Μυρίζει μπαρούτι στο Αιγαίο! Απειλές της Γενί Σαφάκ: «Μην θερμαίνετε τα νερά, θα καείτε»

Κοινοποίηση:
ploia

Ως «φιάσκο» χαρακτηρίζει την ελληνική ναυτική άσκηση «Καταιγίδα» η φιλο-κυβερνητική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» και μέρος του τουρκικού τύπου, που εμπαίζει την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει σε κυριακάτικο δημοσίευμά της, «η Ελλάδα προσπάθησε να μιμηθεί την άσκηση “Θαλασσόλυκος-2019”, που ήταν μία επίδειξη ισχύος της Τουρκίας, αλλά έγινε τελικά αντικείμενο εμπαιγμού. Οι Έλληνες, ελλείψει μη επανδρωμένων αεροσκαφών ΙΗΑ, προσπάθησαν με την άσκηση «Καταιγίδα» να δείξουν τη δύναμή τους πετώντας μικρά drones πάνω από ένα κομμάτι του Αιγαίου, και με το ήμισυ των πλοίων που συμμετείχαν στην τουρκική άσκηση ‘Θαλασσόλυκος’», γράφει η «Γενί Σαφάκ».

Ταυτόχρονα η εφημερίδα προσθέτει  ότι η Τουρκία έδωσε προς το ελληνικό ναυτικό, που εμφανίστηκε ανεπαρκές να συναγωνιστεί με τα τουρκικά πλοία και αεροσκάφη, το εξής μήνυμα:

«Μη θερμαίνετε τα νερά, γιατί θα καείτε εσείς οι ίδιοι μόνοι σας!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΑΙΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ……………………………….ΣΤΙΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΑΙ ΟΛΑ ΒΑΣΗ ΠΡΟΦΗΤΙΩΝ ΠΑΝΕ…….

  2. Αυτές τις π@π@ριες με τα Τούρκικα tweets ποιος σας τα δίνει σε εσάς τις σελίδες; Το ΑΠΕ κάποιος άλλος;
    Έχουν γεμίζει οι Ελληνικές ειδησεογραφικές σελίδες με Τούρκικα tweets… και πλέον έχει παραγίνει αυτή η μ@λακια
    Η Σκατun Medya μήπως είναι στο κόλπο που διαχειρίζεται χιλιάδες «Ελληνικούς» social media λογαριασμούς…μεταξύ αυτών και δεκάδες social media λογαριασμούς Ελλήνων δημοσιογράφων… (και ρεπορτερς που βγαίνουν στην TV)
    Έλα να τελειώνει αυτή η μ@λακια με τα Τούρκικα tweets στις Ελληνικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες …

Comments are closed.