Μόνο εδώ: Τζένη Μπαλατσινού: Ράβεται για… κυρία υπουργού! Νέα γκαρνταρόμπα με σύμβουλο τη Μαρέβα! Η φοβερή αλλαγή της μέσα σε 10 χρόνια (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Αν παρατηρήσει κανείς το πρόσωπό της, από χρόνο σε χρόνο είναι διαφορετικό. Το ίδιο και το στυλ της το οποίο τελευταία έχει αρχίσει να προσαρμόζεται για ευνόητους λόγους…

Ο Βασίλης Κικίλιας θεωρείται σίγουρο ότι θα πάρει υπουργική θέση εάν η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές, κάτι που αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι το πιθανότερο και έτσι η μέλλουσα σύζυγός του πρέπει να προσαρμοστεί σε νέα στυλιστικά δεδομένα. Άλλωστε, ήδη το βλέπουμε αυτό. Η Τζένη, στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της με τον πολιτικό, φορά είτε αυστηρά κουστούμια, είτε κλασσικά φορέματα.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. η “μανταμ” τζενη εχει “σπουδασει” ενα αποδοτικο επαγγελμα: ξεκοκαλιζει ανδρες πλουσιους μεχρι να τους “στεγνωσει απο φραγκα” και μετα τους “παροπλιζει” και παει για αλλο κοροιδο, βλεπε: κωστοπουλος. Ο βλασιλακης “ψωνισε απο σβερκο”

  2. Για στολή μακεδονομάχου ράβεται; Μπα τέτοια στολή φοράνε μόνο οι μαλάκες που θα ζήσουν στη φτώχεια τα επόμενα 4 χρόνια. Αυτή φοράει υψηλή ραπτική made in μητσοτάκαινα. ΟΙ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΒΓΗΚΑΝ πριν καν αναλάβουν και επίσημα.

Comments are closed.