“Μπόμπα” Δρούγου για Έβρο: “Η κατάσταση διαρκώς χειροτερεύει” (BINTEO)

Κοινοποίηση:
drougos makeleio

“Κατόπιν τούτου, θεωρώ ότι, από τον Έβρο μέχρι τις περιοχές του Λιβυκού πελάγους, χρειάζεται αυξημένη ετοιμότητα και η Τουρκία πέρα από το ότι επιθυμεί να αλλάξει δεδομένα, την συνθήκη της Λωζάνης προς πάσα κατεύθυνση, είτε προς την Συρία, είτε προς το Ιρακ, είτε προς την πατρίδα μας.

Συγχρόνως είναι δυνατόν να μας δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα σε εναέριες και θαλάσσιες ζώνες στην περιοχή, αλλά δεν αποκλείω και την περίπτωση των βραχονησίδων γι αυτό, ούτε λίγο ούτε πολύ, βγαίνουν μπροστά τώρα και μας λένε ότι έχουν στείλει ΝΟΤΑΜ από τις 11 Μαΐου, κι αυτό εμείς δεν ξέραμε πριν από λίγο. Και συνεπώς στην προκειμένη περίπτωση πρέπει ο κ.Δένδιας και ο κ.Παναγιωτόπουλος και η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.

Τι ακριβώς συμβαίνει στην συγκεκριμένη περιοχή στο Μελισσοκομείο Φερρών και επειδή ακριβώς εκεί υπάρχουν πάρα πολλά σημεία στον Έβρο, είτε στο Πύθιο, είτε στο Αμόριο, είτε στο Τυχερό, είτε στον Προβατώνα, είτε μέχρι κάτω στο δέλτα του Έβρου, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτική εν όψη μεγάλης Τουρκικής προκλητικότητας που περιμένουμε τους επόμενους μήνες”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ακούει κανείς;; Να δωθουν οι συντεταγμένες των ελληνικών ορίων (σύνορα μας ) στον ελληνικό λαό , λογικά πρέπει να γνωρίζουμε τα δικά μας όρια επακριβώς με βάση την συνθήκη της Λωζάνης ,ώστε κανείς να μην μπορεί να αμφισβητήσει αυτά τα όρια ούτε δική μας στρατιωτικοί , πολιτικοί , ούτε οι γύρω από εμάς λαοί … ΑΠΑΙΤΗΤΩ ΤΏΡΑ ΑΥΤΌ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΝΑ ΘΕΣΗ ΘΕΜΑ ΑΝ ΑΚΟΎΓΕΤΕ..

Comments are closed.