Μόλις 35 χρονών! Αυτή θα είναι η βοηθός του Τσιόρδα – Πώς επιλέχθηκε

Κοινοποίηση:
1

Η κυρία Παρασκευή (Εβίτα) Φράγκου είναι μια νεαρή επιστήμονας με πολλές διακρίσεις, η οποία τα τελευταία δέκα χρόνια έχει αφοσιωθεί στο κλινικό και ερευνητικό έργο της Παθολογίας των Λοιμώξεων. Από τον περασμένο Νοέμβριο, η 35χρονη γιατρός είναι συνοδοιπόρος των επιστημόνων της Δ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Αττικόν», σε μια διαδρομή που τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω του κορωνοϊού, εξελίχθηκε σε ένα δύσκολο και γεμάτο ανατροπές αγώνα δρόμου για την επιστήμη και τη δημόσια υγεία, τόσο για τη χώρα μας, όσο και για όλο τον κόσμο.

Η κυρία Φράγκου βρίσκεται στη Δ’ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική ως ακαδημαϊκή υπότροφος με γνωστικό αντικείμενο «Παθολογία – Μονάδα Λοιμώξεων» τους τελευταίους πέντε μήνες – αυτή ήταν η διάρκεια της σύμβασης εργασίας της, όπως ορίστηκε από τη συνέλευση της Ιατρικής Σχολής Αθηνών τον περασμένο Νοέμβριο.

 Από τις 20 Απριλίου 2020, όμως, το αντικείμενό της είναι συγκεκριμένο και στοχευμένο στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού SARS-CoV-2 – «για τις ανάγκες υποστήριξης του Επιστημονικού Υπευθύνου Σωτήρη Τσιόδρα, καθηγητή Λοιμωξιολογίας της Δ’ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο νοσοκομείο “Αττικόν” για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού», όπως αναγράφεται στη νέα απόφαση της συνέλευσης της Ιατρικής Σχολής.

Ακαδημαϊκή υπότροφος

Τη δεύτερη εβδομάδα του περασμένου μήνα, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) προκήρυξε την πλήρωση μιας θέσης ακαδημαϊκού υποτρόφου για τις ανάγκες υποστήριξης του κ. Τσιόδρα στο Αττικόν. Ως γνωστικό αντικείμενο της θέσης αναφερόταν η Παθολογία, ενώ οριζόταν πλήρης απασχόληση σε κλινικό, διδακτικό και ερευνητικό έργο στη Δ’ Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ στο Αττικόν.Δεν ήταν άγνωστο το πεδίο στην επίμονη ερευνήτρια. Στο Νοσοκομείο Αττικόν είχε κάνει την ιατρική της ειδίκευση. Από το 2014 έως το 2018, η κυρία Φράγκου ήταν επιμελήτρια στην κλινική, ολοκληρώνοντας παράλληλα την ειδικότητά της στην Παθολογία. Στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ εκπονεί πλέον και τη διδακτορική της διατριβή με αντικείμενο τις λοιμώξεις. Στο πλαίσιο αυτό έχει καθημερινή παρουσία στο νοσοκομείο. Σε αυτό θα παραμείνει έως και τις 31 Ιουλίου, οπότε και ολοκληρώνεται η νέα της σύμβαση ως ακαδημαϊκού υποτρόφου.

Βάσει της νομοθεσίας, οι ακαδημαϊκοί υπότροφοι μπορεί να είναι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος, υποψήφιοι διδάκτορες ή επιστήμονες με εξαιρετική τεχνική εμπειρία. Οι θέσεις χρηματοδοτούνται από πόρους που εξασφαλίζει το Τμήμα ή από πόρους από ΝΠΙΔ και οι επιστήμονες προσλαμβάνονται με συμβάσεις ανάθεσης έργου. Για τη συγκεκριμένη θέση, κατά πληροφορίες, υποβλήθηκαν τη Δευτέρα 13 Απριλίου εννέα αιτήσεις. Τα τυπικά κριτήρια της προκήρυξης αλλά και τα ουσιαστικά, ότι δηλαδή οι υποψήφιοι έπρεπε να έχουν Ειδικότητα Παθολογίας με ειδικό ενδιαφέρον στις Λοιμώξεις, και κυρίως στις Ειδικές Λοιμώξεις, όπως αυτά αποδεικνύονται από το βιογραφικό και την προϋπηρεσία τους σε Μονάδα Λοιμώξεων, αξιολογήθηκαν από τον καθηγητή κ. Τσιόδρα.

