Μόλις έσκασε: Αυτό είναι το νέο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ!

Κοινοποίηση:
syriza

Κατέληξε η Κουμουνδούρου μετά από πολλές διαδικασίες στο νέο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ το οποία θα αντανακλά την επιχειρούμενη διεύρυνση προς τον προοδευτικό χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο όνομα της του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Ενότητα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Το ΠΑΣΟΚ με τις λαμογιες του έγινε ΚΙΝΑΛ ο ΣΥΡΙΖΑ με τους πασοκοαριστεροστοκους, προδότες των Ελλήνων αλλάζει όνομα μπας και πάρει κανέναν αφελή Έλληνα μαζί του , εύχομαι να αλλάξει και η Χρυσή Αυγή όνομα με αρχηγό τον Κασιδιάρη.

  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΑΛΙΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΗ ΣΕ ΞΟΥΡΙΖΑ Η ΨΥΡΙΖΑ Η ΡΙΨΑΣΠΙΡΙΖΑ ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΙΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΕΩΣ ΤΙΣ ΣΟΛΕΣ

  3. πιασαρικο το Προοδευτική Ενότητα .Σου λεει ο αλλος…..θα ψηφισω συριζα θα προοδευσουμε , και μαλιστα ενωμενοι. Μηπως να ξαναψηφίσετε αλλη μια φορά? τωρα με την αλαγη του ονοματος που ξερεις…μπορει να ειναι διαφορετικα τα πραγματα. Αλωστε την πρωτη φορα αριστερα δεν δηλωναν προοδευτισμο..απλα ΣΥΡΙΖΑ. Τωρα ομως? Δεν ξέρω…δεν ξερω…ακομα και εγω που ειμαι ακροδεξιος φασιστας,ρατσιστης και ολα αυτα , Τωρα με το “προοδευτική” σκευτομαι να ψηφισω τα κουμουνια. Αληθεια τα κουμουνια Νο2 ,τα αλλα συντροφια του ΚΚΕ γιατι δεν το κανουν ΚΚΕ Σουπερ ουαου προοδευτική ενότητα? η μια αλλη προταση ειναι ΚΚΕ “το γαμάτο” η σε κατι ποιο ευρωπαϊκο K.E.Π “Κομμουνιστικη ευρωπαϊκη προοδος” Γενικά…αλιως να σε γ@μ@ει ο Βαγγουρας ο οικοδομος απο το μενιδι , αλλιως ο Σερ vagua απο την Λιον της γαλλιας.Ακομα και αν προκειτε για το ιδιο ατομο, ο “πονος” πιστευω θα ειναι ποιο εκλεπτισμενος. (Οπου Βαγγουρας και vagua βαλτε συριζοκομουνια)

  4. ΣΥΡΙΖΑ – ΧΑΣΙΣΙ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ»
    και για να μη κατηγορηθω για ανωμαλιαρης νυχτιατικα
    να θυμισω τον ομαδικό βιασμός Ελληνίδας από Πακιστανούς
    μετά το “αντιρατσιστικό” στο κέντρο της Αθήνας! πριν καποια
    χρονια. Πιο αποτροπαιο απο τον βιασμο, η απαθεια και προτροπη
    στη ατυχη κοπελα απο καποιους παρευρισκόμενους να μη αντιστεκεται
    και να απολαυσει τον βιασμο της.

  5. Γιατι δεν τοv βγαζουν ”ΣΥΡΙΖΑ – ΧΑΣΙΣΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ” για να περιλαμβανει και τις οικολογικες τους ανησυχιες ?????

  6. όπως και να το πούνε,ένα αναρχο-λαθρο-πουστροκόμμα θα είναι

  7. Πολυ ωραιο ονομα για κομμα μελλοντικης κυβερνησης!
    Ειναι γραφτο μας να ακουσουμε κι αλλες σανοπαπαριες.

Comments are closed.