«Μωρή π@τ@ν@, που είναι ο σουγιάς;» – Αποδοκιμασίες για τον καθηγητή που μαχαίρωσε τον σκύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Νέα εικόνα (26)

Ένταση κατά την αποχώρηση του καθηγητή που μαχαίρωσε τον σκύλο, έξω από τα δικαστήρια Πειραιά.

Στο εδώλιο κάθισαν χθες οι δυο άντρες που κατηγορούνται για τη βάναυση κακοποίηση σκύλου σε δρόμο της Νίκαιας.

Δεκάδες άνθρωποι, βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια Πειραιά ζητώντας την τιμωρία τους, για τη φρικαλέα επίθεση στον ανυπεράσπιστο Έκτορα, ο οποίος λίγο έλλειψε να χάσει την ζωή του.

Μόλις η δίκη ολοκληρώθηκε για χθες και οι κατηγορούμενοι επιχείρησαν να αποχωρήσουν, οι συγκεντρωμένοι εξαγριώθηκαν.

Άρχιζαν να τους βρίζουν και να ζητούν δικαιοσύνη για τον Έκτορα, ο οποίος όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο γίνεται καλύτερα μέρα με την μέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Μακελειό, οπως θα εχεις παρατηρησει και συ,οι περισσοτεροι αναγνώστες δεν απαντουν σε έτερα σχολια αναγνωστων! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ “ΑΥΤΟΙ”, ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ!!!

    1. Έχεις άδικο σε αυτό… ΔΥΣΤΥΧΩΣ, κάποιος, κάποιοι από τους διαχειριστές του Μακελειό, επιλέγουν τη μη δημοσίευση απαντήσεων, ή σχολίων κι ας μην περιέχουν ύβρεις! Tο γιατί, το έχω και εγώ απορία…

  2. Κρητικός ο εκπαιδευτικός?Συνήθως αυτοί οι κουραδομαγκες κάνουν τέτοια..

  3. Φόλα σε όλους τους σκυλόφιλους, καθάρματα που βάζετε τα σκυλιά πάνω απο τους ανθρώπους.

  4. Πολλά τρελα και ανώμαλα συμβαίνουν σε αυτή τι χώρα του παραλογισμού και των κουΜΟΥΝΙΩΝ. Έχετε βαλθεί ρε κοπρόσκυλα να εξαφανίσετε ότι ελληνικό. Θα το πληρώσετε με αίμα ρε μαλακες γιατί πάτε γυρεύοντας και σας αξίζει αλλά δεν θα σας γίνει η χάρη.

  5. Όλα αυτά είναι τα ίδια τσιρκουλοσουργελα 🤮🤮🤮 που χόρευαν στο Συντ. για το όχι που έγινε μεγαλειώδες ναι …μετά φωτογραφίζονταν έξω από το Εφετείο για την τιμή της δημοκρατίας🤮🤮🤮🤮…και τρέχουν για την μνήμη της αδικοχαμένης🤬😱 drug queen anal pride sister🙊🙈🙉🤮🤮🤮🤮

  6. Πω πω χαμος εγυνε με το σκυλο Αν μαχαιρώσει μετανάστης ελληνα ουτε κουβεντα

  7. τι περιμενει κανεις απο κομμουνια. εδω σκοτωναν νεογνα. δε θα σκοτωσουν σκυλια? για τον κορονοιο θα βγει εμβολιο για τον κομμουνισμο ποτέ

  8. Καλά έκαναν όσοι πήγαν εκεί και μπράβο τους. Ο ψυχοπαθής κυκλοφορούσε με σουγιά και είχε σκοπό να μαχαιρώσει όποιον έβρισκε μπροστά του. Τη πλήρωσε το άκακο ζώο που φαίνεται και από το βίντεο εντελώς ανήμπορο να αντιδράσει ακόμα κι όταν το μαχαίρωνε. Αυτό το ψυχάκι δεν θα δίσταζε να κάνει τα ίδια και σε παιδί. Κλείστε τον μέσα.