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας αξιολόγησε τις αιτήσεις και υπέβαλε εισήγηση με τον πίνακα κατάταξης των υποψηφίων προς το Ειδικό Επταμελές Οργανο της Επιτροπής Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΚΠΑ, την οποία παράλληλα κοινοποίησε προς τον διευθυντή της Δ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής, Δημήτριο Μπούμπα. Το δικαίωμα των υποψηφίων για ένσταση δεν ασκήθηκε και ο πίνακας κατάταξης οριστικοποιήθηκε, με την κυρία Φράγκου να καταλαμβάνει την πρώτη -και μοναδική- θέση βάσει της μοριοδότησης.

evita__2_

Με αυτή τη διαδικασία βρίσκεται στο Αττικόν. Πλέον, το αντικείμενό της συσχετίζεται με τον κορωνοϊό, έναν ιό-πρόκληση για την επιστημονική κοινότητα. Ως ακαδημαϊκός υπότροφος η κυρία Φράγκου έχει την ευθύνη: α) της παρακολούθησης σε καθημερινή βάση των ασθενών της Μονάδας Λοιμώξεων και στο τμήμα νοσηλείας των ασθενών με λοιμώξεις, β) συμμετοχή σε διεθνείς πολυκεντρικές μελέτες με θέμα λοιμώξεις (καταγραφή ασθενών, μέτρηση εργαστηριακών παραμέτρων, παρακολούθηση αντιμικροβιακής αγωγής) και γ) τη διδασκαλία φοιτητών της Ιατρικής Σχολής για θέματα λοιμώξεων.

evita__3_
Η προκήρυξη του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη θέση του ακαδημαϊκού υποτρόφου – βοηθού του Σωτήρη Τσιόδρα
evita__1_
«Ονειρεύομαι ότι η ερευνητική εργασία μου θα είναι παγκόσμιου επιπέδου ως προς την ποιότητα και την επιρροή της στο πώς θα αξιολογούμε και θα αντιμετωπίζουμε στο μέλλον βαριά νοσήματα»
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Επιστήμονας στο σαξόφωνο 🎷….

  2. Επιστήμονας στο σαξόφωνο 🎷….

  3. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 33 ΕΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,
    ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΥΛΙΔΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΡΩΩ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ ΟΜΩΣ, ΠΑΩ ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΕΡΜΑ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ, ΤΕΡΜΑ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ. ΑΥΤΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ? Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΚΑΛΕΣ ΠΙΠΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ.

  4. Μ’ αρέσει που κρίνουν κάποιοι που έβγαλαν το Λύκειο με το ζόρι και δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν το ελληνικό από το αγγλικό ερωτηματικό…όποιον και να έπαιρναν σ’ αυτή τη θέση, πάλι τα ίδια θα λέγατε μερικοί…

    1. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που τελείωσαν με το ζόρι το λύκειο όπως λες και που οι περισσότεροι καποτε ήρθαν μπουρτζοβλαχοι από τα χωρια τους, σήμερα πάρα πάρα πολλοί από δαυτους σε διοικουν και αποφασίζουν σε πολλές υπηρεσιες για εσένα, για εμένα, για όλους από τις υπηρεσίες του δημόσιου τομέα που κάποτε τους διόριζαν νύχτα τα λαμόγια οι πολιτικαντηδες και τα κομματικά γραφεία και σήμερα έχουν καίρια πόστα και θεσεις. Όλοι αυτοί λοιπόν μεγάλε δημιουργησαν κατά πολυ το κράτος…… μπουρδελο . Κατάλαβες νεοέλληνα ;;;;;;;; Αυτή λοιπόν είναι δυστυχώς η μπανανία που ζεις σήμερα και εσύ και εγώ και όλοι μας !!!!!!! Όσο για το ερωτηματικά που σχολιασες…….αυτά πρέπει να τα σκεφτείς καλά και να ρωτήσεις τον εαυτό σου ,ποιοι σε έφτασαν σήμερα στο συγκεκριμένο χαλι σαν πολίτη και σαν ανθρώπινη ύπαρξη ….εσένα , εμένα , όλους μας .

