Μπράντλεϊ Κούπερ ο μαμάκιας!… Η μάνα του που τον τραβάει πάντα από το χέρι και τον χώρισε από την Ιρίνα Σάικ, τα απίστευτα σκηνικά (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Gloria Campano, from left, Bradley Cooper, and Irina Shayk arrive at the Oscars on Sunday, Feb. 24, 2019, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε και επισήμως γνωστό πως ο Μπράντλεϊ Κούπερ και το μοντέλο Ιρίνα Σάικ αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους, μετά από 4 χρόνια κοινής πορείας. Αλλά όπως και τόσες άλλες, η Ιρίνα απέτυχε να παραμείνει στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού – έναν άνδρα που είναι αδιάντροπα αφοσιωμένος στην καριέρα του και υπερβολικά κοντά στην μητέρα του.

Η Γκλόρια Καμπάνο, είναι εξάλλου η εδώ και 44 χρόνια συνοδός του σε εκδηλώσεις της σόουμπιζ αλλά και στις τελετές απονομής βραβείων. Μάλιστα, περπατάνε πιασμένοι χέρι – χέρι στο κόκκινο χαλί, σε πλήθος εκδηλώσεων. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ζει με τον Μπράντλεϊ Κούπερ μετά τον θάνατο του πατέρα του, Τσαρλς και είναι αυτή που αποφασίζει για το μέλλον κάθε γυναίκας που τολμά να μπει στην ζωή του γιου της.

Καμία δεν είναι τόσο τέλεια όσο η μητέρα του
Ίσως όμως, η ερωτική ζωή του ηθοποιού να είναι τόσο χάλια, γιατί δεν αφήνει καμιά άλλη γυναίκα να μπει ανάμεσα σε αυτόν και την μητέρα του. Ή ίσως γιατί καμιά άλλη δεν είναι τόσο καλή όσο η αγαπημένη του μανούλα. Όπως έχει πει, εξάλλου ο ίδιος, σε συνεντεύξεις του, έζησε υπέροχα παιδικά χρόνια με πολλή αγάπη και περιέγραψε την Γκλόρια ως μια γυναίκα «πολύ κουλ» που δεν «δίσταζε να ρίξει ακόμη και μπουνιά».

Gloria Campano, from left, Bradley Cooper and Irina Shayk arrive at the Oscars on Sunday, Feb. 24, 2019, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Πάντως, η Γκλόρια Καμπάνο ξεχώρισε στην φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ – όπου η ταινία του γιου της, «Ένα Αστέρι Γεννιέται» κέρδισε βραβείο Όσκαρ – αρνούμενη να του αφήσει το χέρι κατά την άφιξη στο κόκκινο χαλί, με αποτέλεσμα να βγει κι αυτή σε όλες τις φωτογραφίες του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Ιρίνα Σάικ.

Η μικροσκοπική Γκλόρια ωστόσο, είχε εγκρίνει το διάσημο μοντέλο για σύντροφο του γιου της αμέσως μόλις την γνώρισε. Αλλά ακόμη και με την στήριξη της μητέρας του, η σχέση τους δεν πήγε καλά. Κι όμως, τέσσερις μήνες πριν, ο Μπράντλεϊ Κούπερ, που σπάνια μιλά για την ιδιωτική του ζωή, έκανε ένα ασυνήθιστο αφιέρωμα στην Ιρίνα Σάικ παραλαμβάνοντας το bafta για την καλύτερη πρωτότυπη μουσική για την ταινία του, την οποία σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στο πλευρό της Lady Gaga. Όπως είχε πει τότε: «Πάνω απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω την Ιρίνα, που ανέχτηκε τόσο εμένα όσο και την μουσική που προσπαθούσα να δημιουργήσω στο υπόγειο του σπιτιού μας για έναν χρόνο».

Τι πήγε στραβά στη σχέση Κούπερ – Σάικ;
Τι πήγε λοιπόν λάθος; Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι το γυαλί έσπασε μόλις δύο εβδομάδες μετά την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, χάρη στο τρυφερό ενσταντανέ του ηθοποιού με την Lady Gaga στην ερμηνεία του τραγουδιού «Shallow».

Η Ιρίνα Σάικ παρακολουθώντας από το ακροατήριο μπορεί να έκανε μια θερμή αγκαλιά στον σύντροφό της για να αποστομώσει τις κακές γλώσσες, αλλά λίγες ημέρες αργότερα έκανε unfollow την Lady Gaga από το Instagram.

onstage during the 25th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 27, 2019 in Los Angeles, California.

Οι κακές γλώσσες δεν έμειναν εκεί. Μπορεί η Lady Gaga να απάντησε στις φήμες, λέγοντας πως είναι και οι δύο πολύ καλοί ηθοποιοί και πως υποδύθηκαν τους ρόλους τους επάνω στην σκηνή των βραβείων Όσκαρ, αλλά οι επικριτές συνέχισαν ακάθεκτοι. Όποια κι αν είναι η περίπτωση, η Ιρίνα και ο Μπράντλεϊ Κούπερ χώρισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, «φιλικά» και θα μοιράζονται την επιμέλεια της δίχρονης κόρης τους, Λία Σέιν.