  9. Zωολάτρες και κτηνοβάτισσες! Δοξάζουν τους σκύλους και φτύνουν τον άνθρωπο οι απανταχού ευαισθητούληδες και αγαπούληδες . Στήνουν λαΪΚΑ δικαστήρια υπερ του αζώρ , τέτοια σήψη , τέτοια κατάντια , τέτοια παρακμή. Δοξάστε τον αζωρ και φτύστε τον άνθρωπο. Ου να μου χαθείτε !

    1. Τα ζωα ποτε δεν μου φορτωσαν Κουληδες και Τσιπρες,ουτε πασοκ και νουδου ουτε κουκουε ουτε κανεναν απ αυτους τους αθλιους δημοκρατες, ποτε μου δεν ψηφισα αυτους τους αθλιους αλλα τους φορτωνομαι στην πλατη εξ αιτιας ολων εσας των ηλιθιων.Τα ζωα δεν με εξαναγκασαν ποτε να δεκτω την τυρρανια της πλεοψηφιας οπου κυβερνανε οι βρωμιαρηδες που τους φιλατε τα χερια και τους σταυρωνετε τα ψηφοδελτια.

    2. Απο κατι καθυστερημενα διποδα σαν και του λογου σου, προτιμω ενα ζωακι. Κρετινε.

  10. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΜΕ ΣΚΥΛΟΥΣ
    ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖιΜΗΤσΟΤΑΚΗΔΕΣ…

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΖΩΟΑΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ

  11. Η πράξη του είναι καταδικαστέα άνθρωπος που βασανίζει ζώα είναι επικίνδυνος και για την κοινωνία…αλλά γιατί δεν διαμαρτυρόμαστε και για τα τόσα απάνθρωπα εγκλήματα που γίνονται ακόμα και σε παιδιά; Γιατί οι φιλοζωικές εταιρίες κάνουν μόκο για τους μετανάστες που καθημερινά σφάζουν γάτες σκύλους για φαγητό; …ο λόγος είναι: κάποιοι τα παίρνουν χοντρά .. φοβούνται όλοι να πάνε κόντρα στα καρτέλ ..είναι απλά ψεύτες και είναι ασφαλές να φωνάξουν σε έναν που σκότωσε ένα σκύλο παρά σε έναν που σκότωσε άνθρωπο γιατί ο τελευταίος μπορεί να τους εκβιάσει και να τους φάει λάχανο…η ουσία είναι ότι η κοινωνία μας έχει καταστραφεί…οι …πρόσφυγες κατασφαζουν σκυλια γάτες και φιλοζωοι που το παίζουν μάγκες τώρα έξω στ δικαστήριο μόκο… γιατί δεν πάνε Μυτιλήνη να βρίσουν; Γιατί κλάνουν πατάτες..θέλει κακαλα να είσαι νταης και είμαστε όλοι κότες μαδημενες..

  12. Σε διάφορα σημεία, εδώ στην περιοχή μου, πολλά χαρτιά που γράφουν “Μην ταίζετε, πάρτε τα στα σπίτια σας”. Παθαίνουν αμόκ πολλοί όταν ταίζονται αδέσποτα και μπράβο σε όσους τα ταίζουν αλλά δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα. Μιλάω εκ πείρας Το αναφέρω ως άλλο ένα δείγμα αρνητικής στάσης απέναντι στα ζώα και γενικώς…