      1. Επειδή το άρθρο σου είναι πολύ προκλητικό,θα δώσω ευθεία απάντηση.Το 1828,η Επαναστατική Εθνοσυνέλευση και ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος αποφάσισαν γιά κυβερνήτη της Ελλάδας τον Ιωάννη Καποδίστρια,γιατρό,πολιτικό με 4 διδακτορικά και 3 ξένες γλώσσες,με εμπειρία στην πολιτική(δημιουργία Ελβετικής Συνομοσπονδίας,διαφύλαξη της ακεραιότητας της Γαλλίας στο συνέδριο του 1815 και πετυχημένος υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας).Ήταν ο πρώτος που μας ήρθε απέξω.Κι όμως, αντιμετώπισε τη δυσπιστία των όχι μόνο αμόρφωτων,αλλά και αλβανικά ομιλούντων Ελλήνων,που τον μίσησαν αμέσως,συνωμότησαν και πέτυχαν τη δολοφονία του.Το διακύβευμα ήταν φυσικά η στέρηση της ελευθερίας τους,ή μάλλον της ασυδοσίας τους.Επειδή στο μυαλό τους είχε εγκατασταθεί η καχυποψία,η κουτοπονηριά και η κλεψιά,επινόησε το τέχνασμα με τα γεώμηλα που δεν τα έτρωγαν τότε οι Έλληνες γιά να γίνει στη συνέχεια η κυρίαρχη τροφή των Ελλήνων.Πράκτορας των ξένων ήτανε κι αυτός;Τα χρόνια πέρασαν σα νερό,μας έρχονταν συνέχεια απέξω δικά μας μορφωμένα παιδιά να μας κυβερνήσουν.Πάντα η ίδια χωριατιά,η ίδια δυσπιστία απέναντί τους.Εμείς τα γνωρίζουμε όλα.Πάντα είμαστε αδικημένοι.Τότε γιατί δεν εξελιχτήκαμε κι εμείς;Ναι,υπάρχει αναξιοκρατία.Μήπως όμως γι’αυτό φεύγουν πάντα οι καλύτεροι γιά το εξωτερικό κι όχι γιά βιοπορισμό κι εδώ μένουμε τα σκουπίδια,εκείνοι που πάντα κριτικάρουν,αλλά δε δημιουργούν και το μυαλό μας το έχουμε πάντα στο κράτος;Γι’αυτό κατάντησε έτσι όπως το λες;

  5. Μπανανία !!!!!!!!! Κράτος μπουρδέλο !!!!!!!! Κλικες, συμμορίες, τυχοδιώκτες,κολλητιλικια, βολεματα, αρπαχτες , πλιατσικολογοι……..και ένας λαός κουκουρούκου !!!!!!!!

  6. Το κορίτσι πήρε προαγωγή. ΕΣΕΊΣ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ….

    ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕΜΆΛΙΑ ΤΟΥ ΚΈΡΑΤΑ..
    ΑΚΌΜΑ ΔΕΝ ΒΓΉΚΕ ΑΠ’ Τ’ ΑΥΓΌ…..

    Αγγελική Αχαρναί

    1. ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥ….ΟΛΑ ΤΑ …ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΤΑ ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΑ…ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ…ΕΥΦΥΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΙΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ…ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΕΕΕΕ…. Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΠΟ.
      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕ, ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΛΗΔΕΣ Η ΟΜΟΡΦΟΥΛΗΔΕΣ, ΕΕΕΕ…ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ….
      ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;
      ΠΑΡΤΥ ΕΚΑΝΑΝ; ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ…
      ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ.
      ΤΕΛΕΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ , Η ΜΗ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ…..ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ’ΟΡΑ.

