Μύδροι του Χρήστου Δάντη για τη ΝΔ: «Κυβέρνηση της ντροπής και του σκοταδισμού, που όταν δεν τα πηγαίνει καλά ”φταίει η νεολαία”»

Κοινοποίηση:
1

Με μια χειμαρρώδη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης, ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης στρέφεται κατά της κυβέρνησης μετά τα νέα μέτρα που εισηγήθηκαν στον κλάδο του Πολιτισμού.

Μετά την απόφαση για μείωση της πληρότητας σε συναυλίες θέατρα και κινηματογράφους, υποχρεωτική χρήση μάσκας κατά την διάρκεια αυτών και απαγόρευση καπνίσματος και κατανάλωσης αλκοόλ σε κλειστούς χώρους, τα κέντρα διάσκεδασης θα παραμείνουν κλειστά.

Ο Χρήστος Δάντης στην ανάρτησή του απευθύνεται σε συναδέλφους του που στήριξαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τοποθετήθηκε κάνοντας λόγο για κυβέρνηση της ντροπής και του σκοταδισμού που ρίχνει ευθύνες στη νεολαία, ενώ τονίζει ότι κατάφερε να φτωχοποιήσει τόσους κλάδους μέσα σε λίγους μήνες.

Ολόκληρη η ανάρτησή του Χρήστου Δάντη
«Για άλλη μια φορά θα τοποθετηθώ.

Για άλλη μια φορά δεν θα κάνω τον μ@λ@κ@.

Η λέξη «πολιτισμός» είναι βαριά λέξη,Αλλά με ευρεία,αρκετά «ανοιχτή» έννοια.
«Πολιτισμός» στη μουσική είναι από το «Αξιον Εστι» Μέχρι το «Περνά Περνά η Μέλισσα».

Δε μπορείς Ν απαγορεύσεις την εργασία (Επικαλούμαι το Άρθρο 22 του Συντάγματος της Ελλάδας γι αυτό-διαβάστε το και πείτε μου τι καταλαβαίνετε) Ούτε στον Φραγκούλη η τον Κραουνακη (Που προσωπικα λατρεύω) αλλά ούτε και σ’ ένα κλόουν.

Προσφέρουν όλοι πολιτισμό, ψυχαγωγία, διασκέδαση, εκπαίδευση, πράγματα που χρειάζονται για τον σωστό ψυχισμό των ανθρώπων.

Όσοι συνάδελφοι στηρίξατε την κυβέρνηση αυτή της Ντροπής,Του σκοταδισμού, που όταν τα πηγαίνει καλά αυτοχειροκροτείτε Και κομπάζει, αλλά όταν δεν τα πηγαίνει καλά «Φταίει η νεολαία που συγχρονίζεται στα Clubs και τα νησιά» που η ίδια άνοιξε κι είπε «περάστε ελεύθερα»,

Την κυβέρνηση που κυνήγησε το θέαμα στην Ελλάδα ξεκινώντας από την απαγόρευση καπνίσματος, την βαριά φορολογία, φτάνοντας εδώ,στην απαγορευση της ΕΡΓΑΣΙΑΣ μας έστω και για 15 μέρες (που δεν το βλέπω,θα τραβήξει πιο μακριά),δεν θα πω βαριές κουβέντες γιατί πιστεύω στη συγχώρεση,αλλά Καλά θα κάνετε να ανατρέξετε πίσω στη μνήμη σας και να θυμηθείτε

Τα 5 χρόνια ελεεινής αντιπολίτευσης που κάνατε στην προηγούμενη κυβέρνηση (αυτήν που μάς απάλλαξε από την ΑΕΠΙ και την αισχροκέρδεια της,αυτήν που δικαίωσε τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ,ναι!) Και την επόμενη φορά να λειτουργήσετε με σωστότερο μυαλό, με σωστότερη κρίση, γιατί τελικά «πήρε και σας η μπάλα».

Όσο για εμάς, μην ανησυχείτε, θα κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα.