Οι προηγούμενες σχέσεις του Μπράντλεϊ Κούπερ
Πριν από την Ιρίνα Σάικ, ο διάσημος ηθοποιός, έβγαινε με το μοντέλο Σούκι Γουοτερχάουζ, η οποία είναι 17 χρόνια μικρότερή του, από το 2013 έως το 2015. Και πιο πριν, ήταν ζευγάρι με την ηθοποιό Ζόε Σαλντάνα για περίπου ένα χρόνο ενώ ήταν μαζί και με την Ρενέ Ζελβέγκερ για μερικά χρόνια από το 2009. Σύμφωνα με τις φήμες, ήταν επίσης ζευγάρι και με άλλες ηθοποιούς, όπως οι Τζένιφερ Άνιστον, η Ολίβια Γουάιλντ, η Σκάρλετ Γιόχανσον αλλά και η Κάμερον Ντιάζ, ωστόσο καμία από αυτές τις σχέσεις δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Τον «καίει» η πρώην γυναίκα του
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ προστατεύει πολύ έντονα την ιδιωτική του ζωή. Πρόσφατα μάλιστα, δήλωσε: «Δεν βλέπω τον λόγο να συζητώ γι’ αυτά τα πράγματα. Απλά δεν το κάνω». Αυτό που είναι γνωστό, πάντως, είναι πως το 2006 είχε ένα σύντομο γάμο με την επίσης ηθοποιό Τζένιφερ Εσποζίτο, που διήρκησε μόλις 4 μήνες, και η οποία έσπευσε να σχολιάσει τις φήμες για σχέση του πρώην συζύγου της με την Lady Gaga.

Στο βιβλίο της που κυκλοφόρησε το 2014, η ηθοποιός περιγράφει πώς μια προηγούμενη σχέση της είχε γίνει «τοξική» και πως είχε αγνοήσει «τα προειδοποιητικά σημάδια» από το πρώτο τους ραντεβού. Χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του πρώην, τον περιέγραψε ως «γελοίο, αλαζονικό και χειραγωγό» που είχε μια «ψυχρή πλευρά» με μια προσωπικότητά που άλλαζε μέσα σε δευτερόλεπτα.

Έχοντας πάρει διαζύγιο στα 30 του, ίσως δεν είναι περίεργο που ο Μπράντλεϊ Κούπερ βασίζεται στις συμβουλές της μητέρας του σε θέματα που αφορούν γυναίκες. Κατά την διάρκεια της σχέσης του με την Ζόε Σαλντάνα, η Γκλόρια ήταν αυτή που τους έκανε να χωρίσουν. Φίλος είχε δηλώσει στο RadarOnline: «Είχε εγκρίνει την Ρενέ Ζελβέγκερ με την οποία είναι ακόμη και σήμερα φίλες. Αλλά δεν της έκανε κλικ η Ζόε. Δυσκολευόταν να την γνωρίσει και φαίνεται πως η Ζόε την φοβόταν. Πρέπει να αναρωτιέται κανείς αν ο Μπράντλεϊ θα μπορέσει ποτέ να βρει μια κοπέλα που είναι τέλεια τόσο για τον ίδιο όσο και για την μητέρα του».

Το απίστευτο σκηνικό στα φετινά Οσκαρ: Ο Μπράντλεϊ Κούπερ, η Ιρίνα Σάικ και η μάνα του να τον τραβολογάει [εικόνες]
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πήγε στα φετινά Οσκαρ συνοδευόμενος από την τότε σύζυγό του, Ιρίνα Σάικ αλλά και την μητέρα του Γκλόρια. Η οποία Γκλόρια δεν άφησε τον γιο της δευτερόλεπτο από το χέρι. Τον κρατούσε σφιχτά σφιχτά σαν να φοβάται μην της φύγει. Και φυσικά, έκανε το δικό της σόου, χαιρετώντας τους φωτογράφους, κάνοντας photobombing στην Ιρίνα Σάικ η οποία πόζαρε και τραβώντας τους να φύγουν, όταν πια βαρέθηκε.

Gloria Campano, from left, Bradley Cooper, and Irina Shayk arrive at the Oscars on Sunday, Feb. 24, 2019, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Από τη μια κρατά το χέρι της μανούλας, από την άλλη αγκαλιάζει την σύζυγο.

Gloria Campano, from left, Bradley Cooper, and Irina Shayk arrive at the Oscars on Sunday, Feb. 24, 2019, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Και απέδειξε ότι έχει τον τρόπο της όχι μόνο να κάνει τον γιο της ό,τι θέλει αλλά και να χαλάει τις φωτογραφίες της νύφης της.

Βίντεο: Η μάνα του Μπράντλεϊ Κούπερ τον τραβάει κανονικά από το μανίκι! [βίντεο]
Να σημειωθεί ότι στην περίπτωση του Μπράντλεϊ Κούπερ η έκφραση τον τραβάει από το μανίκι μπορεί να ειπωθεί κυριολεκτικά. Απόδειξη, το απίστευτο σκηνικό στα Οσκαρ 2019, όταν η Γκλόρια, όταν βαρέθηκε να βλέπει την νύφη της Ιρίνα Σάικ να βγάζει φωτό, τράβηξε τον Μπράντλεϊ Κούπερ να φύγουν! Δείτε το πραγματικά απίστευτο βίντεο:


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μήπως είσαι Έλληνας!!!Γιατί μόνο εμείς είμαστε τόσο μαμάκηδες τι να κάνουμε.

Comments are closed.