Μύρισε μπαρούτι στην Αλεξανδρούπολη: Ήχησαν τα κανόνια του Ελληνικού στρατού

Κοινοποίηση:
army__2_

Εντυπωσιακά φωτογραφικά καρέ από την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΔΗΜΑΡΑΤΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ 2020» που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Αλεξανδρούπολη έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Στην άσκηση, στην οποία εξετάστηκαν διαδικασίες και τεχνικές διεξαγωγής επιθετικών επιχειρήσεων από Συγκρότημα Ίλης αρμάτων, συμμετείχε:

– Προσωπικό και μέσα της ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (ΧΧΙ ΤΘΤ «ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΙΠΠΙΚΟΥ – ΠΙΝΔΟΣ»).

– Επιθετικά Ελικόπτερα (ΕΕ/Π) τύπου Apache της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ).

army__1_
army__3_
army__4_
army__5_
army__8_
army__7_
army__6_
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΠΡΟΣΕΧΤΕ Ο ΕΝΤΟΡΓΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ . ΑΜΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΛΛΗΣΟΝΤΑΙ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΤΡΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΜΕ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΗΣ ΛΥΒΙΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΦΡΕΓΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΙΣΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ Ο ΕΝΤΟΡΓΚΑΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΠΟΝΤΙΟΥΣ ΝΗΣΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΑΙ ΡΩ.
    ΟΧΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.
    ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
    11/06/2020

Comments are closed.