15/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Μύκονος: Γνωστός πυγμάχος πλήρωσε 920 ευρώ μια μπριζόλα και «έβαλε τα κλάματα»!

Κοινοποίηση:
920

Η Μύκονος βρίσκεται το τελευταίο διάστημα συχνά στο επίκεντρο της παγκόσμιας επικαιρότητας όχι μόνο με τα καλύτερα σχόλια.

Μετά από την υπόθεση του εστιατορίου με τα καλαμαράκια και αυτή της κλοπής της Τζιτζι Χαντίντ σήμερα μία ακόμη περίπτωση φέρνει στο φως η Daily Mail.

Πρόκειται για τα 920 ευρώ που πλήρωσε για μία μπριζόλα rib eye ο γνωστός πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας Ricky Hatton.

O κορυφαίος βετεράνος Βρετανός πυγμάχος στην κατηγορία των Μεσαίων Βαρών (έχει ηττηθεί μόνο από τους Mayweather και Pacquiao) βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Μύκονο και όπως φαίνεται απο τις αναρτήσεις που κάνει στο instagram χαίρεται ιδιαίτερα τις διακοπές του.

Το μόνο που του φαίνεται να του χάλασε την διάθεση ήταν ο χθεσινοβραδινός λογαριασμός που πλήρωσε σε γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου, όπου όπως φαίνεται και από την απόδειξη που «ανέβασε» ο λογαριασμός άγγιξε τα 2.000 ευρώ από τα οποία τα μισά σχεδόν αφορούσαν μία μπριζόλα rib eye (920 ευρώ)

«Ξύπνησα το πρωί σε μια λίμνη από γ@@@μενα δάκρυα» σχολιάζει ο ίδιος στην ανάρτηση του για τον λογαριασμό στον οποίο επίσης ένα μεταλικό νερό χρεώνεται στα 16 ευρώ και το ψωμί 14 ευρώ. Όπως ήταν αναμενόμενο οι ακόλουθοι του δεν άφησαν ασχολίαστη την ανάρτηση. «Ρίκυ θα φας πάλι σήμερα rib eye ή θα την βγάλεις με κανένα πιτόγυρο;» αναφέρει ένας ακόλουθος με αρκετά σαρκαστική διάθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. Στο Τόκυο θα πλήρωνε 300 δολλάρια περίπου για το κρέας. Οπότε πιασοκωλε το μαγαζάκι.

  2. ΡΕ ΣΚΑΤΟΜΟΥΡΗ ΕΓΓΛΕΖΕ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ??????ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΠΧ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΦΙΚΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΚΟΒΕ Η ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΕΓΓΛΕΖΙΚΑ ΠΕΗ ΜΟΝΟ ΚΟΒΕ ΤΡΩΝΕ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΚΙΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΣΕΣ ΠΕΙΝΑΛΑ!!!!!!!!

    1. ΡΕ ΚΑΡΑΒΛΑΧΕ ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ; ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΗΣ SIEMENSΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ;

  3. μοσχαρι kobe εφαγε δεν εφαγε ενα απλο κρεας ! οποτε και λιγα πληρωσε !

  4. 17 χρονια τεχνικος κ πληρωνομαι 600 μηνιατικο…συν 300 400 μαυρα καθε μηνα. οταν βλεπω αυτα τα ποσα με πιανει ιλιγγος…2000??? εχω να παω ταβερνα απο περσι το καλοκαιρι…κωλονησο για κωλανθρωπος οπως ο εργοδοτης μου που εμαθα οτι περασε απο κει φετος

  5. η λυση για το σκανδαλο της μυκονου, ειναι να σταματησουν οι ψωναρες να πηγαινουν!! που νομιζουν οτι παιρνουν αξια με το να χρυσοπληρωνουν οτι μακακια τους δινουν!! εχω δει μαζοχες αλλα σαν αυτους, ΟΧΙ!

  6. ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΦΟΡΟΥΣ//.ΑΠΟ ΨΩΝΙΑ ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ

    1. Δεν είναι για λιγουρια αυτό το κρεας

      1. ΛΙΓΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ

        ΕΛΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

        1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ «Η ΠΑΤΕΡΑΣ» ΚΩΛΟΒΛΑΧΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ; ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΚΙΩΣΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ.

