Μπράβο στους πιστούς! Τι και αν απαγορεύτηκαν μέχρι και τα μεγάφωνα στις εκκλησιές; Δείτε τι έκαναν σε γειτονιά στο Σιδηρόκαστρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ως γνωστόν, «κλειστές» παραμένουν οι εκκλησίες κατόπιν εντολής της κυβέρνησης με αφορμή τα αυστηρά μέτρα κατά της «άσκοπης μετακίνησης» και του συνωστισμού.

Ωστόσο, στο Σιδηρόκαστρο , μία ολόκληρη γειτονιά, βρήκε τον τρόπο να ακούγεται (δυνατά) η Θεία Λειτουργία.

Οι πιστοί στο Σιδηρόκαστρο, μη μπορώντας να συμμετέχουν στις κατανυκτικές Ακολουθίες, τις παρακολουθούν στην τηλεόραση και βάζουν τέρμα τα ηχεία, προκειμένου να ακούγονται οι ψαλμωδίες σε ολόκληρη τη γειτονιά.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ποια δημοσια υγεια αυτοι μας δουλευουνε κανονικα ! ακομα δεν εχεις καταλαβει τι γινεται , ολοι στην ευρωπη ειναι εξω γερμανια σουηδια ελβετια βραζιλια ολα ειναι ανοιχτα , μονο σε εμας εχουνε επιβαλλει τετοια μετρα για να μην παμε στην εκκλησια γιατι μας μισουνε και ειναι ολοι τους αντιχριστοι αυτη ειναι η αληθεια ! ολοι οι αλλοι ειναι εξω ! Να τους καψει ο θεος , αυτος τους αξιζει σε ολους που τολμησανε να κλεισουνε τις εκκλησιες !

  2. ΓΙΑΝΚΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ……… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΓΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

  3. Κανείς δεν έπαθε ποτέ τίποτα όταν μπήκε σε ιερό ναό.
    Στην Σπιναλόγκα οι ιερείς που κοινωνούσαν τους λεπρούς δεν έπαθαν ποτέ τίποτα και πως να πάθουν όταν ο Επιουράνιος Πατέρας τους προστατεύει.

    Όλοι στην εκκλησία μην ακούτε τον σατανά γράψτε τον στα αρχίδια σας και τιμήστε το ιερό Πάσχα Χριστιανοί όπως πρέπει.

  4. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ , ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ !

    1. Φέτος μένουμε σπίτι και παρακολουθούμε τη Λειτουργία από την τηλεόραση, για να μπορούμε τις επόμενες χρονιές να πηγαίνουμε στις εκκλησίες και να γιορτάζουμε τη Λαμπρή. Προέχει η δημόσια υγεία.

      1. Δεν κατάλαβες καλά: από φέτος σου απαγορέψανε όχι μόνο Πάσχα οι Αντίχριστοι αλλά ότι έχει να κάνει με ορθοδοξία και ελληνική παράδοση ( πλιν πρωτομαγιά, black friday και ότι ξένο άθεο υπάρχει..θα το δεις )
        Για να σ εκβάλουν σιγά σιγά στην συνήθεια πως μόνο απ’ την τηλεόραση λες και βλέπω αθλητικά θα βλέπετε την εκκλησία χωρίς να μαστε εκεί να ακούμε τον λόγο του Θεού απ’ τους ιερείς και να κοινωνούμε και να μετέχουμε στα θεία μυστήρια των ιερών μας ναών…ώστε σιγά σιγά να συνηθίσουμε.την απουσία μας απ’ τον Θεό και την ορθόδοξη εκκλησία μας και εν τέλει να μας απαγορευουν δια πάντως με λίγα λόγια να είμαστε Έλληνες

        Από φέτος κυρίως έγινε ιεροσυλία της ιερής μας Σημαίας και της πατρίδας μας και μέγιστη βλαστήμια προς τον Επιουράνιο Πατέρα μας.

        Οι Αντίχριστοι βρίσκονται στην χώρα μας και μόνο με αντίσταση θα λυθεί το πρόβλημα για να απαλλαγούμε οι Έλληνες και όλοι οι ορθόδοξοι και αν εξιλεωθούμε απ’ την μέγιστη αμαρτία μας προς.τον Θεό!

Comments are closed.