ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ 150 ΑΘΩΟΥΣ. Αποκάλυψη. Γιατί η Ευρώπη από σήμερα ΖΕΙ στον ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΜΟ. Η CIA, η Mοσσάντ, οι πληρωμένοι «λύκοι» του ISIS, η επίσκεψη Ομπάμα στη Μ. Βρετανία, η αιμοδιψής Εβραία Βικτώρια Νούλαντ και οι μαζικές δολοφονίες που φέρνουν το παγκόσμιο αιματοκύλισμα

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser26-3

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ THΣ ΤΡΙΤΗΣ 26-3-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

new-banner-300-x250

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

  —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

free-journalist

  STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΠΟΥΤΙΝ ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ

  2. Μαρινάκης και Γρηγοριάδης…. ΓΕΛΑΝ και οι πετρεεεεεεεεεεεςςςςςς!!;; ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ-!;;;

  3. Κάποτε όλοι πολεμούσαν τους ναζί τώρα τους χρησιμοποιούν για τα απάνθρωπα σχέδια τους. Ντροπή για έναν κόσμο και ειδικά όσους έχουν εξουσία που δεν έβαλαν μυαλό. Βέβαια και τότε πολλοί απ’αυτούς συνεργάτες τους ήταν πλουτίζοντας εις βάρος των λαών τους. Αισχροί δολοφόνοι. Μισούν τον άνθρωπο.

  4. Η μιζοκούλα όμως είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας! λολ

  5. τωρα για τη μονταζιερα τι να πουμε?ταχουμε πει απτην αρχη…ενας ειναι ο λογος γιαυτο το τσιρκο γυρω μας 1 χρονο μετα τη συγκρουση των τρενων…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ!τα τρενα δν ειχαν κανεναν ανθρωπο μεσα…ηταν μονο για το εφε της συγκρουσης εξου και η φωτιες/φλογες/εκρηξη…σα το χολιγουντ!
    φυσικα δν υπαρχουν διαλογοι απτα συγκεκριμενα τρενα αφου ηταν στον αυτοματο αρα επρεπε να σας πλασαρουν αλλες συνομιλιες απο αλλα δρομολογια…και ολοι αυτοι που ειχαν κανει μοτο τους τη μπουρδα “παμε και οπου βγει” τωρα μπορουν να το βαλουν στον πατο τους μαζι με το “δν ειναι αθωοι,οι ναζι στη φυλακη”…ετσι και αλλιως ειναι οι ιδιες πηγες προπαγανδας και ψεμματος!καρυστιανου,τσαγκλη,βλαχος,λαττα και ολα αυτα τα νεοναζιστικα αριστερα σαπακια σας δουλευουν ψιλο γαζι…αναθεμα αν ηταν ποτε μανες αυτες οι 2,αναθεμα αν γεννησαν ποτε παιδι και το ψευτοκλαινε τωρα!χαχαχα…ουτε για τη μανα χυσσα ειμαστε σιγουροι οτι ειχε γεννησει μιας και οταν την μαθαμε ηταν ηδη στο κολπο με το ψευτοθανατο του δηθεν γιου της!

Comments are closed.