Μύκονος: Πακιστανός βίασε τουρίστρια! Συνελήφθη πριν μπει στο πλοίο της γραμμής

Κοινοποίηση:
10-8-2020_ΦΩΤΟ

Χειροπέδες σε έναν Πακιστανό, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό μιας νεαρής τουρίστριας, πέρασαν οι λιμενικοί στην Μύκονο, λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής και φύγει από το νησί!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, σε κατάσταση σοκ η γυναίκα πέρασε το κατώφλι της Ασφάλειας Μυκόνου και κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα άγρια βιασμού από έναν αλλοδαπό άνδρα.

μυκονος ληστεια ψαροταβερνα

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες και λίγες ώρες αργότερα, άνδρες της λιμενικής αρχής, με βάση την περιγραφή που είχε δώσει η γυναίκα, κατάφεραν και εντόπισαν τον Πακιστανό στο λιμάνι.

Αμέσως τον προσήγαγαν, ενώ κλήθηκε και η τουρίστρια προκειμένου να τον αναγνωρίσει, όπως και έγινε. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Πακιστανόγυφτος: Εν δυνάμει βιαστής. Προκαταβολικό μπουζούριασμα και “πακέτο αυθημερόν” στον Χάφταρ (αν τον δεχτεί) για να φυτεύει χουρμαδιές στην έρημο…

  2. 9*19mm πάρτε ότι μπορείτε από όπλα……θα χρειαστούν…..

  3. Καλά της έκανε… Σε κάποιο άλλο βίντεο πιθανότατα να έλεγε κρίμα το προσφυγόπουλο! Που να βιάσουν όλες τι κόρες των συριζέων Μητσοτάκιδων και όσων ανοίκουν σε ΜΚΟ και γουστάρουν λάθρο!!!

  4. αυτος ειναι επενδυτης συμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ

  5. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς παιδιά όμως αν τυχον ήταν δικό μου συγγενικο προσωπο αυτή η κοπέλα… από τα δόντια θα τον αναγνώριζαν τον λαθροπ@στα!
    Δικαιοσύνη δεν υπάρχει.. φυλάξτε όπως μπορείτε τους ανθρώπους σας.

  6. ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Μ@Λ#ΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΣΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΙΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ !!!!!ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΡΑ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .

  7. Δεν το πιστεύω. Σαν δεν ντρέπεται ο Πακιστανός. Τον φέραμε στην Ελλάδα για να πηδ@ει τις Ελληνίδες να βγάλουμε τα καινούργια μουσουλμανάκια και αυτός πηδ@ει τουρίστριες? Ε όχι ρε φίλε. Αλλού τρως, αλλού πίνεις, αλλού πας και το δίνεις? Και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς το πολύτιμο πακιστάνικο σπέρμα?

  8. Ήδη ο Ελληνικός τουρισμός, δέχτηκε το ισχυρό χτύπημα του κορωνοιού. Ο αράπης απλά έδωσε το τελειωτικό. Σαφώς δεν τον ενδιαφέρει, διότι είναι μουσαφίρης και κάνει μια ακόμα αρπαχτή. Οι επαγγελματίες του τουρισμού, πόσο ενδιαφέρονται για την άριστη έξωθεν εικόνα του νησιού τους; Γιατί δεν ξεσηκώνονται ενάντια στον αράπη; Γιατί δεν τιμωρείται αυτός που τον απασχολούσε; Γιατί οι τοπικές αρχές (Δήμος, αστυνομία, λιμενικό) δεν έπραξαν το έργο τους, να παρακολουθούν το πακι;;

    1. η σαρια τα καλυπτει ολα αυτα. ο “μουσαφηρης” ειναι καλυμενος απο την σαρια, η κοπελα μαλλον θα μαθει να ντυνεται για να μην προκαλει και στην ελλαδα και στην χωρα της. διοτι η ισλαμοποιηση της ευρωπης και της ελλαδας ειναι oλοκληρωμενες και απο εδω και εμπρος……. καλως τα δεχτεικατε…………….. και στην τελικη “ο μουσαφηρης” ας δει ΒΒ η GNTM η Bachelor

  9. Παλιά στο φαρ Ουέστ υπήρχε η πινακίδα …ξένε θα σε γεμίσουμε μολύβι και μετά θα κατοικείς 2 μέτρα κάτω από τη γη..γιατί να μην υπάρχει αυτή η πινακίδα τώρα στην Ελλάδα;

  10. ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ…ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΩΣ ΒΙΑΣΜΟ…ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΠΕΡΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ…ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ…ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΣΟ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ

  11. Όποιος υπόγραψε για να μείνει στην Ελλάδα θέλει ξύλο.

  12. Να βιασουν τις γυναικες και τις κορες των αλληλεγγυων και των λαθρολαγνων, μονο ετσι αυτοι θα βαλουν μυαλο και θα καταλαβουν τι κτηνη μαζεψαν μεσα στην χωρα!!!!!! Χωστε τον μεσα βαθια και μετα στα τσακιδια!!!!!! Στην πατριδα του θα τον κρεμουσαν τον κοπριτη, γι’ αυτο ολοι αυτοι ερχονται Ευρωπη, οπου κατοικουν……φιλεσπλαχνοι με νομους του κ@λου!!!!!!!

  13. Έλα ρε! Δεν το πιστεύω! Έκανε τέτοιο πράγμα Πακιστανός; Αφού μας λένε ότι εδώ ήρθαν να μας μπολιάσουν πολιτισμό και κάνουν τέτοια;

  14. Γιατί δε βλέπω αντιδράσεις από τις μπουτούδες αξύριστες του σύριζα;;; Αυτές φαίνεται ότι κόπτονται μόνο για όσες φοράνε μαντήλα και παλτό…. για κάθε άλλη (π.χ. Μυρτώ, γιαγιάδες που βιάστηκαν, πωλήτριες που ανέχονται τον κάθε κατσαριδόχρωμο) μούγγα στη στρούγγα.

  15. Περιμένετε λίγο ρε παιδιά!!μην βιάζεστε να κατηγορήσετε τον κακόμοιρο ανθρωπάκο.

  16. Βγάλτε και την ετυμηγορία του εισαγγελέα που προφανώς θα είναι αφέθηκε ελεύθερος .

  17. ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ΄΄ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ……

Comments are closed.