  13. Μια φορα σε σουπερ μαρκετ,περιμενα στη σειρα για το ταμειο.Διπλα μου μια ξανθεια 40αρα με τον γιο της κι ενα σκυλο μεσαιων διαστασεων.
    Ολα ηταν καλα μεχρι που ξαφνικα,χωρις λογο κι αιτια,ο σκυλος επιχειρει να με δαγκωσει στην γαμπα!
    Ευτυχως,φορουσα χοντρο τζιν αλλα ενοιωσα το τσιμπημα των δοντιων πανω στην σαρκα.
    Ενστικτωδως,σηκωσα το ποδι,προσπαθωντας να απωθησω τον σκυλο φωναζοντας ” ουστ! Αει στο διαολο,κωλοσκυλο”.
    Η “κυρια” αυτη,μου επετεθη φραστικα οτι προσπαθησα να χτυπησω τον σκυλο..Διαμαρτυρηθηκα οτι επιχειρησε να με δαγκωσει ενωπιον της κι αυτη δεν εκανε τιποτα!!Και η απαντηση της,τρομακτικη: ” Τι θα σου κανει καλε το σκυλακι κοτζαμ μαντραχαλος???!!!”. Μιλαμε για ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΜΕ ΚΑΚΗ ΓΛΩΣΣΑ..
    Πηρε τον αντρα της στο τηλεφωνο και του ειπε οτι ελα γρηγορα..καποιος προσπαθησε να κλωτσησει τον Εκτορα!
    Εγω,σεβομενος το μικρο παιδι της και το καταστημα, της ειπα να βαζει φιμωτρο στον σκυλο της ενω ο μαλακας καταστηματαρχης,εκανε το κοροιδο!!
    Αμα την άρχιζα στα χαστουκια μεσα στο μινι μαρκετ,θα ετρωγα 10 μηνυσεις!!! Οποτε και λογω δουλειας- που μας επιβαλλει να εχουμε ενα στατους συμπεριφορας- προτιμησα να φυγω.
    Αυτο το γαμημενο κωλοχανειο,επρεπε να εχει επιβαλλει φιμωτρο σε ολα τα σκυλια,απο μεσαιο μεγεθος και ανω και να εχει πολυ αυστηρα προστιμα.
    Βλεπεις κατι μαλακες που εχουν θηριωδη σκυλια,και τα αφηνουν να σε πλησιασουν! Κι ενω του φωναζεις οτι η γυναικα μου εχει φοβια με τα σκυλια,σε παρακαλω τραβηξε τον. Πολλες φορες,εχει τυχει με τη μοτο να διασταυρωσουμε μεγαλο σκυλο και η γυναικα μου,απο τον τρομο,παραλιγο να μας πεταξει κατω οπως κουλουριαζεται επανω μου και τραβαει τη μηχανη!
    Αν η γυναικα μου παθει ανακοπή,ποιος θα την φερει πισω; Παιρνουν οι δηθεν αριστοκρατες σκατοβλαχοι ενα σκυλο,υπαρχει κι ενα γαμημενο κρατιδιο με κυβερνητες σκατοβλαχους που δεν θεσπιζουν και δεν εφαρμοζουν κανενα νομο!
    Και μετα διαμαρτυρεστε. ΣΚΑΤΟΒΛΑΧΟΙ

    1. Στην ελλαδα τα παντα στο επιπεδο της «διανοουμενης», της «ταχα μου ντε» «πολιτισμενης» «εξευγενισμενης» και «ψευτοκυριλε» συμπεριφορας. Ενα σκορποχωρι με ανωμαλια σε καθε τομεα που το παιζει „φιλοζωικη χωρα“ ειναι η χωρα που εχετε φτιαξει.

    2. Εχετε απολυτο δικιο!!!!!!!ειμαι πολυ φιλοζωη….και τα ιζω αδεσποτα…..ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ!!!!ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!! ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ!!!!! Δυστυχως στην ελλαδα για να εφαρμοστουν οι νομοι,πρεπει να γινει κατι κακο πρωτα!και ….μετα ανακαλυπτουν οτι υπηρχε νομος για αυτο…..Ποτέ κανεις δεν ξερει αν και το πιο ηρεμο ζωακι θα δει κατι “στραβα”…Γιατι να μπαινουν ολοι σε τετοιες διαδικασιες,αφου υπαρχει νομος????? Σε αλλες χωρες κοβουν προστιμα προκαταβολικα..ειναι δεδομενο…

  14. 2 άτομα επιτεθήκαν σε ένα σκύλο ξαφνικά ήταν και οι δυο τρελοί λίγο δύσκολο έψαξε κάποιος το γιατί η μας έχουν παραμυθιάσει οι ψευτοαεριστεροι φιλόζωοι της πουτσ@ς.