Η κυβέρνηση αυτή είναι ΝΤΡΟΠΗ για όλους τους

ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ,ΣΥΝΘΕΤΕΣ,ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥΣ,ΦΩΤΙΣΤΕΣ,ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΚΗΝΗΣ,ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ,ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ,ΘΕΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ,ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ,ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ,MANAGERS,AGENTS,ΚΟΜΠΕΡ και ΚΛΟΟΥΝ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ,ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΕΣ,ΧΟΡΕΥΤΕΣ,ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥΣ,DJs,ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ,ΜΑΙΤΡ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΠΑΡ ΘΕΑΤΡΩΝ,ΤΑΞΙΘΕΤΕΣ ΤΑΞΙΘΕΤΡΙΕΣ,ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ,ΜΠΑΡΙΣΤΕΣ,ΣΕΦ,ΜΑΓΕΙΡΕΣ,ΤΥΠΟΓΡΑΦΩΝ και λοιπών από κλάδους που κατάφερε να φτωχοποιήσει μέσα σε μόλις ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Οι καλλιτέχνες όταν βγάζουν χοντρά λεφτά κάνουν μόκο. Τώρα που θίχτηκε η τσέπη τους διαμαρτύρονται. Δέκα χρόνια μνημόνια δεν διαμαρτυρήθηκαν για τους ανθρώπους που ψάχνανε στα σκουπίδια, που ήταν άνεργοι,.που κοιμόντουσαν στα παγκάκια και στις σπηλιές στου Φιλοπάππου. Τώρα που ήρθε η σειρά τους βγαίνουν απο τη χλιδάτη βιλλάρα τους και κλαψουρίζουν, κάνοντας και θετικά σχόλια για το βρωμοσύριζα που μας έφερε την παρακμή σε όλα τα επίπεδα. Στις εκλογές ψηφίζουμε πατριωτικά κόμματα και όχι ελεεινούς προδότες.

  2. Δεν έχει τέλος ο κατήφορος.Μου φαίνεται σιγά σιγά θα αρχίσουμε να αναπολούμε την κυβέρνηση Τσίπρα.
    Τουλάχιστον εκείνη πούλησε ένα όνομα το οποίο δέχθηκαν και τούτοι.Ετούτοι όμως παζαρεύουν με τους Τούρκους το ξεπούλημα Εθνικής κυριαρχίας κάτι που δεν τόλμησε ο Σύριζα.

  3. Προσωπικά, με ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ και με ΘΥΜΩΝΟΥΝ οι “τοποθετήσεις” που περιστρέφονται μόνον και μόνον γύρω από το οικονομικό κέρδος …
    Τόσες προδοσίες, τόσες εθνικές μειοδοσίες, τόσες αυτοκτονίες, τόσες δολοφονίες … και κανείς “καλλιτέχνης” δεν βγήκε να τοποθετηθεί -πόσο μάλλον να διαμαρτυρηθεί- για την Μακεδονία μας, για το Αιγαίο μας, για τον ΄Εβρο μας, για την Παιδεία μας, για τις Αξίες μας, για τους συνέλληνες που οδηγήθηκαν στον θάνατο -εξαιτίας της πολιτικής αναλγησίας, της χρεωκοπίας, της φοροληστείας- για την λαθρομετανάστευση και τον λαθρεποικισμό, για την παρακμή (ηθική, πνευματική, κοινωνική) της Χώρας …
    Συνηγορώ και επαυξάνω επί της συγκεκριμένης τοποθέτησης του Δάντη … Δεν είδα, όμως, κανέναν Δάντη ή τον οιονδήποτε αναγνωρίσιμο “Δάντη” να τοποθετηθεί ποτέ, επί πολλών καίριων και φλεγόντων ζητημάτων που ταλανίζουν, επί δεκαετίες, την κοινωνία της Χώρας (λιποθυμίες ορφανών και άπορων παιδιών, εξευτελισμός και ταπεινώσεις αξιοπρεπών πολιτών, πλειστηριασμοί πρώτων κατοικιών, άγρια καταστολή κεκτημένων δικαιωμάτων των πολιτών, περιορισμός αυτονόητων ελευθεριών, απαξίωση ηθικών αξιών, έλλειψη ηθικών φραγμών, ξεπούλημα εθνικών ιδεών, προσβολές Συμβόλων ιερών, διαστρέβλωση ιστορικών αληθειών) …
    Λυπηρό έως τραγικό, να κάνουμε επιλεκτική κριτική, μόνον ως προς το μέρος που αφορά μόνον την δική μας τσέπη και.το δικό μας πορτοφόλι, όταν γύρω μας, μαστίζει η εθνική, η ηθική, η οικονομική, η κοινωνική κρίση, ΟΛΑ τα στρώματα της κοινωνίας μας …
    Καμία κατάργηση εισφορών στην ΑΕΠΙ, δεν αντισταθμίζει, κύριε Δάντη, το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, το επικείμενο ξεπούλημα του Αιγαίου μας, την παράνομη αντιστροφή ενός δημοψηφίσματος, το κουκούλωμα σοβαρών σκανδάλων, την ατιμωρησία των καταχραστών δημοσίου χρήματος, την κάλυψη των υπευθύνων & υπολόγων έναντι της καταστροφής του ΄Ελληνα πολίτη, θέματα για τα οποία ουδέποτε εσύ η κάποιος από τους συναδέλφους σου (“της Τέχνης, των Γραμμάτων και του Πνεύματος”) εκάματε την ελαχίστη νύξη …

