Μόνο για χαρές και πανηγύρια είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου – Φόρεσε μέχρι και παραδοσιακή στολή στην Σκιάθο(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
daskal-skia2-750x430

Με εντυπωσιακή παραδοσιακή στολή εμφανίστηκε σε εκδήλωση στη Σκιάθο για την πρώτη σημαία η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδας 2021 με αφορμή τα 200 από την Ελληνική Επανάσταση συμμετέχει στην εκδήλωση για τα εγκαίνια εικαστικής έκθεσης «Η πρώτη σημαία» στο νησί της Σκιάθου και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και συγκέντρωσε για άλλη μια φορά τα βλέμματα με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Η κ. Αγγελοπούλου εμφανίστηκε στην Ιερά Μονή με παραδοσιακό γιλέκο και πόρπη από τη Σκόπελο, με τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο να της σχολιάζει «είστε εντυπωσιακή και πάντα φοράτε ρούχο που σχετίζεται με την πατρίδα».

Σε χαλαρό διάλογο η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη συνομίλησε με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης να τονίσει στην πρόεδρο της Επιτροπής Ελλάδας 2021 ότι η σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σποράδων πήγε πολύ καλά.

thesstoday.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ευτυχώς για την γιαννα που υπάρχουν οι μάσκες…. θα γινόταν πάλι ρεζίλι και θα μοίραζε ανατριχίλες και εμετούς με τις αποτυχημένες επεμβάσεις αναστήλωσης της πρόσοψης…

Comments are closed.