Μόνο χειροπέδες δεν τους πέρασαν! “Έσκισαν” όσους επιχείρησαν να “δραπετεύσουν” στο χωριό για Πάσχα

Κοινοποίηση:
diodia-arthrou

Στη βεβαίωση 81 παραβάσεων για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ, χθες, Μεγάλη Πέμπτη 16 Απριλίου, σε όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα, οι παραβάσεις σημειώθηκαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στις εξής περιοχές: 36 στην Αττική, 19 στην Κεντρική Μακεδονία, 12 στη Θεσσαλονίκη, 5 στην Δυτική Μακεδονία, 4 στην Δυτική Ελλάδα, 4 στη Θεσσαλία και 1 στην Ήπειρο. Για τις συγκεκριμένες παραβάσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ, ενώ σε 56 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 535 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα, ενώ σε 309 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για 60 ημέρες.

Παράλληλα, για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 1.738 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα 150 ευρώ, στις εξής περιοχές ως ακολούθως: 709 στην Αττική, 203 στη Θεσσαλονίκη, 120 στην Κεντρική Μακεδονία, 119 στη Δυτική Ελλάδα, 115 στην Κρήτη, 71 στην Πελοπόννησο, 69 στη Στερεά Ελλάδα, 67 στο Βόρειο Αιγαίο, 66 στο Νότιο Αιγαίο, 62 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 57 στα Ιόνια Νησιά, 55 στη Θεσσαλία, 20 στην Ήπειρο και 5 στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί 43.730 παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα.

Επίσης, για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λ.π), παρά την σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκαν 17 παραβάσεις και συνελήφθησαν 10 άτομα. Από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σε όλη τη χώρα 457 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 436 άτομα.

Όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Διαβάστε αναλυτικά στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Μ.Παρασκευής που κυκλοφορεί πλέον και στα σούπερ μάρκετ, ρεπορτάζ για τα απαγορευτικά μέτρα μετακίνησης και τα πρόστιμα:

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Μπροστά στην απώλεια της σούβλας όλοι ξεσηκώνονται.

  2. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
    ΠΟΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ……ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 12 ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ 12 ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ.
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ
    ΤΟ ΑΡΝΙ….ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ <> ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΡΕΥΤΟΥΝ;
    ΛΟΙΠΟΝ: ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ:
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ…ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ…ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΤΕ
    ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΦΥΛΑΓΩΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ;

  3. Αθηναίοι κσθηστε στις φυλακές διαμερίσματα σας φθάνει κάθε φορά βρομιζεται την ύπαιθρο

  4. Στο μπουντρούμι λαμόγια πονηροί…..όλοι Ελληναραδες ρε …. εμείς που είμαστε ραγιάδες όπως νομίζετε..φωνάζουμε μπράβο…..ΜΠΡΑΒΟ…..

  5. Ο Παπαδόπουλος πηδαγε τους ανθέλληνες…. Και όχι τους Έλληνες…

  6. ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΡΕ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.

  7. Ο ενθουσιασμός τους τώρα θα βγεί σε μαζικές συνάξεις σε σπίτια 60 τετραγωνικών και θα αρρωστήσει το ΟΛΟ σύμπαν. Ενώ στα χωριά τους θα ήτανε σε άπλετους χώρους στην εξοχή και με αποστάσεις και οξυγόνο με ελάχιστη έως μηδενική επικινδυνότητα.

  8. ΚΡΕΜΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ …. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΣΤΙΓΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΗΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ…ΑΛΗΤΑΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΠΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΧΩΘΗΤΑΙ…………..

    1. Ο νεοέλληνας δεν ξυπνάει ούτε με ατομικές βόμβες.

  9. Τόσα χρόνια είχε εξαφανιστεί η αστυνομία και όλοι οι (καλοί άνθρωποι)κλέφτες κλπ αλώνιζαν και σκότωναν.Ξαφνικά γεμίσαμε αστυνομικούς και drones που κυνηγάνε τους φορολογούμενους πολίτες…

  10. Όλα τα χρόνια παρακαλούσαμε για χούντα τώρα γιατί φωνάζετε;;;όλοι μέσα μέχρι νεοτέρας

    1. Αυτό που γίνεται εχει ξεπεράσει την χούντα η χούντα δεν απαγόρευε να πας στο χωρίο σου για πασχα ούτε απαγορεύεσαι το άνοιγμα των εκκλησιών και να προσκυνάν τον επιτάφιο ούτε έκλεισε τα νεκροταφεία. Μην γινεσε τρολακι μόνο και μόνο να τρολαρεις την χούντα .Αυτοί έχουν ξεπεράσει την χούντα.

    2. Σωστός,να κάτσουνε στά σπίτια τούς δε θα πάθουνε τίποτα τη θέλουνε να τα ψοφήσουνε τα γερόντια

  11. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΣΤΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΝΩ ΣΤΑ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ!