    2. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ Κ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑΣ ….ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΣΤΡΓΚΡΑΜΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΒΑΜΕΝΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΙΟΔΡΑ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΘΕΝΕ ΑΠΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΝ ΕΒΑΖΑΝ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ.ΑΥΤΗ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΟΤΙ ΠΕΘΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Κ ΑΠΟ ΧΕΣ….. ΑΙ ΣΙΧΤΙΖΡ ΜΕ ΔΑΥΤΟΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ Κ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ…ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΤΑ ΤΣΥΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΝΙΟΥΣΙΤ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ

  7. Στην πατρα σπούδαζε κάθε χρόνο στο καρναβάλι έκανε Καλή πρακτική….
    Στις πεομαλαξεις

  8. Νεα Δημοκρατία θέλατε.
    Ο μέσος γιατρός τελειώνει την ειδικότητα στα 40 και βάλε και αυτή που έχει βύσμα πήρε θεσάρα και έχει δεκαετή κλινική έρευνα μάλιστα.
    Φάτε ΑΡΙΣΤΕΙΑ με μπάμιες το βράδυ κοροϊδα και θα σας σώσουν αυτοί που σας κατέκλεψαν και σας ξεπούλησαν στο ΔΝΤ και τους Γερμανούς.

    1. Στα 40 αποχτούν ειδικότητα,εκείνοι που εξομοιώνουν τα ιταλικά,ρουμανικά,σερβικά,ασιατικά ή αλβανικά πτυχία τους με τα ελληνικά.Δηλαδή οι κουμπούρες που απέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και σπούδασαν με τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς.Επόμενο είναι να τα βρίσκουν μπαστούνια όταν επιστρέφουν στην Ελλάδα. Στα 40 αποχτούν επίσης ειδικότητα οι εγχώριοι κουμπούρες,αδελφέ.Δεν είναι όλοι οι γιατροί άριστοι και στην Ελλάδα.Αν χάσουν χρόνο και με έρωτες,οικονομικές αποτυχίες κλπ.πάνε γιά τα 45.Η κοπέλα,εκτός από πρώτη στη σειρά της στην Ιατρική Πατρών,έκανε και μεταπτυχιακές σπουδές,αλλά και είχε μία θαυμαστή πορεία στην πρακτική της εμπειρία σε μεγάλα νοσοκομεία. Τί να κάνουμε,με πτυχίο 8,12 και άνω,σε μαθαίνουν όλα τα νοσοκομεία εσωτερικού και εξωτερικού.Ενώ με πτυχίο 6,5 τί να κάνεις;Ας διαβάζανε περισσότερο. Ύστερα,δε φτάνει να εισαχθεί κανείς στην Ιατρική και να περνάει τα μαθήματα.Πρέπει να έχει και διορατικότητα να βλέπει ποιά ειδικότητα απουσιάζει από τη χώρα ή έχει λίγους υποψήφιους να την ασκήσουν.Άμα γίνονται όλοι παθολόγοι και δερματολόγοι,δε θα βρούν ποτέ δουλειά.Πάνε γιά εντατικολόγοι, χειρουργοί, λοιμωξιολόγοι, δεν πάνε.Οπότε να φας εσύ πρώτος μπάμιες το βράδυ.Είναι πολύ καλό φαγητό.Μ’αρέσει και μένα.

      1. Τόσα ξέρεις από τον ιατρικό χώρο, τόσα λες. Φάε μπάμιες και φάε και ένα αγγούρι δώρο από εμένα.
        Να χαίρεσαι την αριστεία που μας έφερες.
        Άντε, πήγαινε να προσκυνήσεις κι εσύ να σε βάλουν σε κανα ερευνητικό προγραμματάκι οι θείοι σου στην κυβέρνηση.
        Αρθούρε του πρωκτού.
        Η κοπέλα είναι μπάμια σαν εσένα.

  9. σε τι θα ειναι βοηθος του στην ψευτια και στο παραμυθι? στις γελοιοτητες που παπαγαλιζει καθε βραδυ? εκτος και αν κανει αλλα πραγματα το κοριτσι

  10. ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ????ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ???? 35ΧΡΟΝΗ ΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΙΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ ????ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΑΛΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ??? ΤΑ ΓΡΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ????? ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΤΡΩΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΟΛΗ !!!! ΑΣ ΕΚΘΕΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΕΒΙΤΑ ΠΕΡΟΝ ΠΩΣ ΤΡΥΠΩΣΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ???? ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΠΟΡΔΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ???? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΕΙΔΙΚΑ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΣΥ ΜΠΗΚΕΣ ΕΜΑΘΕΣ ΕΓΙΝΕΣ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ???? ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ !!!!!ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !!!!!!

    1. μη μιλάς θα βγάζουν μαζι ανακοινώσεις τώρα και συ θα τούς ακούς.

Comments are closed.