    1. Το ζωντανο το είδες τι καλό, φιλικό και ήσυχο είναι; τα μάτια του τα είδες; πως μπορείτε ρε παιδιά να λέτε τέτοια πράγματα;

  15. Ολοι οι φιλοζωοι σχολιαζουν εδω και μπερδεύουν που… με βουρτσες

  16. Μέσα ο δολοφόνος ισόβια,έξω όλοι οι αλλοι.

  17. Τελικά. υπάρχει τεράστια σύγχυση στη νεοελληνική κοινωνία. Τα τελευταία χρόνια 3 ή 4 νέες γυναίκες σκότωσαν τα παιδιά που γέννησαν. Αυτά τα έδειξαν τα ΜΜΕ, πόσα άλλα υπάρχουν που δε φτάνουν στο γυαλί. Έπειτα, κάθε χρόνο γίνονται 200000 εκτρώσεις, δηλαδή φόνοι εμβρύων στις οποίες συμμετέχουν και οι άντρες σύμφωνα με το αρχαιοελληνικό- βυζαντινό: “ο άνδρας γεννά και η γυναίκα τίκτει”, αλλά και οι μαιευτήρες που αναλαμβάνουν τη βρόμικη δουλειά. Τα ΜΜΕ δεν προβάλλουν τίποτα από όλα αυτά. Δηλαδή η σημασία της ανθρώπινης ζωής έχει εκμηδενιστεί και οι περισσότεροι έχουμε συνηθίσει στο αίμα λόγω και βίαιων σκηνών στην τηλοψία.
    Αντίθετα, τα τελευταία χρόνια, λόγω και της επίδρασης που ασκεί η Ε.Ε. μέσω της τηλοψίας και των σχετικών οργανώσεων, η σύγχρονη ελληνική κοινή γνώμη είναι ευαισθητοποιημένη γιά τους φόνους γατιών, σκύλων, πουλιών, χοίρων, κατσικιών, όνων, αλόγων, αρνιών κλπ. Αυτό οφείλεται στη σχάση της ζωής των αστών που νομίζουμε ότι υπήρχε από παλιά, από τη ζωή των υπόλοιπων ανθρώπων, Εκείνοι γνωρίζουν ότι η το κάθε θηλαστικό γεννά πολλά μικρά κάθε χρόνο και δεν υφίσταται θέμα αν πεθάνει κάποιο απ’ αυτά. Η ίδια η φύση έχει αναλάβει το κόστος και δεν υπήρχε πρόβλημα μέχρι που ήρθε ο άνθρωπος και με το κυνήγι του περιόρισε πολλά είδη θηλαστικών κι άλλων ζώων. Επειδή όμως ο ίδιος λόγω εγωισμού διέστρεψε αυτήν την πραγματικότητα που συνέβαινε και στον ίδιο, δηλαδή ο κάθε υγιής ενήλικος μπορεί ν’ αποχτήσει εύκολα μέχρι πέντε τέκνα, πιστεύει ότι το ίδιο γίνεται και στη φύση. Φυσικά, δε μιλούμε γιά τα είδη που όντως σπανίζουν.
    Έτσι, υποκριτικότατα λυπάται γιά την κακομεταχείριση και δολοφονία όπως λέει των ζώων, λες και στα πτηνοσφαγεία ή γενικότερα στα σφαγεία δε θανατώνονται μυριάδες ζώων που ο ίδιος τρώει.
    Νομίζω ότι χρειάζεται κι εδώ ψυχραιμία κι όχι επίδειξη υπερευαισθησίας. Πολλά παιδάκια, ακόμα και στη χώρα μας λόγω της μετανάστευσης πεινούν δίπλα μας. Χρειάζεται επομένως, σωστή αξιολόγηση των γεγονότων και διοχέτευση της καλοσύνης και του χρόνου μας σ’ αυτά και να μη γινόμαστε έρμαια στην υποκρισία κάποιων που θέλουν να γεμίσουν τη μάταιη ζωή και το χρόνο τους. Οι ίδιοι όταν τα βαριούνται λόγω γηρατιών, τα αφήνουν στις παρυφές μακρινών χωριών όπου σχηματίζουν αγέλες και λόγω του υπερπληθυσμού τους κατατρομοκρατούν ή και ακόμα σκοτώνουν από την πείνα τους ζωντανά γιά να φάνε ή και τραυματίζουν μικρά παιδιά.