        2. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πρόσεξε μην σκίσεις την ζαρτιερα σου χρυσή μου

  7. Ετσι, ετσι. Αφου δεν με θελει διπλα του, να πληρωσει τα κερατιατικα!!!!

  8. Πολύ καλά ήξερε ο καρνάβαλος τι παρήγγειλε…Το ΚΟΒΕ είναι γνωστό ότι είναι το πιο ακριβό κρέας. Είναι γιαπωνέζικο και για γκουρμέ. Σαν να πας ας πούμε να παραγγείλεις χαβιάρι μπελούγκα μια καλή ποσότητα και μετά να κάνεις την κλαίουσα…Όσο δε για τα υπόλοιπα που παρήγγειλε σε αυτές τις τιμές, δεν ήξερε που πήγαινε; Τα πολλά χτυπήματα στο κεφάλι του κατέστρεψαν κάθε εγκεφαλικό κύτταρο…

  9. Ρε 900 ευρώ τη μπριζόλα δεν τη τρως ούτε στο Emirate palace και Burj al Arab του Ντουμπάι!!! Τι άλλο θα δούμε! Ρε τα ψώνια της Μυκόνου!! Τι είναι η Μύκονος ρε ;;!!!

  10. ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΧΡΥΣΑΦΙ;

  11. Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΔΎΟ ΧΙΛΙΆΡΙΚΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌ ΑΓΌΡΑΖΕ ΈΝΑ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΜΟΣΧΆΡΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ 200ΚΙΛΑ ΣΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΤΑΐΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΏΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

  12. Η μπριζόλα φαίνεται well done και σόλα,γι’αυτό κλαίει τα λεφτά του ο κοκκινοτριχης.

  13. διότι η παρτίδα ήταν CHECK-MAT

  14. τώρα με την άρση των capital controls τα 920 μάζι με πολλά άλλα θα την κάνουν κατευθείαν για Ελβετίες και Κέυμαν.

  15. Κρυρίφοπουστάκι είσαι έ? Σου αρέσει να σε πηδάνε με τρόπο, για αυτό έβαλες τα κλάματα από ευχαρίστηση μωρή έτσι? Όταν ξανά κ@υλώσεις να πας να σου χαϊδέψουν το κωλαράκι και να ξανα φας την βοϊδόπουτσα. Ο Τουρκαλάς που έχει τα ΝΑΜΜΟS ξέρει να σε ικανοποιεί με το οθωμανικό κόλπο.

  16. Εσκεμμενα πηγε εκει.εσκεμμενα παρηγγειλε την μπριζολα.ηξερε ποσο κοστιζει.το εκανε για λιγη δημοσιοτητα.για κατι τετοιους τα 900€ ειναι σαν τα 20€ για εμας τους “φτωχους”.κακως λοιπον ασχολουμαστε με δ’αυτον.

  17. Του δωσανε και πληρωσε μη νομιμη αποδειξη οπως λεει πανω το χαρτι.
    Αρα παλι καινουργια φοροδιαφυγη και με φωτο αυτη τη φορα.

  18. Αφου συνεχιζουν κ πηγαινουν! Και λιγα τους παιρνουν…

  19. Ναπαλμ στο νησι της ανωμαλιας και των βρωμιαριδων και μετα μια ναπαλμ στα εξαρχια να εξαφανιστουν απο τον χαρτη για να ξεβρωμισει μια και καλη ο τοπος!!

    1. Ναπαλμ στον Πύργο τον Λευκό ρε μπουγατσοκιμα!!!

      1. Tι εγινε ρε κρατικοδιαιτε πρακτορακο σου θιξαμε τα μπουρδελα της ανωμαλιας!!Για κοπιασε ρε πεταμενε τουρκαλβανε!!Εξω απο τον Π.Α.Ο.Κ μας ρε προδοτικο σκουλικη!!!

    2. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΠΑΤΙΡΗ, ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΩΡΑ.

      1. αναρχοπουστρακια σιγα μην καψεται τα στριγκακια σας!!Ξυδακι πουστρακι!!

  20. Εμενα εκτος των υπερβολικων τιμων εκεινο που με εξοργησε στην αποδειξι ειναι η χρηση αγγλικης γραφης. Μηπως ειμαι σε αλλη χωρα;

  21. άχαχαχαχαχα, ρέ μαλάκες που υπάρχουν και τους πιάνουν το κώλο.. καλά τους κάνουν.

Comments are closed.