εδω. Η υπομονή και η ανοχή εχουν τα όρια τους.

  5. Δεν λέει θα χειροτερέψει/// λέει θα σοβαρέψει ….. Πρέπει να ετοιμαστούμε ακόμη και για πόλεμο!!!!

  6. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ, , ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 1990, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ;;;;;;;;;;; ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΤΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…… ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ……

Comments are closed.