Μπόμπα! Βαράει “κανόνι” ελληνική αεροπορική εταιρεία; Όλο το ρεπορτάζ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
aeroplano

Δυσάρεστα φαίνεται πως είναι τα νέα για ελληνική αεροπορική εταιρεία.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στο “Μακελειό”, πρόκειται λίαν συντόμως να βαρέσει… κανόνι, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά!

Πρόκεται για την αεροπορική εεταιρεία “Astra Airlines” με έδρα την Θεσσαλονίκη.

astra-airlines

Το “makeleio.gr” προσπάθησε να επικοινωνήσει με την εταιρεία, αλλά δεν κατέστη εφικτή η επικοινωνία, επειδή οι υπηρεσίες “κλείνουν” στις 5 το απόγευμα.

Όμως, σήμερα, υπάρχουν δύο γεγονότα, που δείχνουν πολλά…

Πρώτον στην Χίο, από το πρωί, δεν είναι δυνατή η επικοινωνία του επιβατικού κοινού και των ταξιδιωτικών πρακτορείων με τα γραφεία της εταιρίας. Μάλιστα, στις επιλογές της εταιρείας διαδικτυακά δεν υπάρχει καν η επιλογή της πτήσης μεταξύ Χίου- Θεσσαλονίκης ενώ η μοναδική διαθέσιμη πτήση είναι αυτή του Σαββάτου 9/11 στις 16:10 από Χίο για Αθήνα…

Επίσης, ταξιδιώτες στην Καστοριά προσπαθούσαν σήμερα όλη την ημέρα να κλείσουν εισιτήρια με τις αεροπορικές πτήσεις της Astra Airlines για τις γραμμές από και προς Αθήνα, ωστόσο υπήρχε μεγάλο πρόβλημα. Σύμφωνα δε με όσα διέρρευσαν, πιθανόν να μην πραγματοποιηθούν και οι πτήσεις της Κυριακής και της Δευτέρας.

Θα σας ενημερώνουμε…

529fbc9c77de2248c819d2000654617e

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. αφηστε την τουρκια να κανει την δουλεια. αυτο ειναι κρατος με @@χιδ@@@ οχι η ελλαδα. εχει κανει τον πλανητη ανω κατω και θα παρει οτι θελει με το ετσι θελω….. η σαπισμενη και απατεωνικη ελλαδα με ανυπαρκτο κρατος που κολαει…?? μονο για μπλα… μπλα εισαστε….
    αντε σε καμια αφρικη να τους δωσετε φωτα οπως στην υφηλιο…………

  2. Υπάρχει μία Ελληνική παροιμία που λέει <>. Οι Ελληνικές ιδιωτικές εταιρείες που δεν έχουν διαθέσιμο μαύρο χρήμα για ξέπλυμα, δεν μπορούν να επιβιώσουν, όπως και οτιδήποτε άλλο στο Ελλαδιστάν λόγω, της προχειρότητας αλλά και της απέραντης διαπλοκής με κολλητούς και φίλους..

    Όλα είναι φτιαχτά. Για να προσληφθεί κανείς πρέπει να γνωρίζει οπωσδήποτε κάποιον μεγαλοπαράγοντα της πλάκας από την διοίκηση και φυσικά να πληρώσει την εκπαίδευσή του με άπειρα ευρώ! Και πάλι, χάρη σου κάνουν! Ο μισθός: εννοείτε φραγκοδίφραγκα!!!!!

    Το τι είναι αυτό που τις διατηρεί ζωντανές εκτός από κάποιες άγονες γραμμές και κάποια charters, κανείς δεν γνωρίζει… Ελληνική αεροπορική αγορά, μετά την έναρξη της κρίσης, απλά δεν υπάρχει εκτός του μεγάλου καρχαρία Βασιλάκη με την AEGEAN.

    Τα συμβάντα αρκετά όπου τα περισσότερα μένουν εντός των τειχών μεταξύ των φίλων και κολλητών, για ευνόητους λόγους ασφαλώς! Εάν πραγματικά λειτουργούσε η αεροπορική αρχή που ονομάζεται ΥΠΑ τότε, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Είναι προφανές άλλωστε ότι, εκεί που τηρούνται οι νόμοι, υπάρχει υγιές περιβάλλον ανάπτυξης σε όλους τους τομείς.. Η νεοελλάδα είναι απλά για κλάματα.

    Άμα πραγματικά θέλει κάποιος εργασία με συνθήκες εξέλιξης και μισθούς με αγοραστική δύναμη και δυνατότητα αποταμίευσης τότε, το όνομα Ελλάδα το ξεχνάει και επιστρέφει μόνο για διακοπές, εφ᾽ όσον τόσο το επιθυμεί!!

    Το εάν τα συντηρούν, καλύτερα ρωτήστε τους ίδιους, εάν φυσικά καταφέρετε να τους συναντήσετε και σας απαντήσουν….

    Κύριε Χίο, εάν πραγματικά θέλεις, όπως λες να κάνεις δυνατά ρεπορτάζ, γιατί δεν ασχολείσαι με τον συγκεκριμένο τομέα. θα βρεις πολύ ψωμί, έχω την εντύπωση…..

    Τίποτα δεν είναι τυχαίο φυσικά!!

  3. το θεμα ειναι τι ασφαλεια εχει μια πτηση με μια εταιρια που σβηνει;;;; γινεται σωστος ελενχος των αεροσκαφων;;;;

Comments are closed.