Μ.Κωσταράκος: Γιατί αφοπλίζουμε τη χώρα αποσύροντας τα Mirage 2000;

Κοινοποίηση:
Kostarakos-1

Με ένα tweet στην προσωπική του σελίδα ο Στρατηγός Μ.Κωσταράκος δηλώνει την έκπληξή του για την απόσυρση των Mirage 2000 της 332 Μοίρας με την έλευση των Rafale.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΓΙΕΣ ΣΕΡ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΣΒΕΡΚΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΧΙΜΑ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ.

  2. Καλα λεει, μας περισευουν;;;;;; Καθε αεροπλανο της Π.Α. ειναι χρησιμο!!!!!!! Βεβαια με τους κατουρλαδες που εχουμε για κυβερνητες, οι τουρκοι θα πετουν πανω απο την Αθηνα και αυτοι θα τους κουνουν το μαντιλι!!!!!!! Ουτε μη επανδρομενο drone δεν τολμουν να καταρριψουν οι γελοιοι!!!!!!! Για τετοια ξευτιλα μιλαμε!!!!!!!!

  3. εχει δικιο ο επιτιμος…αρχηγος…,,, το συγκεκριμενο το ειχα επισημανει οταν ειχε ανακοινωθει η συμφωνια για τα ραφαλ, οτι θα δωσουμε 1,5 με 2 δις και 18 μιραζ – 2000, για να παρουμε 18 ραφαλ ( 6 + 12 + πυραυλους )( τα οποια ομως αυτην την στιγμη κανουν αναχαιτησεις στο αιγαιο..), οτι δεν συμφερει την ελλαδα αυτη η συμφωνια , γιατι τα μιραζ τα υπολογιζουν γυρω στο 1 δις, δλδ αν τα κρατησουμε πρεπι να πληρωσουμε 2,5 – 3 δις…, ομως αυτά τα μιραζ 2000 η γαλλια θα τα αναβαθμισει και θα τα μοσχοπουλησει πανω απο 4 δις..σε αλλη χωρα , καλυτερα να δωσουμε + 1 δις και να τα κρατησουμε , γιατι τα ραφαλ ειναι μεν καλυτερα αλλα πιο δαπανηρα ως προς τα καυσιμα και τα ανταλλακτικα.., οποτε καλυτερα να κρατησουμε και τα μιραζ 2000 που δεν τα εχουν φαει τα ψωμια τους με καλη συντηρηση ειναι αξιοπιστα αεροπλανα., μας εχουν βγαλει ασπροπροσωπους στο αιγαιο.., και τα ραφαλ να τα εχουμε και για αναχαιτησεις.. αποστολες κλπ για να τα μαθουν καλα οι πιλοτοι μας,.. αλλα κυριως για τυχον επιθεση κατα της τουρκιας…,

  4. Εγώ ήθελα να ήξερα τι τα θέλουμε τα rafale και γενικά γιατί χαλάμε τόσα λεφτά γιά εξοπλισμούς από τη στιγμή πού τρέχουμε σάν τις πουτανίτσες κάθε φορά γιά βοήθεια στίς ΗΠΑ και στούς Ευρωπαίους.

  5. Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ…ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ??? ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…Ο ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Comments are closed.