Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η μητέρα μου μού κατέστρεψε τη ζωή

Κοινοποίηση:
britney-spears-screenshot-twitter
«Μου κατέστρεψε κρυφά τη ζωή», έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram, σε ένα μακροσκελές «κατηγορώ» ενάντια στην μητέρα της, το οποίο διέγραψε αργότερα.

Η ποπ σταρ, η οποία σιγά-σιγά εξέρχεται από το καθεστώς «κηδεμονίας» του πατέρα της, που της είχε επιβληθεί τα τελευταία 13 χρόνια, κατηγόρησε ευθέως την μητέρα της πως ήταν ο «εγκέφαλος» πίσω από αυτή την κατάσταση.

«Αυτό που ο κόσμος δεν ξέρει είναι ότι η μαμά μου είναι αυτή που του έδωσε την ιδέα», φέρεται να έγραψε η Σπίαρς, αναφερόμενη στον πατέρα της, Τζέιμι . Η ανάρτηση φέρεται να ήρθε την ίδια ημέρα που ο Τζέιμι αιτήθηκε την οριστική λήξη της κηδεμονίας, σύμφωνα με το TMZ , υποσχόμενος πλήρη συνεργασία σε ό,τι ακολουθήσει.

Η αποκαλυπτική ανάρτηση της Σπίαρς είχε τη χαρακτηριστική λεζάντα: «Το πιο επικίνδυνο ζώο στον πλανήτη είναι μια σιωπηλή, χαμογελαστή γυναίκα», σύμφωνα με τους εκατοντάδες φαν που πρόλαβαν να απαθανατίσουν την δημοσίευση, προτού κατέβει.

«Η στιγμή που χαμογελάω…και συνειδητοποιώ ότι δεν το είχα κάνει εδώ και πολύ καιρό», έγραψε η σταρ κάτω από μια φωτογραφία της. «Η μητέρα μου ανησυχεί και με ρωτά: Γιατί φέρεσαι περίεργα; Εγώ της απαντώ: Γεια σου, με λένε Μπρίτνεϊ Σπίαρς και χαίρομαι που σε γνωρίζω. Έχω σκουριάσει λίγο, γιατί είχα να χαμογελάσω 13 χρόνια».

«Σ’ ευχαριστώ που βγήκες από τη ζωή μου και μπορώ πια να τη ζήσω», έλεγε στη συνέχεια η Μπρίτνεϊ. «Το ξέρω ότι ακούγομαι κακιά. Να ξέρετε ότι ο μπαμπάς μου μπορεί να ανέλαβε την κηδεμονία 13 χρόνια πριν, αλλά αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι την ιδέα του την έδωσε η μαμά μου. Δεν θα πάρω ποτέ αυτά τα χρόνια πίσω. Μου κατέστρεψε κρυφά τη ζωή. Θα την εκθέσω λοιπόν και θα της πω να πάρει όλη αυτή την στάση του «δεν ξέρω τίποτα» μαζί της και να πάει να γ…θεί», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπρίτνεϊ.

«Ξέρεις πολύ καλά τι έκανες», έγραψε κλείνοντας η τραγουδίστρια. «Ο μπαμπάς μου δεν είναι καν αρκετά έξυπνος για να το είχε σκεφτεί. Απόψε όμως θα χαμογελάσω, γιατί ξέρω ότι έχω μια ολόκληρη ζωή μπροστά μου!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο/Η Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών άνευ βολευτών και εκλογών. λέει:

    Το ίδιο εύχονται και όλοι οι Έλληνες στο Μπουφοτάκη.
    Μιζοτάκη γ..ιέσαι……. τάνα κούλα, μας καταστρέφεις τη ζωή.
    Αλλά: Έσσεται ήμαρ.

Comments are closed.