    1. Κι τι θες να πεις τώρα δηλαδή; Έγραψες κατεβατό για να μας πεις ότι καλά έκαναν;
      Ο άνθρωπος είναι ο βασιλιάς της γης αυτή την στιγμή. Όλες, μα όλες οι δομές περίθαλψης και φροντίδας είναι για τον άνθρωπο. Πατάς άνθρωπο στο δρόμο κι έρχονται αστυνομίες, ασθενοφόρα, ανακριτικά τροχαίας, όλη η γειτονιά για να συνδράμουν. Πατάς γάτα με το γατάκι της, περνάς από πάνω, τα κάνεις χαλκομανία και δεν τρέχει τίποτα. Βγαίνεις μάλιστα να δεις αν λερώθηκε ο προφυλακτήρας απ τα αίματα και δεν δει η γκόμενα το αμάξι σένιο, πριν την πας στο μπουρδελοξενοδοχείο για ξεπέτα. Μετά πάει και ρίχνει και τον μούλο, γιατί δε σε γουστάριζε κιόλας. Ε! Ναι σε αυτή την κοινωνία υπαρχουν εκτός από τα ζώα πιο ευαίσθητοι άνθρωποι, που δεν αντέχει η ψυχή τους τόση κτηνωδία και αντιδρούν, χωρίς να είναι αριστεροί, γεροντοκόρες, φεμινίστριες ή αργόσχολοι.

    2. „ υποκριτικότατα λυπάται“, „ επίδειξη υπερευαισθησίας“, „να μη γινόμαστε έρμαια στην υποκρισία κάποιων“, „τα αφήνουν στις παρυφές μακρινών χωριών όπου σχηματίζουν αγέλες και λόγω του υπερπληθυσμού τους κατατρομοκρατούν ή και ακόμα σκοτώνουν από την πείνα τους“. Αρθουρε, τα περιγραφεις Τ Ε Λ Ε Ι Α….. Πολιτισμενη ευρωπαΐκη χωρα εν ετη 2020.

  18. Ο καθηγητής είναι κομμουνιστής… τό ξέρει όλοι η γειτονιά ….. γιατι τα ΜΜΕ δέν τό λένε….??? Αν ήταν εθνικιστής θά γινόταν ο κακός χαμός…!!!

  19. Οι ”Έλληνες”, που να πέσει φωτιά να τους κάψει! κάνουν έτσι για ένα σκύλο, και για τους Τούρκους που παίρνουν την Πατρίδα, τσιμουδιά! παλιομαλακισμένα ανθρωπάρια του κερατά, φύγετε όλοι, μήπως έρθουν άνθρωποι που να νοιάζονται γι ‘αυτόν τον τόπο πρώτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Συμφωνω με οσα λες 1000000%…… Να κανουν ετσι για εναν σκυλο, ΑΛΛΆ οι προτεραιοτητες ειναι τελειως εξωπραγματικες. ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡!!!!!!!!!!!!!!!¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡!!!!!!!!!!! Εδω στους τουρκους εχουν δωσει την μιση ελλαδα προς το παρων και τα καραβοτραβηγματα το παιζουν πολιτισμενοι λιμεναρχες.

  20. Σιγουρα Νουδουλος ο καθηγητης… τον προδιδει η σκατοψυχια που επεδειξε.

Comments are closed.