Μυστήριο και αναστάτωση στη Σαντορίνη: Εκκωφαντικός θόρυβος σε όλο το νησί – Τι λέει ο Χουλιάρας (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
gerasimos_xouliaras_chouliaras

Μυστήριο στη Σαντορίνη νωρίτερα το μεσημέρι, με έναν εκκωφαντικό θόρυβο που αναστάτωσε τους κατοίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, ο εκκωφαντικός θόρυβος ακούστηκε σε όλο ολοκληρο το νησί και πολλά είναι τα σενάρια που εξετάζονται.

Λίγη ώρα αργότερα ο γνωστός σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας, ενημέρωσε ότι πρόκειται για μια ασθενή σεισμική δόνηση 2,2 Ρίχτερ, στις 15:46 στη Σαντορίνη, η οποία ακούστηκε έντόνα στους κατοίκους, λόγω του μικρού εστιακού της βάθους.

Σε ότι αφορά τις σκέψεις που εξέφρασε ο Κώστας Παπαζάχος για ανθρωπογενή αίτια της δόνησης, ο κ. Χουλιάρας προχώρησε στην ακόλουθη ανάρτηση

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Μηπως κανενας μικρος δυναμιτης για ψαρεμα;

  2. Θα έχουμε και καμιά μεγάλη έκρηξη στο Ηφαίστειο στην Σαντορίνη; Ενός καλού μύρια έπονται δεν λένε; …..

  3. ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΘΕΕ ΜΑΣ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ. ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 10 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΡΙΧΤΕΡ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΌΣΤΟΣ.

    1. ερχεται και ΑΥΤΟ.7 ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.Ο ΣΕΙΣΜΟΣ θα ειναι Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο Σ πολυ συντομα ΠΟΤΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΕΤΟΙΟΝ ΣΕΙΣΜΟ.ΚΡΙΣΗ ΛΟΙΜΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΧΡΕΟΚΩΠΕΙΑ ΣΕΙΣΜΟΣ.ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΕΙΝΑ.μηπως και βαλουμε μυαλο οι ΕΥΡΩΕΛΛΗΝΕΣ .θα βαλουμε αλλα μετα απο πολυ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.H ΑΘΗΝΑ ΘΑ Α Δ Ε Ι Α Σ Ε Ι απο κοσμο πολυ συντομα.

      1. ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ

  4. ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΘΕΕ ΜΑΣ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΥΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ. ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 10 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΡΙΧΤΕΡ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΌΣΤΟΣ.

  5. Θα ερθει στιγμη που αυτο το νησι θα εξαφανιστει κατω απο το νερο… Το τραγικο ειναι οτι κανεις εκει δε θα προλαβει να κανει το παραμικρο για να σωθει.

    1. Διάφορα τεχνικά έργα όπως φράγματα αλλά και η υπεράντληση υπόγειων υδάτων μπορούν να δώσουν μικρούς επιφανειακούς σεισμούς. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, το επίκεντρο βρίσκεται στο μικρό ηφαιστειογενές νησί “Νέα Καμμένη” οπότε δεν τίθεται θέμα ανθρωπογενών αιτίων…

Comments are closed.