Μπ@υρδ@λο όλα! Ακυβέρνητο καράβι – Κάθε μέρα και μια αργία. Τσακίσου και φύγε ρε προδότη Στυλιανίδη!

Κοινοποίηση:
Στυλιανίδης

Την παράταση της αργίας και αύριο, Τετάρτη, λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» σε τέσσερις περιφέρειες της χώρας ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.

Κατά την έκτακτη ενημέρωση για την πορεία των έντονων καιρικών φαινομένων, ο κ. Στυλιανίδης έκανε λόγο για πολύ δύσκολη νύχτα και πρωτόγνωρες καταστάσεις, σημειώνοντας πως η συγγνώμη της Πολιτείας δεν είναι και δεν πρέπει να είναι ποτέ προσχηματική.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ρε ανιδεε άχρηστε και ανίκανε Στυλιανίδη πόσο μ@λ@κ@ς πρέπει να είσαι για να μην έχεις συνειδητοποιήσει σε αυτή την ηλικία ότι το κράτος είναι πάνω από οποιονδήποτε ιδιώτη?Παραιτησου κρετινε καθότι το πρώτο πράγμα που οφειλες να κάνεις ήταν η διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην Αττική οδό από την τροχαία που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να στέλνει κλήσεις.

  2. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΑ ΚΟΠΡΗΤΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ……..ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ Η ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ……

  3. Όσο θα παραιτηθεί ο Πλεύρης, ο Μητσοτάκης και οι Α(Χ)ΡΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ, άλλο τόσο θα παραιτηθεί ή θα παραιτησουν κι αυτον. Καλα είστε σοβαροί;; Το αγόρι ακόμα δε βαρεσε το πρώτο ένσημο και θα παραιτηθεί;;; Οι εγκάθετοι ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ απλά παίρνουν μεταγραφές όταν παύουν πλέον να είναι χρήσιμοι.
    Πάνε να εκτελέσουν άλλους κατεντολην.

  4. Μου αρέσει που πήραμε με μεταγραφή από την Κύπρο αυτόν τον ακριβοπληρωμένο μ@λάκα.

  5. ‘Ολα καλά η εύκολη λύση, δώστε αργία στους υπαλλήλους να είναι χαρούμενοι και εμείς που έχουμε μαγαζιά και δεν έχουμε έσοδα για μια εβδομάδα να κόψουμε το λαιμό μας να τους πληρώσουμε και μαζί ικα, εφορία, ενοίκιο, ρεύμα κτλ. Ζήτω η κομμουνιστική Ελλάδα της νέας δικτατορίας!

  6. Ρε ανιδεε άχρηστε και ανίκανε πόσο μ@λ@κ@ς πρέπει να είσαι για να μην έχεις συνειδητοποιήσει σε αυτή την ηλικία ότι το κράτος είναι πάνω από οποιονδήποτε ιδιώτη?Παραιτησου κρετινε.

  7. Ο εν λόγο ΔΕΝ είναι εκλεγμένος απο τον Ελληνικό λαό. Και μόνο οτι αναλαμβάνουν υπουργεία μη εκλεγμένοι, φαίνεται τι κράτος έχουμε

Comments are closed.