    1. κι τα σουπερ μαρκετ χριαζοντε ομως το γεγονος οτι οι ναοι ειναι κλειστοί ειν εμετικό

  12. Και ξαφνικα μια ωραια πρωια μερικοι Ελληναραδες οπως παντα αποφασισαν οτι
    ολα αυτα που κανουν ολλα τα κρατη του κοσμου
    ειναι ετσι για πλακα η χωρις λογο….
    αυτα…!!!!

  13. Μπράβο καλά τους έκαναν με τους ανεγκέφαλους

  14. Κανονικά έπρεπε χειροπέδες. Αφού με τα λόγια δεν καταλαβαίνουν. Ρε μέσα στο σπίτι ή στην φυλακή, για όσο χρειαστεί. Δεν θα αρρωστήσουμε από τους ανεγκέφαλους. Μπράβο στον Νίκο Χαρδαλιά.

    1. Σκάσε άπλυτε μωαμεθανέ.
      Έμαθες και ελληνικά γύφτο και μιλάς.
      Η κυβέρνηση θα πέσει και θα σας κάψουμε όλους τους ανθέλληνες..
      Παράσυτα της κοινωνίας νεκροί ή ζωντανοί το ίδιο μας κάνετε.

      1. Είδαμε και τα κατορθώματα των χριστιανών. Μόνο την παρανομία και την απειθαρχία έχουν στο μυαλό τους.

    2. Τι χειροπέδες ; Έπρεπε να τους εκτελέσουν για παραδειγματισμό τι όχι;;;; τόσα χρόνια θέλατε χούντα τώρα δε γουστάρετε κύριοι; Μέσα όλοι μέχρι της επόμενες εκλογές και αν τολμάτε βγείτε έξω!

      1. Εσύ είπες για εκτέλεση, εγώ είπα φυλακή. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Εκλογές στο τέλος της τετραετίας, αφού πρώτα γίνετε άνθρωποι πειθαρχημένοι.

        1. Εκτελέση και μετά φυλακή τόσα χρόνια χούντα ήθελαν τώρα γιατί γκρινιάζουν;

      2. Τι σχέση ρε καθυστερημένε πανίβλακα κουμουνιστή άθεε έχει η χούντα του Παπαδόπουλου με αυτήν την νεοταξίτικη του Μητσοτάκη

        Σαμπως ξέρεις ρε?ότι σας έχουν ταΐσει ρε γίδια Γίιδια παππαγαλίζετε

        Ο Παπαδόπουλος φυλάκιζε μόνο αριστερούς και άθεους και γύφτους και πολύ καλά έκανε
        Οι Έλληνες και εννοείται ο Χριστιανοί δεν περιορίστηκαν ποτέ από αυτήν την τελευταία εθνική 7τια
        Οι κάτοικοι είχαν μονίμως δουλειά τιμούσαμε τα έθιμα και τις παραδόσεις μας κανονικά
        Υπήρχαν ανέσεις σε συνταξιούχους και πάταξη της τρομοκρατίας , όλοι κοιμόντουσαν με ανοικτά παράθυρα και όλοι τιμούσαμε το έθνος των Ελλήνων! Αυτό δεν άρεσε στους ευραίους σιωνιστές Αμερικανούς όπως πάντα και εφόσον ( έβαλαν το χεράκι τους και βγάλανε το ματάκι τους , έβαλαν σπιουνιές στο τέλος να πέσει η χούντα που τους χάλασε τα σχέδια ) με προπαγάνδες και ψεύτικες δημοσιεύσεις έπεσε και όπως πάντα αυτοί που αγωνίζονται πάντα για το καλό της πατρίδας πάντα κάποιοι ξένοι και εσωτερικοί εφιάλτες τους φυλακίζουν
        Έτσι τι σχέση έχει η εθνική 7τια με του Κούλη του ανθέλληνα που συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο ???

        1. Σκάσε εσύ και κάτσε μέσα αλλάξανε τα πράγματα ρε καθυστερημενε θα σε ρωτήσουν κιόλας; Χούντα νέα τάξη πραγμάτων και πολυπολιτισμικά ε αρέσει η όχι αυτά εχυμε

    3. Αli σου αρέσουν οι χειροπέδες μπαγασάκο ε; Να σου φέρω και λίγα καρότα;

    4. Η ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ Η ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.

  15. οι μπατσοι να σκεφτούν πως κι αυτοι λαός ειναι δε ειναι αφεντικα !! θα γινει μια μερα ο διαχωρισμός κι το σκάρτο πραμα θα παει στα τσακίδια !!

    1. Το “θα γίνει μια μέρα” είναι γενικό και αόριστο και βαρέθηκα να το ακούω χρόνια. Δώσε μας ημερομηνία να σε πάρουμε στα σοβαρά.

      1. Πρώην πασοκοικαι νεοδημοκρατες είναι όλοι αυτοί που κλαίνε τώρα ρε Αλί τι περίμενες δηλαδή; Όλο θα και θα ειναι

Comments are closed.