Μόνον πότε θα πεθάνουμε δεν ξέρουμε… αλλά κι αυτό: «Στην Ελλάδα ο μακελάρης-τουρκοφάγος». Πλήρης επιβεβαίωση του makeleio.gr και της εφημερίδος

Κοινοποίηση:
collage

Φαίνεται ότι μας διαβάζουν από το πρωί τα “κείμενα όργανα των αρχών ασφαλείας” 

Τις διαδρομές που ακολούθησε ο μακελάρης του Κράισττσερτς της Νέας Ζηλανδίας, Μπρέντον Τάραντ, που φαίνεται να διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα του και να έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τρομοκρατική του δράση αναζητά η Interpol. Οι επιγραφές μάλιστα που έφερε το τροποποιημένο ημιαυτόματο πυροβόλο όπλο του με τις λέξεις «Turkofagos» και «Lepanto» (Ναύπακτος) τράβηξαν το ενδιαφέρον των ελληνικών Αρχών, οι οποίες αναζητούν δεσμούς του δολοφόνου με την Ελλάδα.

Στα πλαίσια αυτής της έρευνας οι Αρχές ανακάλυψαν ότι ο 28χρονος Τάραντ είχε χρησιμοποιήσει την Αθήνα ως ενδιάμεση στάση τον χειμώνα του 2016, προκειμένου να ταξιδέψει από το Κάιρο στο Βουκουρέστι και αντιστρόφως και παρέμεινε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Άγνωστο ωστόσο παραμένει αν κατά την παραμονή του στην Αθήνα είχε κάποιες επαφές με κάποιο πρόσωπο και αν επισκέφθηκε κάποια άλλη πόλη στην Ελλάδα, κάτι το οποίο προσπαθούν να εξακριβώσουν οι ελληνικές Αρχές.

Ειδικότερα, τον Μάρτιο του 2016 πέρασε μια φορά τράνζιτ ενώ μια δεύτερη φορά φαίνεται ότι παρέμεινε στην Αθήνα τουλάχιστον 15 μέρες.

Προς Πελοπόννησο, μεριά ψάξτε παιδιά. Ρωτήστε κανέναν Καλαματιανό πολιτικό-στρατάρχη, να σας πει.

Για την πληροφορία αυτή, είχαμε επαρκώς ενημερώσει από το βράδυ της Παρασκευής και βέβαια ειδική αναφορά γίνεται στο πρωτοσέλιδο του ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Όργανο τής ομάδας Ε.Τι δεν καταλαβαίνετε.

Comments are closed.