  4. Η λέξη υγεία είναι πιό βαριά από τον πολιτισμό (κύριε) Δάντη,να έκανες τα κουμάντα σού όταν κονόμαγες εσύ και όλο το συνάφι σού,έρχονται και στραβές στή ζωή,τώρα ξύπνησες; πού ζούσες τα προηγούμενα χρόνια; η λέξη μνημόνια σού λέει τίποτα; ύφεση, ανεργία, αυτοκτονίες, φυγή τών νέων στο εξωτερικό;
    Τώρα πού θίχτηκε η τσεπούλα σας βγήκατε να μιλήσετε; γιατι; για να μας σπάσετε τα νεύρα; τώρα είναι αργά βγάλτε το σκασμό.

  5. Ούτε κου-ραδού-λη ούτε τσίριζα!!! Όλοι τους είναι για πολλές κλωτσιές!!!

  6. ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΟΥΛΙΑΞΑΜΕ ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ

  7. ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ

  8. πρεπει ναναι κανεις πολυυυυυυυυ κομματοσκυλο για να συνεχιζει να στηριζει αυτη τη κυβερνηση..δεν παω σε κεντρα, ουτε βγαινω συχνα…αλλα ματωνει η καρδια μου να βλεπω την χωρα μου να πεθαινει και να μη μπορω να κανω τιποτα

  9. Και να παρουν θεση ολοι οι καλλιτεχνες και οι ανθρωποι του πνευματος! Πισω απο μια συναυλια η θεαμα κρυβονται πολλοι αθρωποι που βγαζουν το ψωμι τους! Να βγουν ολοι να τον κραξουν τον ακατανομαστο! Λεγαμε να φυγουν οι αθεοι ζαιοι και μας βρηκαν χειροτερα! Μας καταστρεφουν και καθομαστε και τους κοιταμε!

  10. Σωστα λες κυριε Φαντη πως θα τοποθετηθεις και δεν θα κανεις τον μ@λ@κα. Βεβαια μιας και χρησιμοποιησες αυτη τη γλωσσα (την λαικη εννοω) θα κανω κι εγω το ιδιο και θα πω οτι αν καποιος δεν ειναι μ@λ@κας οντως χρειαζεται προσπαθεια να μην κανει τον μ@λ@κα. Αν ειναι μ@λ@κας δεν θελει καμμια προσπαθεια. Ειναι αυτοδικαιως και αυτονοητως μ@λ@κας. Οποτε ολα καλα. Αυτο σαν επεξηγηση των πιο συχνων περιπτωσεων.γιατι – καπου εκει μεσα υπαγομαστε ολοι. Λοιπον καλο θα ειναι να μιλας για τον εαυτο σου. Ποιος σου ειπε εσενα ρε παληκαρι οτι δεν εχουμε σωστη κριση ? ποιος σου ειπε οτι η δικη σου ειναι η σωστη ? Για την αεπι αγαπησες την προηγουμενη κυβερνηση ? Με γεια σου με χαρα σου. Ο καθενας ειναι υπευθυνος για οσα λεει. ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ : ξεχασα να αναφερω πως υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να ειναι καποιος μ@λ@κας και να μην το ξερει καν.

      1. Law first : Ναι φιλε. Δεν διαβασες προσεκτικα. Ειπα ολοι.Οταν λεμε ολοι εννοουμε ολοι.Μεσα στο “ολοι” ειμαι κι εγω. Οπως κι εσυ επισης.

  11. Δηλαδη πανηλιθιε θα ψηφισεις τσιπρα , δηλαδη παλι Σορος . Ρε ζωον που δεν εχεις καταλαβει ακομη τιποτε , αγραμματε, να ριξουμε τον Μητσοτακη Σορος και να ψηφιζου ε τον Σορος Τσιπρα. Υπαρχει και ο Κασιδιαρης ηλιθιε τον οποιο μισεις πανηβλακα.

    1. Υπάρχει και το Κίνημα Αλλαγής και η Φώφη Γεννηματά.

      1. Η φωφη κάνει μόνο να πλύνει κανα βρακι και να κάνει και καμια Φασίνα!!!

Comments are closed.